Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok guzel bir aciklama olmus gercekten kafamdaki sorularin cevaplarinin hepsi var

Canım benim dr kâğıda yazmıştı dün iğnemi oldum akşam ilişki oldu bugün de oldu.. yarın ara vercez..
Sonra yine 2 gün ilişki olucak.. 1 gün ara verilecek..
En son yine ilişki olucak.. sonra bayrama kadar beklicem.. adet olup olmadığıma göre tekrar gidecez..
Ama inşallah ikimizde hamile oluruz çifte bayram yaşarız... )

Ay insallah canim ya benimde bayram sabahi ilk isim evde test yapmak olacak. Pozitif olursa da bayram sonu hemen doktora giderim zaten

Ay insallah canim ya benimde bayram sabahi ilk isim evde test yapmak olacak. Pozitif olursa da bayram sonu hemen doktora giderim zaten
Ben test yapmayı düşünmüyorum ya...
Hiç içimden gelmiyor çünkü artık hiç takmıyorum niye bilmiyorum ama dr a gittiğim için acayip bi rahatlık geldi bana

Heralde bilmiyorum ki. Bu arada sabah test yaptim internetten okumustum bazi kisilerin ignenin etkisiyle testi pozitif cikabiliyormus silik bir cizgi cikti bende de
Biliyorum canım bende onu burda öğrendim kan testi yaparsanda değerin yüksek çıkarmış..
Keşke boşa harcamasaydın testini canım ya..
Bu arada seninde mi ilk tedavindi??

Ayy sanki kendimi doğum yapıyor gibi hissediyorum yataktan zorla iki büklüm iniyorum..
Tuvalette de sanki doğuruyor gibi idrar yapıyorum..
Benimde öyleydi canım bugün 4.günüm daha iyiyim ama ara ara batmalarım oluyor okadar ilk günün akşamı ve 2.gün ölüyorum sandım

Benim ilk gün çok hafifti birlikte olurken zorlanmıştım oturup kalkarken ağrıyordu çok hafif ama..
Dün gece birlikte olduktan sonra arttı ağrılarım yürümekten zorlanıyorum idrarımi zor yapıyorum..
Oruç tutuyorum diye gece çok su içtim.. içmez olaydım saat başı tuvalete gidiyorum
Yarın ilişki günümüz nasıl dayanacam bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…