• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heee evet canım ben çatlatma iğnesini kaçıncı gün vuruldun dedin sandım
Ben ilk defa vuruldum ama iğneden sonra saymaya başlıyoruz 14.gün test yapılabilir diye biliyorum
Bende ilk defa bugün vuruldum canım.. daha 1 gün bile olmadı :))
Çatlatmayı ne zaman vuruldun kaç gün oldu diye sordum canım..
Senin baya olmuş artık test yaparsın yarın..
;)

Bende ilk defa bugün vuruldum canım.. daha 1 gün bile olmadı :))
Çatlatmayı ne zaman vuruldun kaç gün oldu diye sordum canım..
Senin baya olmuş artık test yaparsın yarın..
:KK66:
Yok yok çatlatmayı dün vuruldum bende çok olmadı senle günlerimiz aynı sayılır :)

Yok yok çatlatmayı dün vuruldum bende çok olmadı senle günlerimiz aynı sayılır :)
Haa ne bilim ben 13.gün deyince iğnenin 13.günü sandım.. :)))
Ozaman senin bu belirtilerin yumurtlama belirtelirin mi oluyor..
Ay ikimizin de ilk tedavisi ya inşallah son olur...

Haa ne bilim ben 13.gün deyince iğnenin 13.günü sandım.. :)))
Ozaman senin bu belirtilerin yumurtlama belirtelirin mi oluyor..
Ay ikimizin de ilk tedavisi ya inşallah son olur...
Sanırım yumurtlama belirtileri canım dün sabah 10'da vuruldum gece 12 gibi ağrılaırm başladı halada devam ediyor.
İnşallah ilk denememizde hayırlı sonuçları alırız :dua:

Kizlar hepimiz ayniyiz da benim 1 haziranda adet bitti yani sat a gore 16. Gunumdeyim

Kizlar iliski sonrasi agrilarla araniz nasil. Benim fena baya agrim var hadi hayirlisi bakalm

Kizlar iliski sonrasi agrilarla araniz nasil. Benim fena baya agrim var hadi hayirlisi bakalm
Benim ilk günüm olunca mı ne ağrım yok..
Sadece ilişki anında oldu.. bide ilişki sonrası oturup kalkarken ağrıyor... başka ağrı sızı yok.. yoksa çatlamadı mı ya.. :(

Benim ilk günüm olunca mı ne ağrım yok..
Sadece ilişki anında oldu.. bide ilişki sonrası oturup kalkarken ağrıyor... başka ağrı sızı yok.. yoksa çatlamadı mı ya.. :KK43:
Bilmiyorum ki canim benimde oturup kalkarken falan kasiklarim patlayacak gibi. Yumurtlama akintisini takip ediyorum ama daha gelmedi bende catlamadi mi ki diye dusunuyorum ama yani bugun carsamba igne gunuyle sayarsak bugun 3. Gunum olacak yani

Bilmiyorum ki canim benimde oturup kalkarken falan kasiklarim patlayacak gibi. Yumurtlama akintisini takip ediyorum ama daha gelmedi bende catlamadi mi ki diye dusunuyorum ama yani bugun carsamba igne gunuyle sayarsak bugun 3. Gunum olacak yani
Ben iğnemi vurdurmadan önce göğüslerim çok fena şiş ve ağrıyordu vurdurduktan sonrada ağrıdı ama şuan ağrı yok... sürekli ilişkiye giriyorsun ki çatlama akıntısı mı sperm mi nerden anlıcan..
Hem bu kadar kendini dinleme artık psikolojikde olabilir Allah korusun...

Ben iğnemi vurdurmadan önce göğüslerim çok fena şiş ve ağrıyordu vurdurduktan sonrada ağrıdı ama şuan ağrı yok... sürekli ilişkiye giriyorsun ki çatlama akıntısı mı sperm mi nerden anlıcan..
Hem bu kadar kendini dinleme artık psikolojikde olabilir Allah korusun...
Canim daha bir kere oldu dun gece ama sonrasinda cok agri oldu. Tabi bu gece tekrar deneyecegiz.

Ya kızlar size birşey sormam lazım. pazartesi saat 10da iğneyi vuruldum bat:27 haziran fakat biz bayram dolayısıyla 22 haziran prş günü memlekete gitmek için yola çıkıcaz. Test yapsam ogün çıkarmı yada 1 önceki gün? eğer gebelik varsa gitmicem çünkü bizim oraların yolları sorunlu ayrıca hava değişikliği falan korkuyorum

Ya kızlar size birşey sormam lazım. pazartesi saat 10da iğneyi vuruldum bat:27 haziran fakat biz bayram dolayısıyla 22 haziran prş günü memlekete gitmek için yola çıkıcaz. Test yapsam ogün çıkarmı yada 1 önceki gün? eğer gebelik varsa gitmicem çünkü bizim oraların yolları sorunlu ayrıca hava değişikliği falan korkuyorum
Canim cikar mi bilmiyorum cunku ignenin 11. Gunu falan oluyor heralde o yuzden emin degilim 14 gun gectikten sonra test oneriliyor. Numarasi varsa yada imkanin varsa doktors sor istersen bir canim

Ben esim bayram namazina gidince sabah yapmayi dusunuyorum ama senin daha once ogrenmen lazim tabi bu durumda

Canim cikar mi bilmiyorum cunku ignenin 11. Gunu falan oluyor heralde o yuzden emin degilim 14 gun gectikten sonra test oneriliyor. Numarasi varsa yada imkanin varsa doktors sor istersen bir canim
Sormayı düşündümde çok saçma bi soru gibi geldi bana hani bunun için doktoru arasam tuhaf olurmu bilemedim canımm o_O

Sormayı düşündümde çok saçma bi soru gibi geldi bana hani bunun için doktoru arasam tuhaf olurmu bilemedim canımm o_O
Ben doktoruma hep msj atiyordum birsey oldugunda falan sende oyle yap :-) anlat doktora. Sonuc cikar mi diye sor

Back