- Konu Sahibi misket limonu
-
4 test yaptım her seferinde gölgeyi gördüm.sizde fotoda gölge goruyormusunuz.benmi yaniliyorum yoksaBenim de böyle cuma ve cumartesi günleri yaptım ikisinde de gölge çıktı. Bugün hiç yapmadım. Ne durumda bilmiyorum
Görüyorum, benimki de aynı bu şekilde. Kan testi vermeyi düşünüyor musunuz4 test yaptım her seferinde gölgeyi gördüm.sizde fotoda gölge goruyormusunuz.benmi yaniliyorum yoksa
Geçen hafta geliyordu benden. Sonra kesildi. Rengi değişti hafif sarı kahverengi karışımı gibi oldu.Kızlar aranızda süt kesiği gibi akıntısı olan var mı? İnternette mantar diyor ama kaşıntı yanma vs yok iki gündür sür kesiği gibi akıntı geldi bi kaç kere benden. Bat 24 nisan
Günüm geçerse vericem şimdilik günlük idrar testi yapıyorum.siddetli bel ve kasık ağrım var adet olacak gibiyim ama beklicem regl gecikmesini.Görüyorum, benimki de aynı bu şekilde. Kan testi vermeyi düşünüyor musunuz
Aynen çoğunluk beyaz geliyor bendede ama dün gece sarıya çalan bı renk oldu hafif Sarı.adet öncesinde böylemi oluyordu hatirlamiyorumki.si hatirliyormusunuzGeçen hafta geliyordu benden. Sonra kesildi. Rengi değişti hafif sarı kahverengi karışımı gibi oldu.
Oooo maşallah çok güzel görünüyor net yaniKızlar şimdi test yaptım, 2 gün önce görünem o gölge koyulaşmış
Bugün dahil 3 gün var. Sanırım çok yeni ondan silik çıktıOooo maşallah çok güzel görünüyor net yanibata kaç gün var sizin
Benim hiç beyaz akıntım olmazdı süt gibi. Olunca şüphelendim aslında. Ama olduktan sonra dediğim gibi 1 hafta sonra hafif sarı kahverengi kıvama geldiAynen çoğunluk beyaz geliyor bendede ama dün gece sarıya çalan bı renk oldu hafif Sarı.adet öncesinde böylemi oluyordu hatirlamiyorumki.si hatirliyormusunuz
19 sizinkide ozaman.ayni gün olucaz sizinle.ben hep kaset test yaptım.erken gebelikmi yapsaydım bende ya.yarin alicam bende erken gebelik testi yapayimBugün dahil 3 gün var. Sanırım çok yeni ondan silik çıktı
Kaset test regl gecikmesinde yapılıyor diye hiç yapmadım ben daha evvel19 sizinkide ozaman.ayni gün olucaz sizinle.ben hep kaset test yaptım.erken gebelikmi yapsaydım bende ya.yarin alicam bende erken gebelik testi yapayim
Yaaa çok iyi haberKızlar şimdi test yaptım, 2 gün önce görünem o gölge koyulaşmış
İnşallah sizde güzel haberler alırsınız19 sizinkide ozaman.ayni gün olucaz sizinle.ben hep kaset test yaptım.erken gebelikmi yapsaydım bende ya.yarin alicam bende erken gebelik testi yapayim
Dediğim gibi 1 hafta önce beyaz süt gibiydi ilk defa oluyor bu bende bu arada. Bu hafta sarımsı kahverengiye yakın oldu. İnşallah güzel haberler alırızYaaa çok iyi haberakıntınız ne renkti. Benim batım 20 Nisan. Böyle göbek deliğimin larından kasıklarım ağrıyor. Göğüs ağrılarım hafifledi ama devam ediyor tam kesilmedi. 2 gün önce hafif beyaz akıntım vardı şimdi Akıntım da sarı gibi sümüksü bi kıvam geldi.
İnşallah kan testi ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz ?Dediğim gibi 1 hafta önce beyaz süt gibiydi ilk defa oluyor bu bende bu arada. Bu hafta sarımsı kahverengiye yakın oldu. İnşallah güzel haberler alırız
Tşk ederim inşallah hepimiz güzel olanı gonlumuzde olani goruruzİnşallah sizde güzel haberler alırsınız
Amin inşallah bat 20 Nisan. Merak ve sabırsızlıkla bekliyorum o tarihiTşk ederim inşallah hepimiz güzel olanı gonlumuzde olani goruruz
Hamile misiniz peki bat ne zamanGeçen hafta geliyordu benden. Sonra kesildi. Rengi değişti hafif sarı kahverengi karışımı gibi oldu.
Yaaa olsun umut kesmek yok bidahaki ay devamYaaaben hastalandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?