Bayan nedir ya

Yorumu okurken aşağılarda kayboldum. Dedim bunu kim yazmış ya tekrar yukarılara çıktım uzun ve mükemmel bir yazı olmuş.. kopyala kopyala yapıştır. Gazeteler de köşe yazısı olsun. Bildiri olarak dağıtılsın

Aşırı titizlikle ille de Kadın diyecekler demem ama "bayanlar günü" çok salakça olmuş. Resmen tepki olarak bilinçli yapılmış.. Bazı erkeklerin kadınların güçlenmesine, özgürleşmesine, kendileriyle eşit haklara sahip olmasına karşı acayip bi korkuları var... Korksunlar da zaten yeni nesil gümbür gümbür geliyor.

Slogan: Saçlarımı savururum, haklarımı savunurum

Kadınlığa ve "emekçi kadınlar gününe" giriş 101 gibi olmuş :)))

Öncelikle sakin olmanızı öneririm sadece fikir ayrılığı yaşıyoruz bu kadar sinirlenmenize gerek yok. Bakın ne demek istediğimi anlayın önce bende kadın halimle birine küfür edebilirim s.rfsz haysiyetsiz u.kuruna düşkün ve bir cok sey burda baska bi kadina hakaret küfür var mı? Birine kadın dediğinde farklı kız dediginde farkli düşünceler gelmiyor benim aklıma bu benim kafamın genisligidir.
Ben illa bayan denilsin kadın ne demek falan da demiyorum isteyen istediğini diyebilir bana göre bayan kadın hanim hanimefendi hepsi aynıdır.
Mesela surda ki beyfendi mi diyosunuz surda ki adam mı? Ben surda ki beyfendi diyorum. E gelip bana sen nasil beyfendi dersin demiyo :) anlatabiliyorumdur inşallah.

Gerçekten mükemmel ve yerinde bir açıklama
Her kelimesine katılıyorum
Tebrik ediyorum sizi.

Çok güzel anlatmışsınız.

Adamcağız "kadın " kelimesini ayıp algılamış ki kadınlar günü yerine bağyan yazmış bağyan daha kibar gibisi geldiyse

Aslında bu kadar sorun yapmalarının sebebi bayanın bay dan türemiş olduğunu düşünmeleri yahu bu hemşir-hemşire Nuri-Nuriye kadar normal

Çok teşekkür ederim, çok tatlısınız ya
Sloganı da ayrıca sevdim

Kadınlığa ve "emekçi kadınlar gününe" giriş 101 gibi olmuş :)))

Bakmayın benimki azıcık destan oldu, zaman ayırıp okuyanların güzel gozlerine sağlık Aslında siz konu icinde 3 cümleyle çok güzel anlatmıştınız, hitap kullanacağınız yerde cinsiyet, cinsiyet kullanacagınız yerde hitap kullanmayın diye.

Kadınlar ve bayanlar olarak kendi içimizde ikiye ayrılıyoruz :))))

Bari bugün ayrılmayalım, sağlık olsun, kendini ısrarla bayan olarak tanımlayanların da günü kutlu olsun

Gerçekten mükemmel ve yerinde bir açıklama
Her kelimesine katılıyorum
Tebrik ediyorum sizi.

Teşekkür ederim aynı duyguları paylastıysak ne mutlu

Çok güzel anlatmışsınız.

❤❤❤

Aslında bu kadar sorun yapmalarının sebebi bayanın bay dan türemiş olduğunu düşünmeleri yahu bu hemşir-hemşire Nuri-Nuriye kadar normal

Aslında olayı kendileri bu duruma getiriyo. Kimse bence kız derken kizlik zarini düşünerek demiyo. Kendi kafalarında var ki karşıda da olduğunu düşünüyorlar. Kadın hanım bayan kız hepsi benim yani ötesi yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…