- 1 Eylül 2014
- 25.895
- 30.305
- 35
-
- Konu Sahibi Combativeenemy
yani evet bayan kadının kıbar sekle getırılmıs halı gıbıAyni fikirdeyim. Kadin kelimesi rahatsiz ediyor benide etrafta duydugum hanzolarin hitap şekillerinden olsa gerek mesela (la karı,ne diyon garııı ) gibi gibi
Bayan daha hoş hitap şekli olarak kibar geliyor hatta bilemedim :/
aynen bende. napıyon kız gıbıBen cinsiyet olarak kız'ı bilmemde hitap edilirken 'kız' denmesi iğreti ediyor
Örn; hadi kız, gel buraya kız vs.
hadi kadin gelmi diyelim o zaman
Hanım değil hanımefendi yazdım ben orayaBir erkek kalkip bana hanim bakarmisin deae sacma karsilarim. Nerden bu samimiyet diye
Ben samimi arkadasima kiz derim ismini hitap etmek istemiyorum belki.Hadi erkek gel demediğine göre demiceksin. Gelir misin, gel, Ayşe fatma de.
TamamHanım değil hanımefendi yazdım ben oraya
Ben cinsiyet olarak kız'ı bilmemde hitap edilirken 'kız' denmesi iğreti ediyor
Örn; hadi kız, gel buraya kız vs.
Seninle polemiğe girmek istemiyorum. Bir daha yazarsan kiblerimKiz derim kadin derim. Yani insan samimi arkadasina dedigine takilmamamli. Bayan kadin kiz ne farkediyo
O değilde bir arkadaşımın ismi hanım,şimdi ne diyelim. Hanım hanımefendi olmaz,bayan hanım olmaz,kadın hanım olmaz,kız hanım bak bı belki olabilir,kendisi ogretmen Allah tarafından 'hanım hoca' diye kurtariyor.Niyeyse hiç rahatsız etmiyor beni bayan,kadin vs denmesi beni.Bir erkek kalkip bana hanim bakarmisin deae sacma karsilarim. Nerden bu samimiyet diye
Kible sanki küfür ettim. Bayanda ayni kizda cinsiyet belirliyor hepsi. Ayririm yapmiyorum diyorsunuz hala jadin kiz bayana takiliyorsunuzSeninle polemiğe girmek istemiyorum. Bir daha yazarsan kiblerim
Bizim kadınların, bayanların, kızların vır vır'ı Karadenize gitmiş rivriv olmuş :)Konuyu baltalamak gibi olmasın da ne zamandır sorucam soramıyorum. Profilindeki "rivriv" nereden geliyor, eşinle falan aranda hitap şekli mi, merak ettim de. :)
Bide küfür etseydinKible sanki küfür ettim. Bayanda ayni kizda cinsiyet belirliyor hepsi. Ayririm yapmiyorum diyorsunuz hala jadin kiz bayana takiliyorsunuz
Ya git surdan lutfen. Tartismami istiyorsun.Bide küfür etseydin
Yazma dedim ısrarla yazıyorsun ama tartışma isteyen benmi oluyorum? Komiksin.Ya git surdan lutfen. Tartismami istiyorsun.
Ozgur yasamayi ogrenemedi kimseHep bunlar kızlık zarı takıntısından