Bayramda eşinizin elini öpermisiniz

BAYRAMLAŞIRKEN EŞİNİZİN ELİNİ ÖPERMİSİNİZ

• EVET

OY: 281 56,8%
  • HAYIR

OY: 218 44,0%

• Ankete Katılan
    495
Beraber olduğumuzdan beri her bayram elini öperim. Bunu saçmalık, garabet olarak olarak görmeyin kızlar. Bi hoşlarına gidiyoki sormayın, ardı cilve, naz, saffeeettt, emineee şeklinde gidiyor :)

bence elini öpmek biraz farklı geliyor sevgilimde bayramda sırf bana gıcıklık olsun diye elini uzattı öpmem için kaydirigubbakcemile2
bende öpmem falan dedim öpmedim bozuldu tafra yaptı
ben yaşça büyük insanların elini öpüyorum
niye senin elini öpeyim senin elini öpeceğime yanakından öperim dedim :asigim:
yinede suratını astı mirmirmirmir

bende aynı şekildedüşünüyorum. o da zaten el uzatmıyo öle bi huyu yok.
ama ben uzatıyorum öp bakim elimi bayramlasalım dıyorum gülüşüyoruzsırnaşık şey

ßen evli değilim nişanlıyım bu güne kadar gecirdiğimizz bayramlarda hep elini öpmüşümdür buda onun çok hoşuna gitmiştirra.s

Tabi.. Özellikle bizim gibi ilginç bir sado&mazo ilişkisi olanlar için huzur kaynağı oluyor :ecrin_bebek:

Normalde de öperim zaten, kendini tamamlanmış hissediyorsun sırnaşık şey

öperim harçlığımıda alırım obenim eşim sevdiğim herşeyim aşağılandığımıda düşünmem onun mutlu olduğu herşey benide mutlu eder.:asigim:

komiklik olsun diye öperim, o da benim elimi öper :içelim:

Bayramda neden eşimin elini öpeyim ki?Anlam veremedim,kusura bakmayın...Dedem mi ki elini öpeyim?!:1closedeyes:

Eşimin elini öperim çünkü anneannemde annemde öper ben böyle gördüm ve bu geleneği sürdürmek hoşuma gider ayrıca kızıma örnek olması açasından onun yanında öperim tabiiki bu zorunlu birşey değil sadece hoşluk olması açısından bunakeza eşiminde hoşuna gider ayrıca bu türk toplumunun geleneğidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…