Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Sevgili hanımlar parfüm konusu ciddi bir konudur. Karşı koyulmaz, dayanılmaz, muhteşem ve seksi parfümler erkeklerin her zaman ilgisini çeker.

En Çok Beğenilen 10 Kadın Parfümü Şunlarmış

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Kış kokumu çok seviyorum ama yaz için henüz güzel parfüm bulamadım. Sokakta burnumuzun direklerini kıran kokulardan istemiyorum. Bana önerebileceğiniz bir parfüm var mı

Merhabalar. Kış kokumu çok seviyorum ama yaz için henüz güzel parfüm bulamadım. Sokakta burnumuzun direklerini kıran kokulardan istemiyorum. Bana önerebileceğiniz bir parfüm var mı

Cacherel Noa, Moschino I Love Love, Moschino C&C Light Clouds , Bvlgari BLV II, Victoria's Secret Angel Dream.
Bunları önerebilirim:)

canım yves rocher neroli (turunçgil ağırlıklı), yves rocher evidence (çiçek-gül ağırlıklı) hafif parfümler ve güzeller. bunun dışında marc jacobs daisy so fresh de olabilir.

Escada - Island Kiss

Escada nin parfumleri bence yaz icin cok guzel.

Bir de Marc Jacobs Daisy, Delight di sanirim. Parfum pembe, kapagindaki cicekler cesitli renkteydi, bunu begeniyorum.

Karolina Kurkova' nın kendisi için ürettirdiği orjinal parfüm. Yasemin, Sümbül, Teber Çiçeği ve Sıcak Vanilya aroması.

Eklentiler

• $asset[1].jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 80
çok menunum yalnız yaz akşamları kullanabılırsınız bıraz agır abla kokusu :) yıne bunuda ıneternetten aldım kapıma kadar geldı ... sagolsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar aranızda Giorgio Armani Code Luna kullananınız var mı?

Kullanıyorsanız ya da daha önceden denediyseniz düşüncelerinizi alabilir miyim?
Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…