Bilmiyorum niye böylele ama incittikleri kesinBizim ev sürekli böyle haftanın en az 4 günü misafirleri olur olmasına da gerek yok zaten çocukları yetiyor gece 1 olur hala uyumazlar koş koş hep . Eşinizin yaptığı yanlış olmuş o an sizin çıkmış olmanızı onaylamıyor olabilir ama arkanızdan çıkıp orada sizi o duruma düşürmesi çok yanlış olmuş . Eşimde başka konularda böyledir . Nişanlıyken Karaca’dan aldığım sürahide sorun çıkmıştı geri aldılar yenisi gelecekti 6 ay geçti düğüne 1 hafta kaldı hala gelmedi bende mağazada tartışıyordum eşimde onları korumuştu bana onları bırakıp biz tartışmıştık . Şimdi mesela görevli kapıya para verdiğimiz çöp poşetini koymuyor söylüyorum adamı savunuyor bana niye böyleler acaba ya
Anasını korur eniştesini korur görevliyi korur korur korur ama hiç Tuğçeyi koruyayım demez .Bilmiyorum niye böylele ama incittikleri kesin
Onlara gore biz titiz hassas ve abartiyoruz heralde
kimse kusura bakmasın gece olmuş 12 neyin yüksek sesle muhabbeti. Kaldıki üniversiteye hazırlanan bir çoçuk var. Benimde oğlum hazırlanıyor televizyonun sesini bile yukseltmiyoruz. Eşine gıcık oldum. Tarafını şaşırmışSaat gece 12 de kimsenin kimseye bunu yaşatma hakki yoktur
Daha öncede zaman zaman oluyordu ama bu defa evde oturamıyoruz
Mutfakta tabak çanak dans ediyor
Cocuk odasinda cocuklar
Salonda kahkahalar bağirmalar alisamiyen mübarek
Yatak odamda kadin kahkahalari
Ya bari banyoyu boş bırakin allansen küvette oturmaya raziyim
Kaç kisilik bir ekip var yukarda bilmiyorum ama bu kadar olmaz
Toplu yaşam alanlarinda uyulmasi gereken kurallar vardirBayram gunu ne var bunda her seyi abartiyoru müstakil ev tercih edin surekliyse..Bayram icinse de bi zahmet hoşgörü.
İki gün boyunca sabah başlayıp gecenin yarilarina kadar suren gurultu rahatsiz ediyor beni elinde değilsadece bayramda böyleyse ve bayram günü insanların kapısına gittiyseniz ayıp etmişsiniz.
hani mobilya çekiyor, temizlik yapıyor, ip atlıyor deseniz anlarım da, bayram ziyareti ve misafir gürültüsü. bu kadar tahammülsüzlük bana fazla.
kızınız için de, sınava az kalmış, bir gün çalışmadı diye dünyası yıkılmayacak. en başta siz annesi olarak çocuğun üzerinden şu baskıyı çekmelisiniz. bu zamana kadar zaten yapacagını yapmıştır. bundan sonra biraz rahatlayıp son tekrarlar, hızlandırmalar olur.
o da bir gün olmadı diye bir şey olmaz.