- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Klasik zen'e göre daha tatlımsı ve yoğun diye kalmış aklımdasheisedo zen moon essence nasıldır?
ben sade zen sanarak sipariş ettim dalgınlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klasik zen'e göre daha tatlımsı ve yoğun diye kalmış aklımdasheisedo zen moon essence nasıldır?
ben sade zen sanarak sipariş ettim dalgınlık
Bu parfümü güvenerek alabileceğim bir internet sitesi biliyor musunuz acaba siz nerden alıyorsunuzVersace-Crystal Noir, 3. şişemi aldım çok memnunum şahsen
Selam kızlar..
Armani - Si
lancome - lavie est belle
ysl - manifesto
burberry - my burberry
givenchy - ange ou demon
thierry mugler - alien
evet arkadaşlar bu saydığım parfümlerden kullanmış olan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımıcı olabilir mi?
nasıl kokular ? kalıcılar mı?
ben kendini belli eden, biraz baharatlı biraz tatlı oryantal kokulardan hoşlanıyorum. buna göre hangisi bana uygun.. tşk. ederim şimdiden..
Tşk. EderimmArmani si ve la vie est belleyi ben birbirine benzetiyorum. Armani si Bana biraz hacı yağını andıran baharatlı kokular gibi geliyor ama kesinlikle kendi içlerinde en güzel parfümler onlardır
La vie est belle hem baharatli hem tatlidir. Aslinda Si parfumude tatlidir ama o haci yagi kokusu aliyorum nedense
YSL manifestoyu ben begenmemistim digerlerinide bilmiyorum ama la vie est belle sizin tarifinize uydu bence