- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 31
-
- Konu Sahibi Combativeenemy
Söyleyen için ağız, duyan için kulak alışkanlığı. Doğrusu kadın olacak :)Bayan kelimesi bana garip gelmiyor nedense
Sonuçta 17 yaşındaki kişiye kadın diyemiyorsun ya da kadın daha 30 lu yasları kapsıyor gibi ya o Yüzden bayan demek hepsini kapsıyor gibi geliyor bana :)Söyleyen için ağız, duyan için kulak alışkanlığı. Doğrusu kadın olacak :)
Banada garip gelmiyor yorum yapayım mı diye düşündüm senin yorumu görünce rahatladım.Bayan kelimesi bana garip gelmiyor nedense
Aynen sonuçta 18 yasında bir kıza kadın diyemezsin :)Banada garip gelmiyor yorum yapayım mı diye düşündüm senin yorumu görünce rahatladım.
Ben 19 yaşındayım mesela bir ara baďıma geldi biri kadın demişti sanırım bir tuhaf oldum.Aynen sonuçta 18 yasında bir kıza kadın diyemezsin :)
Meme mi dedinKadin bayan gogus meme:) takinti yapmiyorum ama bu ozel gunlere gicik oluyorum
Yani işte yas nedeniyle kadın adam erkek kız diyorlar zatenBen 19 yaşındayım mesela bir ara baďıma geldi biri kadın demişti sanırım bir tuhaf oldum.
He dedim nolmus :) gayet dogal biyolojik bisey yani :)Meme mi dedin
Hitap şekli bayan olbilir ama nota özellikle bayan yazmak nedir birde kadınlar günü adi üstünde kadınlar günü yanıBen 19 yaşındayım mesela bir ara baďıma geldi biri kadın demişti sanırım bir tuhaf oldum.
Sabah sabah bir uyanıyorum her tarafta kadınlar günü mesajı ıyi güzel hepimizin kadınlar günü kutlu olsun bir arkadaşıma da nişanlısı hediye göndermiş not kağıdında da dünyanın en güzel bayanı bayanlar günün kutlu olsun yazıyor bu notu da el-alem görsün diye tüm sosyal medya hesapların da paylasmis komik geldi bana okumuş görmüş insan sonuçta