• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda eşinizin elini öpermisiniz

BAYRAMLAŞIRKEN EŞİNİZİN ELİNİ ÖPERMİSİNİZ

• EVET

OY: 281 56,8%
  • HAYIR

OY: 218 44,0%

• Ankete Katılan
    495

sevda_yakar

aşkımmmmmmmm
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
512
5
96
36
İstanbul
bayramda eşinizin elini öpermisiniz.
Yani bana göre annelerin babaların kayınvalıdelerin vs. Elleri öpülür.
Sonuçta eşinle bayramlaşmanın başka şekilleri çok eşin olduğu için istediğin şekilde öpersin.
Yani eskiler hala öperler benim annemde babamın elini öpyor
ama bana saçma geliyor nebilim kocan sonuçta sıcak bi şekilde yanağından öpebilirsin
el öpmek bana göre
yaşlı insanların elini öpmek yakışıyor

öperım canım nişsanlılıgımdn beribu bızm çok hoşumuza giidyor.
ben eşimin elini öperım oda bana harclık verırı bnce yaşlılıkolark dusunme sneı mutlu ediyosa yuznde bı anlık gulumsemeye sebebp oluyorsa denemeye değer

Ben eşimin elini öperım oda bana harclık verırı bnce yaşlılıkolark dusunme sneı mutlu ediyosa yuznde bı anlık gulumsemeye sebebp oluyorsa denemeye değer

evt haklısın aslında tabi öle oluyorsa öpmeye değer

ben eşimin elini öperım oda bana harclık verırı bnce yaşlılıkolark dusunme sneı mutlu ediyosa yuznde bı anlık gulumsemeye sebebp oluyorsa denemeye değer

EŞİM BENİ alnımdan öper ama ben elini öperim onunda hoşuna gider
iyibayramlar
a.s.

ben evli diilim ama evli olsam öperim

annemde babamin elini öpüyo benim hosuma gider

el öpmek bana göre saygi, sevgi duymak anlaminda

Öperim tabiki... biraz şakalaşırız hatta sonra al bakalım bayram harçlıın der bana :)
benimde eşiminde hoşuna giden birşey bu.. önce elinden öperim sonrada yapışırım dudaklarına :)

ben öpemem ya bana saçma geliyor bilmiyorum herkesin görüşüne saygı duyarım ama bana ters yanığından öperim dudağından öperim daha samimi olur.

ohh bi güzel öperim valla bide harçlıkta alırım bizimki sadece espiri zaten vardiği harçlıkta 5 10 kuruş falan aslında öptürmek istemez ama ben annem ve babamdan öyle gördüm ve bu çok hoşuma gider çünkü benim babam vefat etti ve bu benim için çok önemli bi davranış... zorla elini öperim sonra o benim alnımdan öper bende dudaklarından öperim. bayramlaşmış oluruz....

Evet ben öperım cunku onun cok hoşuna gıdıyor,onun hoşuna gıden sey benımde hosuma gıdıyor,buyuzden hep operım bayramlarda,o evımızın dıregı,hem mukemmel bır koca hemde mukemmel bır baba,boyle kocaların elı opulmez mı?onu canımdan cok sevıyorum yeterkı bır el opmesınden mutlu olsun ben yasadıgım surece operım:1hug:

bekarım ama ben de öpüyorum o da aLnımdan öpüyo :asigim:
seviyoruz böLe şeyLeri biz,hani eskiden geLen şeyLeri devam ettirmeyi seviyoruz sanırımm..
hoşuna gidiyo Onunda ben de mutLu oLuyorum o hoşLanınca :asigim:

ben sadece yaşlı insanların elini öperim,

niye babama ,babanneme,anneme yaptığım muameleyi eşime yapayımki,

o benim için en özel en özelll insan onu dudaklarından yada yanaklarından öperim sarılırız bayramını kutlarım,

ayrıca saygıyla elöpmenin ne alakası var yapmayın arkadaşlar o sizin elinizi öpmüyor o size saygı duymuyormu yani yapmayın,

benim bildiğim yaşa hürmeten el öpülür

Son düzenleme:
bayramda eşinizin elini öpermisiniz.
Yani bana göre annelerin babaların kayınvalıdelerin vs. Elleri öpülür.
Sonuçta eşinle bayramlaşmanın başka şekilleri çok eşin olduğu için istediğin şekilde öpersin.
Yani eskiler hala öperler benim annemde babamın elini öpyor
ama bana saçma geliyor nebilim kocan sonuçta sıcak bi şekilde yanağından öpebilirsin
el öpmek bana göre
yaşlı insanların elini öpmek yakışıyor

niye elini öpeyim ki...:ecrin_bebek:
yanagından öperim aşkımın...Şeniz

öperimmm mucuk mucuk o da bana harçlık werir ama elini öptukten sonra yanaktan öpmek yerine eşimm direk yumuluooo : ) delüü yaa

Back
X