• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda eşinizin elini öpermisiniz

BAYRAMLAŞIRKEN EŞİNİZİN ELİNİ ÖPERMİSİNİZ

• EVET

OY: 281 56,8%
  • HAYIR

OY: 218 44,0%

• Ankete Katılan
    495
Kesinlikle öperim ya evimin direği hayatımın en değerli şeyi ayrıca bence bır saygı gostergesı bu o kadar mutlu olur kı opunce o da sarılır basımdan oper gogsune bastırır :kedi: işte bana en güzel bayram daha ne ısterım:kedi:

ben eşimin elini öpmek isterim ama eşim elini çeker
öpme diye :sm_confused:
yinede öpmeye çalışırım :1rolleyes:

asla öpmem benden 9 yaş büyük olmasın arğmen
babam değil ağabeyim değil niye öpiim ki kaydirigubbakcemile4

hem zaten o da istemez böyle bişey, sanırım eskiler yaparmış da saygıdan dolayı artık geçti :))

asla öpmem benden 9 yaş büyük olmasın arğmen
babam değil ağabeyim değil niye öpiim ki kaydirigubbakcemile4

hem zaten o da istemez böyle bişey, sanırım eskiler yaparmış da saygıdan dolayı artık geçti :))

herkeze saygı duyuyorum ama ben öpmem yanağından dudağından öper sıkı sıkıda sarılıtım olur biter istesemde yapamam yani yapı meselesi biraz

bayramda öptüm elini noluyo kız dedi =)) eskiden eski nişanlım herkesin önünde elini uzatır öptürürdü çok mutlu olurdu.. şimdiki sevgilimin de öptüm şaşırdı.. karıstırdın galiba babam içerde aşkım dedi =))) yok yiğidim senin elini öpmek istedim dedim aşkım yapma yaaa dedi =) diğer bayramda ben öptürecem ama

ben evli diilim ama evli olsam öperim

annemde babamin elini öpüyo benim hosuma gider

el öpmek bana göre saygi, sevgi duymak anlaminda

Aynen katılıyorum arkadaşıma...
Bende öperim eşimin elini söke söke alırım harçlığımıda aklinialirimsmile
annem babamım elini öptüğü zamanlarda sevgi ve saygı çerçevesinde hoş bir aile tablosu görüyorum babamında hoşuna gidiyor bu saygı...
Rabbim nasip etsin böyle güzellikleri bizede yaşatmayı inşallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

Çok şaşırdım anket sonucuna.Birçok kişi öperim demiş.Ne anne babamda ne de nine ve dedelerimde görmedim.Çok komk bence.Saygı gereği mi öpüyor öpenler ki neden saygı gereği öpülsün ki.Büyüklerin eli hürmeten öpülür.Vallahi o benim elimi öpsün.Bir de harçlık alanlar bile varmış.:roflol::roflol::delphin:

Evli değilim. İleride evlenirsem eğer kesinlikle öpmem. Bana çok ters geliyor. Evlilikte kadınında bir yeri, bir ağırlığı olmalı. Bayan da erkekte eşittir. Neden biri birinin elini öpsün ki.. Annem, teyzelerim, anneannem hepsi öper. Hiçbirini de anlamam. :olmaz:

Back
X