Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb canım bende normalde bugün iğne olcaktım ama yumurtalar büyümemiş perşembe gününe kaldı klomen kullanmama ragmen çok yavaş büyüyor anlamadım ya bende çok sıkıldım bu süreçlerden
geçen ay benimde öyle olmuştu oluşan 3 yumurta gelimesi çok yavaştı.bu ay fazla beklememek için 52 kutu klomen kullandım günde 3 defa olmak üzere 10. gün iğne vuruldu.çok yoruldum.bu 4. ayım.geçen ay ara vredik haziran sonunda dış gebelik oluşmuştu düşmesi uzun süre diye 1 ay ara verdik.inş güzel haberler alalım.iyice kafaya takart oldum. yaklaşım 15 aydır falan deniyoruz ama olmadı bi türli gebelik.bu arada 5 yaşında kızım var o zaman ilk ayda olmuştu hamilelik tam karar vermeden hemde.bunda nie olmuyo anlamıyorum ve olmadıkça stres yapıyorum.

Okadar fazla aynı anda kullanmak zararlı değil mi acaba doktor 3 ay üst üste denedikten sonra aşılmaya geçiliyor demişti daha fazla kullandırtmıyorlar diye biliyorum hiç sorma bende takıyorum ne kadar takmamaya çalışsamda 2 yıl oldu benimde herkes çocukları büyüttü bile bütün yakın arkadaşlarım çok sıkıldım gerçekten Allah'ım tez zamanda nasip etsin inşallah

canım yanlış yazmışım 2 kutu klomen kullandım.5 gün kullandım bi kaç tanesi bitmemişti kaldı çöpe gitti. normalde 3-6 ay arası dedi doktor ama bende kist tarzı başka bi sorun oluşmadığı için denemeye karar verdi 4. yü.bekliyorum bende hayırlısıyla inş. muhtemelen devam etmez bundan sonrasında artık

Canım ben klomen kullanmadım.. merional yumurta geliştirme iğneleri kullandım 10 gün.. sonra ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım..
Aşılama değil benimki..
merhaba ben klomen kullandım ancak yumrutalıklarım cevap vermedi. iğneye başlayacağız dedi. fiyatı nedir. süreç nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz?

merhaba ben klomen kullandım ancak yumrutalıklarım cevap vermedi. iğneye başlayacağız dedi. fiyatı nedir. süreç nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz?
Merhaba. Kusura bakmayın çok geç gördüm.. yanlış hatırlamıyorsam iğnenin fiyatı 70 tl diye aklımda kalmış.. 1 hafta arayla 2 kere gitmiştim yumurtalar büyüyünce çatlatma iğnesi vuruluyor hangi günler birlikte olacağınızı söylüyor süreç bukadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…