- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 348
- 36
merhaba calvin cok duydum guzel oldugu soyleniyor fiyati nedir acaba bilgi verirmisiniz
Calvin Klein ın cok parfumu var ama Contradiction u soruyosanız ben 100 tl ye almıştım gecen sene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba calvin cok duydum guzel oldugu soyleniyor fiyati nedir acaba bilgi verirmisiniz
bence aradığınız calvin bu olamaz. beauty, euphoria, in2u olabilir. ama contradiction
Tesekkürler İlginize cevabınız yardımcı oldu azda olsa netleşti kafamda yarın gidip alıcam :)iyi gecelerCalvin Klein ın cok parfumu var ama Contradiction u soruyosanız ben 100 tl ye almıştım gecen sene.
Arkadaslar standart kullandigim parfumler dsinda sizinde fikirlerinizi edinmek istiyorum.beyaz tenli ku ralda diyebilirz aslinda yazin farkli kisin farkli parfumler kullandip tenime uygun parfum bulmak zor.oyuzden banda birkac o eri yazarmisiniz cicek ve seker kokulu parfumler tercihim tesekkur ederim simdiden
Chanel coco matmazel süpperrr bir koku ama çok pahalı,önereceğiniz kaliteli açık parfüm markası var mı?
Teşekkür ederim,adını duymamıştım ama ataştırıp deneyeceğim :))Merhaba ben bugüne kadar David Walker olsun, DP, Bargello v.s bir çok açık parfüm kulandım. Yaklaşık 2 senedir MAD açık parfüm kullanıyorum çok memnunum oldukça kalıcı tavsiye ederim.
Arkadaşlar merhaba 100'e yakın koku kullandım abartmıyorum ve tecrübeyle sabittir söyleyebilirim ki Avon kadar uçucu ve kokuları birbirine benzeyen bi marka yok.Sizin için şöyle a'dan z'ye sıralıycam kullandığım/bildiğim kokuları.18-25 yaş arası için önereceğim parfümler Armani Code(Klasik ama iddialı)/Diamonds/Gioia-Burberry The Beat(Spor bir kokudur)-Chloe Signature-Givenchy Play(Intense'i biraz bayıyor)/Dahlia Noir(Temizlik kokuları sevenler için)/Gucci Guilty Black-Lancome Tresor Midnight Rose-Paco Rabanne Lady Million(Yıllardır Favorim)-Yves Saint Laurent Manifesto(Tatlı bir koku hafiften Armani She'yi andırıyor)/Manifesto L Elixir Intense(Çok çok daha güzeli ) ve kişisel önerim aşırı klasikleşen parfümlerden uzak kalmak.Örneğin,Gucci Rush,Chanel Chance,Hypnotic Poison,Armani Si(Yeni bir koku ama kırk yılın şekerli liseli kız parfümü),Givenchy Amirage.Benden yorumlar bu kadar :)
valla favorim wish başkası tanımam
ya diesel loverdose kullandın mı bana hediye olarak gelmişti ama nasıl ağır bir kokudur internetten de baktım anasonlu bir kokuymuş benim tenimde mi çok ağır oldu anlamadım gitti
İSSEY MİYAKE asla vazgeçmem