• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

pudralı temiz kokular-chole love ve noa perle'dir.çiçeksi kokular calvin klein beauty-armani acqua di gio'dur.yaz için uygun kokular hugo boss intense-dkny be delicious-davidoff cool water-calvin klein in2u'dur.kışa uygun kokular calvin klein euphoria-jadore'dur.tatlı kokular midnight fantazi-prada candy'dir.baharatlı-çiçeksi kokular lady milllion-Armani Idole d’Armani'dir-ferah-fresh kokular dolce gabbana light blue ve davidoff wawe'dir.çikolata isterseniz de kesinlikle lolita lift.

pudralı temiz kokular-chole love ve noa perle'dir.çiçeksi kokular calvin klein beauty-armani acqua di gio'dur.yaz için uygun kokular hugo boss intense-dkny be delicious-davidoff cool water-calvin klein in2u'dur.kışa uygun kokular calvin klein euphoria-jadore'dur.tatlı kokular midnight fantazi-prada candy'dir.baharatlı-çiçeksi kokular lady milllion-Armani Idole d’Armani'dir-ferah-fresh kokular dolce gabbana light blue ve davidoff wawe'dir.çikolata isterseniz de kesinlikle lolita lift.

Idole nasıl bir koku,lady milliona benziyor mu

odunsu kokuları seviyorum şekerli ve çikolata kokularından pek hoşlanıyorum beni bayıyo bu tarz kokular

Givenchy Ange ou Demon' da odunsu kokular mevcut canım bir parfümeride dene istersen. Lolita Lempicka Si Lolita bunu da sevebilirsin odunsu kokuları seviyorsan..

Givenchy Ange ou Demon' da odunsu kokular mevcut canım bir parfümeride dene istersen. Lolita Lempicka Si Lolita bunu da sevebilirsin odunsu kokuları seviyorsan..

ben kullandığım kokuların ismini hiç bilmem hatırlamam canım bunlar şu pahalı parfümlerdenmi :26:

çşekerli kokudan hoşlanmıyorum olcaktı yanlış yazmışım :1: nerde bulabilirim dp den falanmı bunlar:17::17: sağol canım

ben kullandığım kokuların ismini hiç bilmem hatırlamam canım bunlar şu pahalı parfümlerdenmi :26:

çşekerli kokudan hoşlanmıyorum olcaktı yanlış yazmışım :1: nerde bulabilirim dp den falanmı bunlar:17::17: sağol canım

Hayır canım bunlar doldurma değil:) Givenchy Ange ou Demon'ı tekin acar,douglas,sevil gibi magazalarda deneyebilirsin. Beğenirsende bellamola dan sipariş etmeni öneririmi:)
Lolita Lempicka Si Lolitayı da yine aynı şekilde o mağazalardan deneyebilirsin. Beğenirsen yine bellamoladan sipariş edebilirsin. Veya 16 mayıs gibi çok az kullanılmış lolita lempicka si lolitayı sana verebilirim. bit pazarında başlığım var oradan bakabilirsin canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=711760&page=3

Hayır canım bunlar doldurma değil:) Givenchy Ange ou Demon'ı tekin acar,douglas,sevil gibi magazalarda deneyebilirsin. Beğenirsende bellamola dan sipariş etmeni öneririmi:)
Lolita Lempicka Si Lolitayı da yine aynı şekilde o mağazalardan deneyebilirsin. Beğenirsen yine bellamoladan sipariş edebilirsin. Veya 16 mayıs gibi çok az kullanılmış lolita lempicka si lolitayı sana verebilirim. bit pazarında başlığım var oradan bakabilirsin canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=711760&page=3

Sizce Sevil'den mi, Tekin Acar'dan mı yoksa Sephora'dan mı alınmalı parfümler?
Sevil ve Tekin Acar fiyatları aynı parfümlerde.
Sephora hakkında fikrim yok.
Bir öneriniz var mı?
Parfüm topiklerinde sürekli yazdığınızı görünce sormak istedim size. :31:
Hatta sadece parfümler için değil, diğer kozmetik ürünleri için de hangi mağaza daha iyi?
Fırsatlar, avantajlar, müşteriye davranış açısından değerlendirirseniz?

Sizce Sevil'den mi, Tekin Acar'dan mı yoksa Sephora'dan mı alınmalı parfümler?
Sevil ve Tekin Acar fiyatları aynı parfümlerde.
Sephora hakkında fikrim yok.
Bir öneriniz var mı?
Parfüm topiklerinde sürekli yazdığınızı görünce sormak istedim size. :31:
Hatta sadece parfümler için değil, diğer kozmetik ürünleri için de hangi mağaza daha iyi?
Fırsatlar, avantajlar, müşteriye davranış açısından değerlendirirseniz?

Canım ben Sephora'yı çok seviyorum. Hatta kozmetik olarak durumun müsaitse Sephora'nın kendine ait makyaj malzemeleri çok güzel ve kaliteli.:16:
Diğer satılan markalara göre de uygundur.
Ben genelde parfümlerimi Douglas'tan aldım önceden hep. Ama Sephora'yı da öneririm. Özellikle çalışanları çok ilgili ve sıcak oluyorlar.
Tekin Acar sanki zorla denetiyormuş of nasılsa almıcak havasında geliyor bana.:15:
Bende şu aralar Chanel parfüm almayı düşünüyorum sanırım Douglas'tan alıcam.
Aslında Sevilde iyidir orayı da düşünebilirsin:34: Parfüm fiyatları hepsinde aynı canım.

seksi bi koku varmı bildiğiniz :17::17::17:

şekerli koku istemiyorum please:26:

Dior pure posion kesinlikle manyak seksi bi kokusu var biraz agir gelecek basta ama sen sadece eline sik ve butn gun gez ne azalack nede degisecek.. ayrica alismis olursun ya harika bi koku ama biraz daha hafif ama guzel kokh istiosan oda guccinin flora kesinlikle gitmio koku bende var cok memnunum ve erkek arkdsimda bayilio ne agir ne hafif ne sekeeli bole farkli yumuşak bi koku ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Versace crystal noir de güzeldir. Ben light blue kullandım en son oda güzeldir. Hypnotic poison , issey miyake bunlarda güzel:)
Arkadaşlar bu arada arkadaşım parfümleri ithal ediyor.
Tester orjinal kullanılmamış ancak kutusuz. Yüzde 40-50 uyguna alıyorum.
İsteyenler olursa konuşabilirim marka, ml ve cinsiyet yazarsanız bana fiyat sorgulayabilirim... Bir de olması lazım tabii sürekli tükeniyor elinde kalmıyor pekk..

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım :34: ben de bi parfüm önerisi yapıyım dedim michael kors woman tek geçiyorum gerçekten süper bir koku tavsiye ederim..

Thierry Mugler Alien süper bir koku ...beyaz tenliyim ve her koku olmuyo bana ..bu kokuyu ilk kuzenimde gördüm sıktım ve içeri gittiğimde herkesin ilk tepki ne sıktın harika kokuyo oldu sonra ertesi sabah uyandığımda hala kokuyordum ve mütiş bir koku geliyordu burnuma ...ertesi günü hemen aldım kendime ...ve inşallah artık hiç değiştirmicem kokumu :) :34:

Givenchy hakkindaki fikirleriniz nedir?sanirim aski memnu da bihter kullaniyodu kullanan oldumu aranizda?

Prada candy
Cok guzel bi koku bayiliyorum :)

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Back