- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi misket limonu
Yaptır ya inşallah vardır yoksa da nasip diyeceğiz napalım bende çok yaşadım bu duyguyuAmin bnmmde tam 3 gün var yaptırmaya korkuyorum yarın yaptırmak da istiyorum ama işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptır ya inşallah vardır yoksa da nasip diyeceğiz napalım bende çok yaşadım bu duyguyuAmin bnmmde tam 3 gün var yaptırmaya korkuyorum yarın yaptırmak da istiyorum ama işte
Evet adet sancısı gibi kasık ağrısı, göğüslerde aşırı hassasiyet, mide doluluğu ve ağrısı, sık idrara çıkma oldu bende canımBelirtin var mıydı acaba
Anladım yavrum peki akıntın var mıydı sulu akıntım var benim deEvet adet sancısı gibi kasık ağrısı, göğüslerde aşırı hassasiyet, mide doluluğu ve ağrısı, sık idrara çıkma oldu bende canım
O bende 1 hafta önce falan oldu 1 2 gün sonra geçti beyaz akıntıya döndü. Bende bundan şüphelenmiştim başta. Başka belirtin var mı ve adete kaç gün varAnladım yavrum peki akıntın var mıydı sulu akıntım var benim de
Benim de hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor canım üstelik ilk çocuğuma ilk ayda hemen hamile kalabilmişken buna 3 yıldır sebepsiz yere kalamıyorumValla olmadı ,Mayıs da 1 sene olacak olmuyor .Ne ben de ne eşimde sorun çıkmadı ,her ay 2 yumurtam oluyor,büyüklüğü en az 20 ,bu ay çatlatma iğnesi de oldum ama yok yine olmadı
Kasıklarım agrıyo dün baş ağrısı olduO bende 1 hafta önce falan oldu 1 2 gün sonra geçti beyaz akıntıya döndü. Bende bundan şüphelenmiştim başta. Başka belirtin var mı ve adete kaç gün var
24üne kadar olmam lazım 28gunde gelirse 2 günüm varO bende 1 hafta önce falan oldu 1 2 gün sonra geçti beyaz akıntıya döndü. Bende bundan şüphelenmiştim başta. Başka belirtin var mı ve adete kaç gün var
Test yapmayacak mısın kız nasıl duruyorsun ben asla duramıyorum24üne kadar olmam lazım 28gunde gelirse 2 günüm var
İnşallah seninki adet değildirGeçti çok şükür ağrım gelen giden de daha yok ama bende adet olacağımı düşünüyorum
Canım yalnız değilsin beraber mayısta tekrar takibe devamBen bu ay elendim. Pıhtıda geliyo artık adet olduğum belli oldu mayısta görüşmek üzere
Herhalde şu saatten sonra yerleşme kanaması olmasının çokta bi olasılığı yoktur gün olarak nasıl değerlendiriyorsunuz siz. Bazıları hergün yapıyor bazıları gün aşırıCanım yalnız değilsin beraber mayısta tekrar takibe devam
Canım biz adet biter bitmez başlıyoruz ovülasyon haftası boyunca bir gün dolu bir gün boş şeklinde deniyoruz ovülasyon bitince de canımız isterse siz nasıl değerlendiriyorsunuz ? Belki de ay boyunca devam etmemiz gerekiyor bilmiyorum ama şuan durumumuz böyleHerhalde şu saatten sonra yerleşme kanaması olmasının çokta bi olasılığı yoktur gün olarak nasıl değerlendiriyorsunuz siz. Bazıları hergün yapıyor bazıları gün aşırı
Yani biz şöyle denedik 4 nisanda pik görmüştüm ama biz 2 sinde başlayıp 9 nisana kadar hergün denedik sonrasın da ara vererek anlamadım gitti nasıl olucak bu işCanım biz adet biter bitmez başlıyoruz ovülasyon haftası boyunca bir gün dolu bir gün boş şeklinde deniyoruz ovülasyon bitince de canımız isterse siz nasıl değerlendiriyorsunuz ? Belki de ay boyunca devam etmemiz gerekiyor bilmiyorum ama şuan durumumuz böyle
Negatif cıkıcak diye yapmıyorum pozitif olma ihtimaline hiiç inanmıyorum yaTest yapmayacak mısın kız nasıl duruyorsun ben asla duramıyorum
Olurum bende ya akıntım yoğunlaştı çünküİnşallah seninki adet değildir
Kız benim de göğüs hassasiyeti azaldı korkudan ölücem neredeyse yarın olsa da sonucu görsem off kuzu Rabbim ne verirse hayırlısını verir ben düşükte o kadar yıprattı ki kendimi anlatamam sonra durdum dedim ki Allah verdi Allah aldı ilerisinde belki daha kötü daha zararlı olacaktı. Biliyorum kolay değil hele beklemek işkence ama işte nasip inşallah güzel haberler al yaNegatif cıkıcak diye yapmıyorum pozitif olma ihtimaline hiiç inanmıyorum ya
Hiç üzmeyin kendinizi her şey olacağına varır benim de değerim düşüktü ama sonrasında baya araştırdım Sağlıklı bir bebeyi ne yaparsan yap düşmesi için tutacağı varsa tutuyor saglıksız bir bebeyi de rahim direk tanıyıp sonlandırıyor demişti doktor ondan sonra rahatlayıp bekledim zaten kimyasal oldu sen de bekle sadece en hayırlısı olsun güzel düşünün güzel olsun çünkü burda çok düşük değerlerle başlayıp Sağlıklı gebeliği olanlar çokBen cuma günü kan verdim beta değeri 45 çıktı. Ama sancım hiç geçmiyor hep adet olacakmışım gibi hissediyorum. Değer düşük dedi doktor o da beni strese soktu. Napıcam bilmiyorum arada kaldım sevinemedim bile
İnşallah canım göğüs hassasiyetine de gelince okumuştum bi yerde belirti kaybolması normalmiş kötü düşünme hemen 9 ay boyunca hassas olmayacak sonuçta. Hcg iyice arttığında daha çok belirtin olcakKız benim de göğüs hassasiyeti azaldı korkudan ölücem neredeyse yarın olsa da sonucu görsem off kuzu Rabbim ne verirse hayırlısını verir ben düşükte o kadar yıprattı ki kendimi anlatamam sonra durdum dedim ki Allah verdi Allah aldı ilerisinde belki daha kötü daha zararlı olacaktı. Biliyorum kolay değil hele beklemek işkence ama işte nasip inşallah güzel haberler al ya