Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım arkadaşım merhaba yazını okudum ve çok sevindim senin adına yaşım 30 geçmi diosun kesinlikle ve kesinlikle değil ister 40 ister 50 olsun yapabilirsin öncelikle gerçekten ama gerçekten iste şimdi sana bikaç örnek vericem.
birincisi ablam 36 yaşında ısrarlarımla lisye kayıt yaptırdım hevese geldi şuan son sınıfta buarada 2 tane kızı var biri 19 biri 15 yaşında.
ikincisi ortanca ablam 33 yaşında 8 yaşında oğlu var bu sene üniversite sınavına girdi akdeniz ünversitesini kazandı ve en önemlisi sınava girdiğinde hamileydi tabi hala hamile
üçüncüsü ben 30 yaşındayım dediğin eşim ben bişey isterken yap yap sen bilirsin diyor iş ciddiye binince sen yapamazsın olmaz başaramazsın tamamen moral bozucu heves kırıcı sözler sarfediyor.sağlık sektöründeydim ayrıldım evde dur dur olmuor kafaya koydum yaparım başarırım dedim ama çok hırs yaptım eşime karşılık olarak çünkü işden ayrılınca tamamen beni salak aciz yerine koydu.bende 4 yaşındaki oğlumu aldım istanbulda 3 aylık bi eğitim programına katıldım.buarada aramız açıldı istemedi ama ben ailem geleceğim için yapmak zorundaydım.nitekim belgemi aldım geldim tebrik etti.aldığım eğitimi tamamlamak adına uzmanlaşmak adına üni. sınava girdim istediğim bölümü kazandımyine tebrik etti.
sonuç şuan çok büyük önemli bi tekstil fabrikasından baş koyduğum meslek adına iş teklifi aldım bundan daha güzeli varmı.
umarım anlattıklarım sana azda olsa yol gösterir.
evimlede tabiki ilgilenirim
hatta işe de girmeyi düşünüyorum işe girersem daha zor olur ama olsun kendi çabamla bir yerlere gelmiş olurum derslerimede gece çalışırım bir kaç saatlik uyku yeter bana
zaten sabaha karşı zihin daha çok açık oluyo
ilk eşimle diploma parçası yüzünden geçimsizlikler oldu ben inat ettim azmettim okulu kazandım hem boşanma davasına gittim hemde okulu birincilikle bitirdim canım sıkkın derslerim bi köşede dursun demedim ama ne oldu barışalım diye koştu arkamda nihayetinde barışmadım 2. evliliğii mi yaptım çokta mutluyum şimdiki eşim se diplomaya çaılışmaya önem vermeyen biri ama benim içimde uhde kalmadı yani onuda it yerine koydum afedesin oda kafasını duvarlara vura vura gitti
Tebrik ederim kararını canım harikasın. Tabiki okumanın eğitimin bilginin yaşı yok. Adamlar geliyor 70 ine prof. olmak için uğraşıyo mesela. Ne güzel bir annesin çocuğuna da daha güzel destek olabilirsin bence eşini fazla kafaya takma desin dursun. Eşim bana yüksek lisans yaptırmak için uğraşıyo bu arada insanların bakış açıları farklı farklı sen seninkine odaklan onunkiyle ilgilenme...
ben 21 yaşında üniversite son sınıfta okuyorum ve sizin gibi insanların azmine hayran kalıyorum biz yeri geliyor okula gitmiyoruz biraz daha uyuyim yok şurayada gideyim derken..kıymet bilmiyoruz aslında.. neyse sizin adınıza çok sevindim bi hedefiniz var tıp olsa da olmasa da siz mutlaka üniversiteye gidin bu hayat sizin siz istediğiniz gibi yaşamazsanız ne kıymeti var önce sizin mutluluğunuz iç huzurunuz önemli. Tam başarırken sakın bırakmayın.. Çoğu eş engel oluyor inşallah sizin eşiniz de aman karım beni geçiccek yok benden üstün olur gibi düşüncelerle sizi engellemeye kalkmaz ben bu yüzden okuyamayan ama zehir gibi zekaya sahip bir çok insan gördüm ailemde.. benim ailem öğretmen eğer istediğiniz testler konu anlatımları olursa size elimden geldiğine yardım etmeye çalışırım. Sizin de söylediğiniz gibi internette konu anlatımlı videolar var ama tek tavsiye edebiliceğim şey hem iş hem ev işi hem okul çok zor çünkü orta 2 ve lisede konular biraz zorlaşıyor işle yürütmesi çok zor olur siz aynı zaman da annesiniz çocuğunuzun da sizin ilginize ve takibinize ihtiyacı var..
hiç bir şey sizi yıldıramaz umarım tekrar tebrik ederim :)
doğru söylüyosun
genede insan kendine destek vercek birilerini arıyo motive olmak için
eşim destek vermeze okumaktan vazgeçicek değilim
ama destek verir yanımda olursa daha rahat ve daha güçlü olurum
Başlanmamış her hayal yarım kalmaya mahkumdur
başlamak ise bitirmenin yarısıdır
ne güzel ki böyle bir karar almışsınız,umarım sabır ve inancınız ile devamını da getirirsiniz
geriye dönüp baktığımız da en büyük pişmanlıklarımız adım atamayışlarımız olmuştur hep
yapmadım demektense denedim yapamadım demek bile daha iyidir
,sen destek istediğinde buraya gel biz destek oluruz sana. Bu kadar onur verici güzel birşeyi eşinin kabullenmemesi tuhaf. Ama kendiside ilkokul meznuysa kıskançlık yapıyor olabilir var etrafımda bu tip sorunlar yaşayanlar. Eşlerini kendilerinden güçlü görmek huzursuz ediyor onları. Bence daha fazla hırs yapmalısın
ben orta okuldayken üvey babam vardı
bizi okutmak istemiyordu benden 2 yaş büyük ablam var
ablam daha çalışkandı beni okutmadılar ablamı okuttular
şimdi bankada yönetici
yani dmeek istediğim herşey vaktinde daha kolay ve güzel
bu yaşların bu şansların kıymetini bilmek lazım
ben güçlüyüm evet hemde çok güçlüyüm
oğlula çok ilgileniyorum büyüdükçe sorunlarınında artacağını biliyorum
allahın izniyle herşeyi bir arada yapabileceğime inanıyorum
,sen destek istediğinde buraya gel biz destek oluruz sana. Bu kadar onur verici güzel birşeyi eşinin kabullenmemesi tuhaf. Ama kendiside ilkokul meznuysa kıskançlık yapıyor olabilir var etrafımda bu tip sorunlar yaşayanlar. Eşlerini kendilerinden güçlü görmek huzursuz ediyor onları. Bence daha fazla hırs yapmalısın
ben 21 yaşında üniversite son sınıfta okuyorum ve sizin gibi insanların azmine hayran kalıyorum biz yeri geliyor okula gitmiyoruz biraz daha uyuyim yok şurayada gideyim derken..kıymet bilmiyoruz aslında.. neyse sizin adınıza çok sevindim bi hedefiniz var tıp olsa da olmasa da siz mutlaka üniversiteye gidin bu hayat sizin siz istediğiniz gibi yaşamazsanız ne kıymeti var önce sizin mutluluğunuz iç huzurunuz önemli. Tam başarırken sakın bırakmayın.. Çoğu eş engel oluyor inşallah sizin eşiniz de aman karım beni geçiccek yok benden üstün olur gibi düşüncelerle sizi engellemeye kalkmaz ben bu yüzden okuyamayan ama zehir gibi zekaya sahip bir çok insan gördüm ailemde.. benim ailem öğretmen eğer istediğiniz testler konu anlatımları olursa size elimden geldiğine yardım etmeye çalışırım. Sizin de söylediğiniz gibi internette konu anlatımlı videolar var ama tek tavsiye edebiliceğim şey hem iş hem ev işi hem okul çok zor çünkü orta 2 ve lisede konular biraz zorlaşıyor işle yürütmesi çok zor olur siz aynı zaman da annesiniz çocuğunuzun da sizin ilginize ve takibinize ihtiyacı var..
hiç bir şey sizi yıldıramaz umarım tekrar tebrik ederim :)
sende birhedef bir istek var bende oda yok..bölüm seçemiyorum omu bumu derken geçiyo zaman..kendi bölümüm imam hatp hiç istemiyerek gitmiştim şimdi kurankursu ögrt.olmak istemiyorum..masabaşı iş olabilir nebiliyim belki anaokulu ögrtmenliğide ama hep kararsızım nolcak bu halim bilmemgeçen biyerde okudum türkiyenin bilmem kaçı işletme artık böğğ geldi diyolar..halkla ilişkiler düşünüyodum iş alanları olsun istiyorum ama ççocuklar oldumu kim bakıcak babanne ellerinde nasıl büyücek korkuyorum..sonra diyorum mimar olup evdemi iş yapsam bu mantıklı geliyor ama birazda beceri işi.aaaaaay deli olcem delüüümimarlık zormu kazanmak:44:doktorluktan kolay oldugu kesindiraçık öğretimden varmıdır acaba:44::44:çekülmezüm çekülmez