Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Şu an Beyonce Midnight Heat kullanıyorum.
Birazcık ağır kokuları sevenler varsa şiddetle öneririm, soğuk havalardada iyi gidiyor ve daha kalıcı oluyo.

Jil Sander - Everose hafif ve kalici hos bir koku soran cok oluyor.

cool Water - altin sisedeki

ve burberry body

Kim böyle güzel kokuyor dendiginde herkez pamuk_helva der o derece güzeller hepsi

Caldion Night'ı böyle bir set şeklinde almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 40 lira civarıydı. Çok memnun kaldım. Çok severim caldion nightı...

Hugo Boss Jour EDP bu da mükemmel bir parfüm bence. Bir kaç ay önce almıştım 189 liraya. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim...

Bir de uzun bir süre Amor Amor kullandım... Onunda kokusunu çok beğeniyordum, herkes soruyordu ismini.
O zamanlar 70-80 liraya internetten sipariş ediyordum ama şu anki fiyatı konusunda bilgim yok. Yine de amoru da tavsiye ederim kesinlikle.

Son düzenleme:
Givenchy / Ange ou Demon Le Secret yazarken bile kokusunu duyabılıyorm :)

Arkadaşlar merhaba 100'e yakın koku kullandım abartmıyorum ve tecrübeyle sabittir söyleyebilirim ki Avon kadar uçucu ve kokuları birbirine benzeyen bi marka yok.Sizin için şöyle a'dan z'ye sıralıycam kullandığım/bildiğim kokuları.18-25 yaş arası için önereceğim parfümler Armani Code(Klasik ama iddialı)/Diamonds/Gioia-Burberry The Beat(Spor bir kokudur)-Chloe Signature-Givenchy Play(Intense'i biraz bayıyor)/Dahlia Noir(Temizlik kokuları sevenler için)/Gucci Guilty Black-Lancome Tresor Midnight Rose-Paco Rabanne Lady Million(Yıllardır Favorim)-Yves Saint Laurent Manifesto(Tatlı bir koku hafiften Armani She'yi andırıyor)/Manifesto L Elixir Intense(Çok çok daha güzeli ) ve kişisel önerim aşırı klasikleşen parfümlerden uzak kalmak.Örneğin,Gucci Rush,Chanel Chance,Hypnotic Poison,Armani Si(Yeni bir koku ama kırk yılın şekerli liseli kız parfümü),Givenchy Amirage.Benden yorumlar bu kadar :)

Dior hypnotic poison ; gercekten hipnotize eden bir kokusu var dumanla karisik mis kokuyor ama cok hos bir parfum bakin isterseniz.
Marc Jacobs; Daisy cok hos ciceksi bir kokusu var
Lancome tresor anlatilamiycak kadar güzel
veeeee son bombada Flora by Gucci

Arkadaslar standart kullandigim parfumler dsinda sizinde fikirlerinizi edinmek istiyorum.beyaz tenli ku ralda diyebilirz aslinda yazin farkli kisin farkli parfumler kullandip tenime uygun parfum bulmak zor.oyuzden banda birkac o eri yazarmisiniz cicek ve seker kokulu parfumler tercihim tesekkur ederim simdiden

5 liraya 5 gün kalıcı olanlar dışında açık parfüme karşı biri değilim. mesela dp nin noa'sı be delicious'ı oldukça güzel. eğerki orijinal parfüm alacaksam bu konuya dikkat ediyorum ben. kesinlikle ve kesinlikle açık parfümü benzememeli. ben o kadar para veriyorsam tek olmalı o koku.

ben parfümevinden hugo boss orange, omnia crystalinne; dp den noayı bittikçe alırım.
kesinlikle ve kesinlikle orjinalini aldığım kokular ise; hypnotic poison, coco mademoiselle, armani code,organza. bu parfülerin çakması hiç bir açık parfümcüde birebir değil. yapamıyorlar bu kokuları, o kadar kötü oluyor ki bunların çakmaları:26:

bunlar dışında gratiste olan yardley parfümleride oldukça ekonomik ve misler gibi bir alternatif. peony,english daisy ve lily of the valley kokuları gerçekten hoş. kalıcıkları yaz mevsimi için ideal.

Avonun surrender parfümü süper ben kullanıyorum ve yapıyorum severek satıyorum kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…