Onların isteği bence amanede ve eşinin sessiz kalması, herşeyi kabullenip hazmetmesi diğerlerine ne olursa olsun toz kondurmamalarından bu anlam çıkıyor.
Onların isteği bence amanede ve eşinin sessiz kalması, herşeyi kabullenip hazmetmesi diğerlerine ne olursa olsun toz kondurmamalarından bu anlam çıkıyor.
aynen öyle daha sedefler gelmeden önce k.peder bize dedi siz sakın konusmayın hcbişeye karsmayın diye biz susup oturalım istiyolar...eşim dediki baba dnya hakaret saydılar yne aynı seyi yaparlarsa bnde susamam dedi babası ters ters baktı söylendi durdu..
sonra geldiler içeriye gidicem ki nyetm içeri gidip h.geldnz diyip çocuğu sevmekti ki öylede yaptım bnm aklımda bu varken kaynanam beni tembhliyo çocuğum sanki sus sus diye işaret ediyor bana .nasıl oluyo bilmiyorum ama hep baslatan baskaları biz cvp vernce suçluyuz...eşimede banada sinirli çirkef muamelesi yapılıyo hep yutalım hep susalım isteniyo alıştık artık .)
aynen öyle daha sedefler gelmeden önce k.peder bize dedi siz sakın konusmayın hcbişeye karsmayın diye biz susup oturalım istiyolar...eşim dediki baba dnya hakaret saydılar yne aynı seyi yaparlarsa bnde susamam dedi babası ters ters baktı söylendi durdu..
sonra geldiler içeriye gidicem ki nyetm içeri gidip h.geldnz diyip çocuğu sevmekti ki öylede yaptım bnm aklımda bu varken kaynanam beni tembhliyo çocuğum sanki sus sus diye işaret ediyor bana .nasıl oluyo bilmiyorum ama hep baslatan baskaları biz cvp vernce suçluyuz...eşimede banada sinirli çirkef muamelesi yapılıyo hep yutalım hep susalım isteniyo alıştık artık .)
Eşin üvey değil dimi
Niye diğer abilerine böyle değiller de ona ve sana has bi durum bu onu anlamadım
Ama niye orda kalıyosunuz ki sizde
Eşin mi istiyo, ev mi çok uzak ?
Öyleyse bile ikinci ya da üçüncü günü git bi dahakine
Kurbana da az var malum
Ne kadar az bir araya gelirseniz o kadar iyi
k.pederm çok donuklaştı o akşam k.validem ztn bayıldı üstne bide tansiyon hastası büyük abi çocuğunun mamasını bezini vs almadan dncez diye geldii için
bzde ztn arefeden gder kalırız diye gtmiştik (nerden bilelim bu olaylarn olcanı)mecbur bz kaldık onca olayın üstne ynede hastalar nolur nolmaz die eşim bırakmak istemedi.onlar yznden gidelm diye tutturup eşimle kötü olmak istemedim bnde.bu arada eşim üvey değil..
ve sanırım bana yapıldığı gbi uluorta yapamasalarda diğer eltime karsıda koruyolar sedefi.çünkü diğer eltimin eşide o gn niye bu kadar koruyosunuz sedefi fln diye söylendi k.pedere.daha asla gtmem ztn aerefeden cnm onlar gidip dnsünler öyle
Ama zaten bu olaylar olmasa bile arefeden gidip kalma fikriniz varmış
Bi de sedef te belli yani her zaman olay çıkıyo, sürpriz değil ki
iyi ki eşine de yapıyolar, sen sıkıntı çekiyosan o da çeksin öteki türlü olsa ona hep gülseler pışpışlasalar eşinde sana hak vermezdi abartıyo olurdun şimdi kendinede haksızlık yapılıyo
fikir değil ztn her bayram öyle yapıyoruz arfe aksamı orda kalıp birinci gnü aksam bizim tarafa geciyoduk cnm.sedf geldiği zmn annesnde kalıp biirnci gnü k.pederlere geliodu.bu sefer arefeden gelceklermiş geliyoruz diye aradılar bzm orda olduğumuzu öğrendiler işte sonrası malum ztn
Anladım
Rutini Sedefler bozmuş
Ama acaba onları da mı kayınpeder erken gelin hepinizi toplayacam vs. diye önceden çağırdı
sanmıyorum çnkü bizim orda olduğumuzu telde öğrennce gelmekten vazgectiler vazgecmekten ziyade biz uzak yerden gelioruz onlar varsa gelmeyiz dediler kbarca bizim kovulmamızı beklediler yani.k.pederde o zmn dedi gelceksnz şimdi gelmiosanz bdaha hc gelmeyn herkes toplancak baba evi burası fln diye
Sen niye susacaksın ki al işte, yani bunlar hiç birinden vazgeçmeyelim ama birileri günah keçisi olsun, herşeyi hazmetsin derdindeler. Ben olsam mümkün mertebe uzak durur görüşmezdim kayınvalide, pederle eltilerli katmıyorum bile..
Kayınpeder kaşınmış kısaca
Yani müneccim olmaya gerek yok
Ne zaman toplanılsa kavga çıkıyo
Tatlı tatlı bayram ziyareti kafiydi, ayrı ayrı gidip
Neyse bari kurbana sen curcuna varken gitme
Onlar ister yoluşsun ister öpüşüp barışsın
evet yne kötü ilan edilen ben olduğum halde kendimi onlarn yerine koyup evlatlarımın o hale geldiğini düşündükçe çıldırcak gbi oluyorum ve üzülüyorum k.valide ve peder adına...
ama bi yandanda adalet duygusundan yoksun olmasalardı...büyük olarak haklıyı haksızı görselerdi ayrımcılık yapmasalardı kmse bu hale gelmezdi demekten kendimi alamıyorum malesef.çnkü olan btene gözlerini kapatıp işlerine geldiği gbi işlerne gelen kişiye yükleniyolar..
tıpkı bu olayda olduğu gbi bana ilk satasan sedefti sedefin saçına yapışan diğer eltydi.ama
ne sedefe ne diğer eltiye bana söyledndiği kadar laf söylenmedi suçlu olarak gsterilen ben oldum...allaha havale hepsi rabbm görüyor bnm içim vcdanım gercekten çok rahat
Vicdanın rahat olabilir arkadaşım da senin de çocukların olacak yarın bir gün
Belki de var bilemiyorum :26:
Bu ortamda büyüyerek zaten onlarında size yapacağı davranış bu !
İşte o zaman anlarsınız kv ile kp in ne düşündüğünü
Zaten olay bi kıvılcıma bakmış,o kıvılcımı da ateşleyen siz olmuşsunuz
Sonuca değil sebebe yüklenmiş onlarda haklı olarak sabır taşı değiller ya
çok zor yaa, sevie çok düşmüş ailenizde kusura bakmayın, saç saça başbaşa kavgalar, iyi ki ona karışmamışsınız, tabii baştan sona bilmek lazım yaşananları,bu bayrama kadar neler oldu kimbilir ama size tavsiyem kesinlikle uzak durun, görüşmeyin hiçbiriyle, hem oldukça kuvvetli bir nedeniniz de var, eşinize dersiniz benim düşük riskim var, kovulduğum eve bir daha gitmem vs. bu tür seviyesizliklere bence bulaşmayın derim, bir de en azından eşniz arkanızda, bu çok önemli
sen ne kıvılcımı başlatmışsın harbi anlamıyorum bazen diyorum aynı konuyumu okuyoruz
elin poposuna değmiş ne var yani geçerken olabilir tepkin olsan direk omuz falan atarsın yani
sen bence artık hamileliği bahane et gitme hiçbi yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?