• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

bence aradığınız calvin bu olamaz. beauty, euphoria, in2u olabilir. ama contradiction:53:

Benim favori Parfümlerimden biri Contradiction neden baska birinin de olmasın ki? Ayrıca euphoria artık 10 kadının 8 inde var daha orjinal bişeyler arayan biri için ideal olabilir.

Arkadaslar standart kullandigim parfumler dsinda sizinde fikirlerinizi edinmek istiyorum.beyaz tenli ku ralda diyebilirz aslinda yazin farkli kisin farkli parfumler kullandip tenime uygun parfum bulmak zor.oyuzden banda birkac o eri yazarmisiniz cicek ve seker kokulu parfumler tercihim tesekkur ederim simdiden:46:

Bende tatlı kokulu, fakat ağırlaşıp baymayan bir koku aradım durdum yıllarca. Midnight fantasy, 212 sexy tarzında belkide 10 a yakın parfüm denedim. Ama gel gör ki hiçbiri istediğimi vermedi. Kendi kendimden tiksindiğim anlara şahit oldum :)

Avon diye giricem lafa ama aradığımı sonunda buldum! OUR STORY! Böylesine mükemmel tatlılıkta parfüm görmedim. Ağırlaşıp bayma söz konusu bile değil. Vücut kreminide aldım ikiside oldukça kalıcı.

Yasemin ve kremsi vanilya vanilyadan oluşuyor, daha ne olsun!

son aldıgım parfümümden bahsedeyim Calvin Klein Obsession :16: tatlı baharatlı ve süper kalıcı bir parfüm..Hafif ve çiçeksi koku sevenlere ağır gelebilir ama kalıcılıgı ve gelen yorumlar hoş

Chanel coco matmazel süpperrr bir koku ama çok pahalı,önereceğiniz kaliteli açık parfüm markası var mı?

Chanel coco matmazel süpperrr bir koku ama çok pahalı,önereceğiniz kaliteli açık parfüm markası var mı?

Merhaba ben bugüne kadar David Walker olsun, DP, Bargello v.s bir çok açık parfüm kulandım. Yaklaşık 2 senedir MAD açık parfüm kullanıyorum çok memnunum oldukça kalıcı tavsiye ederim.

Merhaba ben bugüne kadar David Walker olsun, DP, Bargello v.s bir çok açık parfüm kulandım. Yaklaşık 2 senedir MAD açık parfüm kullanıyorum çok memnunum oldukça kalıcı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim,adını duymamıştım ama ataştırıp deneyeceğim :))

ben soft kokuları sevdiğimden john galliono ve tous rose kullanıyorum nöbetleşe.
baygın kokuları hiç sevmem.

Arkadaşlar merhaba 100'e yakın koku kullandım abartmıyorum ve tecrübeyle sabittir söyleyebilirim ki Avon kadar uçucu ve kokuları birbirine benzeyen bi marka yok.Sizin için şöyle a'dan z'ye sıralıycam kullandığım/bildiğim kokuları.18-25 yaş arası için önereceğim parfümler Armani Code(Klasik ama iddialı)/Diamonds/Gioia-Burberry The Beat(Spor bir kokudur)-Chloe Signature-Givenchy Play(Intense'i biraz bayıyor)/Dahlia Noir(Temizlik kokuları sevenler için)/Gucci Guilty Black-Lancome Tresor Midnight Rose-Paco Rabanne Lady Million(Yıllardır Favorim)-Yves Saint Laurent Manifesto(Tatlı bir koku hafiften Armani She'yi andırıyor)/Manifesto L Elixir Intense(Çok çok daha güzeli ) ve kişisel önerim aşırı klasikleşen parfümlerden uzak kalmak.Örneğin,Gucci Rush,Chanel Chance,Hypnotic Poison,Armani Si(Yeni bir koku ama kırk yılın şekerli liseli kız parfümü),Givenchy Amirage.Benden yorumlar bu kadar :)

ya diesel loverdose kullandın mı bana hediye olarak gelmişti ama nasıl ağır bir kokudur internetten de baktım anasonlu bir kokuymuş benim tenimde mi çok ağır oldu anlamadım gitti

N010002140.jpg

valla favorim wish başkası tanımam

chanel chance de benim tek vaz geçilmez kokum diyebilirim arkadaşlar:8:
evet çok yeni bir koku değil ama çok etkileyici ve vazgeçilmez bir koku bence:16:
bir de bu kokuyu ne zaman sıksam adını soranlar oluyor:1:
tabii kişinin cilt yapısıyla da ilgili,bazı kokular esmer tenlilerde iyi dururken bazıları buğdaylarda daha iyi gidiyor.
ben kalıcı, çok ağır olmayan ama dozunda seksi kokuları seviyor, seçiyor ve kullanıyorum:16:
tavsiyem kokuyu satın almadan tester ını size vermelerini isteyin:21:
tekinacar da artık kanki olduğum satış temsilcileri var,ellerinde oluyor onların
denemek için veriyorlar devamlı müşterilerine:13:
çünkü parfüm almaya hızlı karar verirseniz sonra o kokuyu beğenmeme riskiniz oluyor,bir ton para veriyoruz yazık olmasın:5:dikkat edin bence:3:

ya diesel loverdose kullandın mı bana hediye olarak gelmişti ama nasıl ağır bir kokudur internetten de baktım anasonlu bir kokuymuş benim tenimde mi çok ağır oldu anlamadım gitti

canım kullanmadım ama elimde tester ı vardı evet dediğin gibi ağır ve şekerli bi koku ben de migrenim olduğundan o kadar ağırını kullanamıyorum

Armani Si- Biraz tarzim disi agirimsi bi koku, ama sevdim nedense. Ne zaman sürsem ismi soruluyor
Tavsiye ederim aksamlari cikmak icin veya özel günler icin
Günlük bi koku degil ama bence

lacoste pınk. ıssey mıyake . avonun perceıve dew , rafloren yanıı bnm cıcek kokularından hoslanıyorummm bunlar cok guzell bır ara candy ı severekkullandım sımdı nedense sogudum bu kokudan

bu aralar issey miyake pleats please e takmış durumdayım. herkes bayılıyor. "Asansörden sen iniyorsun kokun ardında kalıyor" diyorlar bayıldım bayıldım:))

Back