Batman'da 144 Alimeye İcazet Verildi

bu yorumlar gerçekten cok masummuş

keşke kapanmakla hersey bitiyor olsa dimi

bunu,bu şekilde kapanan insanlara dışlamadan, korkutmadan sorarsanız eminim tatmin edici bir cevap alırsınız..

Pepe,
onu ayetle açıklamıştım, bu tip kapanmanın çıkış noktası Kuran'da geçen "Peygamber eşleri ve müslüman kadınlar dış giysilerinizi üstünüze atın, dışarda tanınıp incinmeyeseniz diye" ayetine dayanıyor, başka bir ayette de örtünüzü göğüs yırtmacınıza vurun der, o yüzden İslam'da dış giysi 2'ye ayrılıyor.
iyide biz ordaki kızların kendi istekleriyle gidip gitmedikleri orda mutlularmı değillermi onları bilmiyoruz.bilmediğimiz bir şeyi için zorla giydirildiler mutlu değiller kanısına nerden varıyoruz

Evet, bilmeden yorum yapılıyor malesef.

Ve hanımlar,
sert yazmak, hakaretvari yazmak benim bileceğim iş diyorsunuz da burası bir site ve hatırlatırım kuralları var.

yazmayacaktım, çok gereksiz polemik dolu bir başlık olmuş ama ben de eksik kalmayayım...

bu tarz, bir resim üzerine, şekil şemal ile uğraşmak abesle iştigaldir kanımca...

konuşmaktan çok;

okuyunuz, okuyunuz, okuyunuz, okuyunuz..........çok laf eşek yükü demiş atalarımız...

yok hayır bilmiyordum gerçekten de..
ortaokuldan sonra mı gidiliyor,yani mesela imamhatipten farkı nedir?

oku canım,

diş perisine benzettim evet, hakaret etmediğimi de belirttim.

küçükken de korkardım çarşaflılardan, bana öcü gibi gelirdi, onun etkisi de olabilir tabi. bilinçaltının dışavurumu diyelim

Sanmam , çünkü aynı korku bende de vardı . Yani buradan bir tümevarım yapamayız gibi , ama seni etkilemiştir o ayrı .

Hakaret değil zaten , dalga geçmek suçu ile yargılanıyorsun şuan

bu sefer bildimmi ?

bunu bikaç sayfada ötede mune ayetle açıkladı zaten

Ben tatmin oldum......gerçekten dinlerini saf ve katıksız yaşamak istiyorlarsa ne güzel

bu şahsın neden ceza almadığını merak ediyorum
gözden kaçtıysa da açık açık yazmış bulunayım.

..........bız bu halımızle oldukca ıyıyız bızım bedenımız bızım tercıhımız..............

Bu cümle herşeyi özetliyor zaten.
Bir kaç ay öncesinde "bedenime dokunma" diyen hanımlar, bir başkanının terchine dil uzatma hakkını nereden buluyor?

Son düzenleme:

bu şahsın neden ceza almadığını merak ediyorum
gözden kaçtıysa da açık açık yazmış bulunayım.

ben yorumumda yazdım zaten cezaymış atmakmış herşeyi göze alarak yazdım.bununlamı korkutuyorsun beni. göbüşümle gülerim buna

yok hayır bilmiyordum gerçekten de..
ortaokuldan sonra mı gidiliyor,yani mesela imamhatipten farkı nedir?

yaş ve bilgi durumlarına göre sınıflar var. genelde ortaokuldan sonra gidiliyor. ben liseyi yarım bırakmak suretiyle katıldım. ama açıköğretimden devam ettim. etmek istemeyen de zorlanmıyordu. ama inanın bu kadar korkulacak, ayrıştırılacak bir şey yok. dini eğitimlerini almaya çalışan lise çağındaki çocuklar işte...
liseden farkı daha kapsamlı bir din eğitimi vermeleri..

Son düzenleme:
ben yorumumda yazdım zaten cezaymış atmakmış herşeyi göze alarak yazdım.bununlamı korkutuyorsun beni. göbüşümle gülerim buna

yoo ne münasebet?
madem göze aldınz korkutmama da gerek yok
ben açık açık yazdım işte zorunuza gidecek bir durum da yok

Son düzenleme:
Sanmam , çünkü aynı korku bende de vardı . Yani buradan bir tümevarım yapamayız gibi , ama seni etkilemiştir o ayrı .

Hakaret değil zaten , dalga geçmek suçu ile yargılanıyorsun şuan

Yoo bence açıkça hakaretti "ruh emici" imalarında bulundu arkadaş.

ben bu konuyu açtım diye bana insan müsvettesi soysuz dendimi yüzüne tüküreceğim dendimi evet.
gerisi okuyanlara kalmış

Son düzenleme:
iyide biz ordaki kızların kendi istekleriyle gidip gitmedikleri orda mutlularmı değillermi onları bilmiyoruz.bilmediğimiz bir şeyi için zorla giydirildiler mutlu değiller kanısına nerden varıyoruz

haydaaa sırf bu yorumum için olumsuz rep almışım.....

bu nasıl konuşma ya,deminden beri hakaret edilmesin alay edilmesin diye
dil dökülüyor,sen kalkmışsın öcü gibi geliyor bana
öcü çarşafta değil,insanın beyninde ,kalbinde

bazıları merak etmiş neden böyle giyiniyorlar
evet islamda el yüz haram değil,takva sahibi olmak isteyenler böyle giyiniyor
seçim meselesi...

tuba'damı okudun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…