Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Son cikan rochas bayan secret rochas ta hos bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Armani Si- Biraz tarzim disi agirimsi bi koku, ama sevdim nedense. Ne zaman sürsem ismi soruluyor
Tavsiye ederim aksamlari cikmak icin veya özel günler icin
Günlük bi koku degil ama bence

Evett ama armani code ta cok etkileyici eminim bunu daha fazla sorarlar😉

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Salvador Dali "LAGUNA" mükemmel koku bir de çooooook kalıcı!!!!!!

gucci - envy me ve cerruti 1881 öneririm. 2'si de yumuşak ve çok güzel kokular. cerruti biraz daha pudramsı bir koku.

Miracle Lancome, Omnia Bvlgari, Midnight rose Landcome, Irresistable Givency hepsini ne zaman bitse alirim, yeni parfum kesfettikce hic affetmem valla :-D

lady million nasıl bi koku kızlar vanilyalı mı çiçek mi

Prada kullanan var mı tavsiye edermisiniz?

merhabalar,
canım prada parfümlerinin hepsi odunsu tarzda hafıf ama kalıcı kokulardır.
yanı hangisini sıkarsan sık rahatsız etmez.Denemenı tavsıye ederım.
mesela bende prada tendreyi arıyorum testerını koklamak için ama bulamıyorum.
chanel coco matbazele benzetiyorlarmış kokusunu.Ben de merak ettim ama koklayamadım.

chopard wish aldım daha yeni netten.kokusu agır geldi ama güzel tam kıs parfümü.birkac gündür kullanıyorum calıstıgım subede herkes cok güzel vs dedi.ama agır yaz için daha hafif fresh kokular önerirmisinzi arkadaslar

Armaninin acqua di gloria diye bi parfümü var adını yanlış yazmış olabilirim çok fresh bi kokusu var ben bayılıyorum

amorrrrrrrrrr amorrrrrrrr

Lolita Lempicka, YSL Babydoll, Yves Rocher Hidistancevizli, Yves Rocher Vanilya, Narciso Rodriguez for Her EDP, Versace Women, Victoria's Secret Angel Dream, Guerlain Le petite robe noire.
Bunlar benim aşık olduğum kokular.
Ekstra olarak Chanel Coco Mademioselle'ye de bayılıyorum ama hala ondan almadım düğünüme saklıyorum.^^

Son düzenleme:

+ Givenchy Ange ou Demon

Son düzenleme:
escada especially ,bu kokuyu bilen veya kullanan var mı?

Bende testeri vardı minik bitane. Yarısından fazlasını kullandım. Beni çok etkilemedi kokusu canım fresh bi koku.
Yaz mevsiminede gider ama dediğim gibi biraz basit geldi.

Bu arada sipariş ettiğim Narciso Rodriguez for her ve Givenchy Ange Ou Demon'ım geldi hangisini kullanacağımı şaşırdım ikisi de birbirinden güzel kokuyor herkese tavsiye ederim:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…