Vanilyalı değil. Oryantal bir koku. Pek çiçeksi de gelmemişti bana.
pudralı temiz kokular-chole love ve noa perle'dir.çiçeksi kokular calvin klein beauty-armani acqua di gio'dur.yaz için uygun kokular hugo boss intense-dkny be delicious-davidoff cool water-calvin klein in2u'dur.kışa uygun kokular calvin klein euphoria-jadore'dur.tatlı kokular midnight fantazi-prada candy'dir.baharatlı-çiçeksi kokular lady milllion-Armani Idole d’Armani'dir-ferah-fresh kokular dolce gabbana light blue ve davidoff wawe'dir.çikolata isterseniz de kesinlikle lolita lift.
teşekkürler cnm bende severim otyantel kokuları bi koklayıp bakıyım en yakın zamanda:)
Idole nasıl bir koku,lady milliona benziyor mu
seksi bi koku varmı bildiğiniz
şekerli koku istemiyorum please:26:
Ne tarzda bir koku istiyorsun?
Ben Givenchy Ange Ou Demon'ı çok seksi buldum..
odunsu kokuları seviyorum şekerli ve çikolata kokularından pek hoşlanıyorum beni bayıyo bu tarz kokular
Givenchy Ange ou Demon' da odunsu kokular mevcut canım bir parfümeride dene istersen. Lolita Lempicka Si Lolita bunu da sevebilirsin odunsu kokuları seviyorsan..
ben kullandığım kokuların ismini hiç bilmem hatırlamam canım bunlar şu pahalı parfümlerdenmi :26:
çşekerli kokudan hoşlanmıyorum olcaktı yanlış yazmışımnerde bulabilirim dp den falanmı bunlar sağol canım
Hayır canım bunlar doldurma değil:) Givenchy Ange ou Demon'ı tekin acar,douglas,sevil gibi magazalarda deneyebilirsin. Beğenirsende bellamola dan sipariş etmeni öneririmi:)
Lolita Lempicka Si Lolitayı da yine aynı şekilde o mağazalardan deneyebilirsin. Beğenirsen yine bellamoladan sipariş edebilirsin. Veya 16 mayıs gibi çok az kullanılmış lolita lempicka si lolitayı sana verebilirim. bit pazarında başlığım var oradan bakabilirsin canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=711760&page=3
Sizce Sevil'den mi, Tekin Acar'dan mı yoksa Sephora'dan mı alınmalı parfümler?
Sevil ve Tekin Acar fiyatları aynı parfümlerde.
Sephora hakkında fikrim yok.
Bir öneriniz var mı?
Parfüm topiklerinde sürekli yazdığınızı görünce sormak istedim size.
Hatta sadece parfümler için değil, diğer kozmetik ürünleri için de hangi mağaza daha iyi?
Fırsatlar, avantajlar, müşteriye davranış açısından değerlendirirseniz?
seksi bi koku varmı bildiğiniz
şekerli koku istemiyorum please:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?