Canım benim dr kâğıda yazmıştı dün iğnemi oldum akşam ilişki oldu bugün de oldu.. yarın ara vercez..canim bnde simdi bir arastirmalara bakiyordum. Jinekolojivegebelik diye bir site var ogluma hamileyken herseyi ordan takip ediyordum simdi oraya baktim da diyor ki igneden 36 saat sonra yumurta catlar. O yuzden igneden sonraki gun iliskiye girilmeli ve birer gun ara ile iki kez daha tekrar edilmeli diyor. Igneden 14 gun sonra da gebelik varsa testte cikar yoksa adet olunur yaziyor. Hadi bakalm hayirlisi
Ay insallah canim ya benimde bayram sabahi ilk isim evde test yapmak olacak. Pozitif olursa da bayram sonu hemen doktora giderim zatenCanım benim dr kâğıda yazmıştı dün iğnemi oldum akşam ilişki oldu bugün de oldu.. yarın ara vercez..
Sonra yine 2 gün ilişki olucak.. 1 gün ara verilecek..
En son yine ilişki olucak.. sonra bayrama kadar beklicem.. adet olup olmadığıma göre tekrar gidecez..
Ama inşallah ikimizde hamile oluruz çifte bayram yaşarız...)
Ben test yapmayı düşünmüyorum ya...Ay insallah canim ya benimde bayram sabahi ilk isim evde test yapmak olacak. Pozitif olursa da bayram sonu hemen doktora giderim zaten
12sinde vuruldum canimCanim ne zaman vurunmustun igneni ?
ÖlüyorumKızlarr ne durumdasınn iğneden sonra benim iğneden sonra 4.günüm :)
Aaaa benim dün ağrılarım kesildi senin kaçıncı gününÖlüyorum
3.günümAaaa benim dün ağrılarım kesildi senin kaçıncı günün
Kızlar sizde idrarınızı yaparken zorlanıyor musunuz?
Kızlar sizde idrarınızı yaparken zorlanıyor musunuz?
Iyi bari normal heralde...Evet canim
Heralde bilmiyorum ki. Bu arada sabah test yaptim internetten okumustum bazi kisilerin ignenin etkisiyle testi pozitif cikabiliyormus silik bir cizgi cikti bende deIyi bari normal heralde...
bende zorlanıyorum canım normal heraldeKızlar sizde idrarınızı yaparken zorlanıyor musunuz?
Biliyorum canım bende onu burda öğrendim kan testi yaparsanda değerin yüksek çıkarmış..Heralde bilmiyorum ki. Bu arada sabah test yaptim internetten okumustum bazi kisilerin ignenin etkisiyle testi pozitif cikabiliyormus silik bir cizgi cikti bende de
Ayy sanki kendimi doğum yapıyor gibi hissediyorum yataktan zorla iki büklüm iniyorum..bende zorlanıyorum canım normal heralde
Benimde öyleydi canım bugün 4.günüm daha iyiyim ama ara ara batmalarım oluyor okadar ilk günün akşamı ve 2.gün ölüyorum sandımAyy sanki kendimi doğum yapıyor gibi hissediyorum yataktan zorla iki büklüm iniyorum..
Tuvalette de sanki doğuruyor gibi idrar yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?