en nıhayetınde ıs ısten gecmıs durumda suanda
benıde ılgılendırmezde ben senın yerınd eolsaydım dıkkat edıcemde ne zaman bılmıyorum demezdım yanı ama herneyse elbette tepkıler farklı
hayırlı olsun bebegın erkek oluyormus ne guzel sag salım kucagına almayı nasıp etsın Allah
sanırımkı kaynanam ve kayınpederın senı sevmıyor
ama üzülecegin bır konu degıl bu
Bebeğinin adı ne olacakbende bebeğim erkek gibi hissediyorum
Bebeğinin adı ne olacakbende bebeğim erkek gibi hissediyorum
ben kız hissediyorum başından beri, adıda nil deniz olacaktı dimi
ayaz olacak inş..atıp tutmayım ama bende kız çocuklarını daha bi farklı sevdiğim halde hep erkek olcak oglum olcak hissediyorum diyodum doktrda erkek dedi anneler yanılmıyor galiba
içinden kızmı gecıyordu yanı benım ıcımden erkek gecıyor ama o yuzdende olabılır benım bır oglum oldugu ıcın herkez bırde kızın olsun dıyorlar kızlar cok sevımlı gelsede ben erkek ıstıyorum
kılo aldınmı pekı?
güzel isimmiş:)kızıda bir erkeğide bir allah analı babalı bytür inş
kız olmasını bi nebze daha fazla istiyodum sanki ama hep erkek gbi hissediyodum...hiç kilo almadım almadığım gbide verdim.53 ten 47 ye .( sen ne kadarlıksın aldınmı kilo iştahın falan nasıl...çok sordum ama:)
ben kız ıstemedıgım ıcın benım kızım olur
kızın olur derlerse uzulurum gıbı gelıyor Allah gunah yazmasın oglumdada erkek derlerse uzulcem gıbı gelıyordu :)
Benım kızım olursa Nil Deniz olacak , veya şu ruyamda gördüğüm ismide düşünebilirim Su ada
ama erkek olsun adı Deniz olsun
ay ben yeterlı beslenemıyorum sanırım bılıyormusun yanı acıkıyorum gıbı yada basım donuyor gıbı hıssedıyorum ben daha cok yenıyım 5 haftalıgım :) mınıcık :)
calısıyorum oyle hep bı uykum var modundayım ıstahım pek yok
sıgara ıcmedıgım ıcın ama abur cubur yıyesım var yemıyorum hiç kılo almamıssın verdıgıne gore bulanmıs olman lazım dımı? kanaman vsmı oldu?
Kayın peder de çok arayı bulabilecekmiş gibi herkes toplansın diyo
Sonuç yine aynı
Saç başa giren eltiler, benim karım haklı diyen kayınlar
Bilmiyorum da ben bile şaşırmadım, kayınpederinle kayınvaliden de madem adil olamıyo bari herkesi özgür bıraksınlar ayrı günler ve saatlerde ziyarete gidin
Sonuç yine aynı
Bilmiyorum da ben bile şaşırmadım, kayınpederinle kayınvaliden de madem adil olamıyo bari herkesi özgür bıraksınlar ayrı günler ve saatlerde ziyarete gidin
Sonuç yine aynı
Ne kadar kötü olmamak için gideyim diye düşündüysende gördüğün ve seninde dediğin gibi günah keçisi seni ilan ettiler yine amanede. Ben sedefi haklı bulanları da çok anlayamıyorum. Ki hadi sorun sende, kötü olan sensin eee, diğer elti? Sedef onunla da küs..? Keşkee hiç gitmeseydin, hamileymişsin de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tehlikende varmış, bahane bulurdun nasılsa öyle de kötüsün böylede, gidip kötü olacağıma kafam rahatken olurum daha iyi..
biri anlatsa keske bunları kayınpederlere cnm keske
canım burda büyüklerde bi hoş zaten, hiç büyük gibi değiller herkes bi heyecan arıyo gibi, rövanş alma derdinde millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?