Bayramda eşinizin elini öpermisiniz

BAYRAMLAŞIRKEN EŞİNİZİN ELİNİ ÖPERMİSİNİZ

• EVET

OY: 281 56,8%
  • HAYIR

OY: 218 44,0%

• Ankete Katılan
    495
Ne alakası var ki, ne diye öpeyim. Feministlik damarıma tersa gelir benim öyle işler..

gırgırına yaparım. yaş olarak benden 5 yaş büyük olduğu için, abi ver elini öpeyim büyüğümsün derim.. acayip kızar ve güler..

ciddi anlamda el öpmem. o benimkini öpsün..:umursamaz:

gırgırına yaparım. yaş olarak benden 5 yaş büyük olduğu için, abi ver elini öpeyim büyüğümsün derim.. acayip kızar ve güler..

ciddi anlamda el öpmem. o benimkini öpsün..:umursamaz:

bende bayramlarda sözlüme elimi uzatırım fırsatçı öper hemenopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 kaçırırmı:roflol:

bayramlarda nişanlımın elini öpüyorum oda bana harçlık veriyi kaydirigubbakcemile3 ama biz bunu gırgırına yapıorus

o benim elimi öpsün belki 1 ,2 kuruş harçlık da veririm..:1ninca:yok yok elimi değil ayağımı öpsün de haketsin harçlığı..şakkıdı

Aslinda bana da sacma geliyor.....
Saten el öpme diye bisey yokmus, neden derseniz sadece Allah´ìn huzurunda egilmek varmis,
baskasinin degil ama bizlerde gelenek olarak yapiliyor...
Bayramlarda esim uzatir öpim diye bende sakaya alirim ve yanaklarindan öperim ama bazen girgirina elinide öptügüm olmustur, biz saten bayramlarda birbirimize hediye alip hediyelesiriz:)
Bu arada annem babamin elini öper

ben kocam diil ama kocam olcak inşallah 8 ay büyüğüm
şimdi o mu benim elimi öpcek haytta olmaz
o büyük olsaydı da bende onun elini öpmezdim çok saçma geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…