Bu konuyu dalga amaçlı açıp buraya dalga amaçlı yorum yapan insan müsveddeleri...ananız bacınız aileniz yokmu sizlerin.ateist olabilirsiniz ama vicdandamı kalmadı sizde.bu forumdan silin beni ne yaparsanız yapın.sizin gibi iğrenç yaratıklarla aynı platformda olmak midemi bulandırıyor.kimin inancıyla ne hakla dalga geçersiniz siz ya ?? Biz size saldırıyormuyuz inançsız allahsız vicdansız kitapsız soysuz diyormuyuz.siz kimsiniz ya ? Bu günler elbet son bulacak ve o gün bu sözleri yüzünüze tükürerek haykıracağım.sadece sabrediyoruz size..şimdi halaya geçin hadi.zaten yaptığınız başka bişeyde yok....acıyorum yazık..yazık...
Yorumların hepsini okudum okumayada devam ediyorum.birebir tartışmaya girmemek için sabırla yazdıklarınızı bekledim.çarşaflı değilim kendi halinde başörtülü tesettürlü bir kadınım.imam hatip ve ilahiyat mezunuyum.bugüne kadar bu konuları okuyup geçer ,allah hidayet versin derdim.fakat iş dalgaya alaya geçince yazma gereği duydum.
Ha diyeceksinizki ; neden güzel dille yazmadın da; bu şekilde hakaretvari yorumda bulundun ? Açıklayayım hemen..aylar önce yine burada açılan bir konu vardı.bir kadın göğüs ve bacak dekoltesiyle tv'de sunum yapıyordu hüseyin çelik'in söylediği sözler vs o konuya çok ılımlı şekilde yazdığım yorumlar vardı.ve sonra ceza aldım engellendim yazdıklarımdan dolayı..orada hakarette etmemiştim düzgünce konuşuyordum..sonra anladımki ılımlı yaklaşınca anlamıyor bazı insanlar.o yüzden sert yazdım ve bu şekilde hakaretvari yazdım.yaptığım doğru yanlış beni ilgilendirir.tangalı bir bayandan bahsedildi yorumlarda..onuda siz zaten yeterince savunuyorsunuz.bırakında bizde kendi fikrimizdekileri savunalım..
Kısacası bugün aldığım tepkiler olumlu/olumsuz daha çok memnun etti beni..en azından benim gibi düşünen arkadaşlarım varmış burada.kimse özür beklemesin sakın.empati kurup karşı tarafa geçin bakalım kim kimden özür dilemeli.herkese teşekkür ederim.
Evet bir alevimiz eksikti o fotograf konusunda :)) Kaldı ki nem kapacagın yeri ne için denildigine bakmadan iyi bulmuşsun
O senin kuralın bu da bu kadının kuralı..Çok rahatsızsa kapa gözlerini.
Hakaretin babasını yapıp üste çıkmaya çalışmakta ayrı bir komedi
Madem konuşabiliyoruz........kuranda da geçmiyor.......alınan bacılar gözlerine kadar kapanmanın manasını niçin açıklamıyorsunuz.........
Canım istiyor ondan taninmayacak şekilde geziyorum gibi bir arguman sunuyorsan ineğe tapan bir hintli gibi algılanman kaçınılmaz olur.........kaldı ki inek süt veriyor o yüzden tapıyorum derse tatmin olurum..........gözlere kadar kapanmanın manası sorgulanamayacak mı
Madem konuşabiliyoruz........kuranda da geçmiyor.......alınan bacılar gözlerine kadar kapanmanın manasını niçin açıklamıyorsunuz.........
Canım istiyor ondan taninmayacak şekilde geziyorum gibi bir arguman sunuyorsan ineğe tapan bir hintli gibi algılanman kaçınılmaz olur.........kaldı ki inek süt veriyor o yüzden tapıyorum derse tatmin olurum..........gözlere kadar kapanmanın manası sorgulanamayacak mı
iyide biz ordaki kızların kendi istekleriyle gidip gitmedikleri orda mutlularmı değillermi onları bilmiyoruz.bilmediğimiz bir şeyi için zorla giydirildiler mutlu değiller kanısına nerden varıyoruz
aaaaa haberiniz yok mu? türkiyede diyanet işlerine bağlı, devletin denetiminde, resmi öğreticiler öncülüğünde eğitim veren medreseler var. hem de her yerde. isteyen aynı zamanda lisesini de, üniversitesini de okur, ben öyle yaptım.
zaten şimdiye kadar 8 sene, şimdi 12 sene zorunlu eğitim var. bundan sonra dileyen okula gider, dileyen çalışır, dileyen koca bekler, dileyen dini eğitim alır.. bunlar devletin kontrolünde yapıldığı müddetçe bir sakınca yok. niye bu kadar şaşırdınız?
oku canım,
diş perisine benzettim evet, hakaret etmediğimi de belirttim.
küçükken de korkardım çarşaflılardan, bana öcü gibi gelirdi, onun etkisi de olabilir tabi. bilinçaltının dışavurumu diyelim
yazan yorumlar benı ve benmıgıbı pecelı ınsanları gercekten ıncıtecek duzeyde korkunç ürktum vs dıye yazılıp gıtmıs aynı sekılde bızde acık olan ınsanlara aynı seylerı yazsak konu bırbbırıne gırerdı sanırım bu ulkede kımse ozgurlukten bahsetmesın cunku ozgurluk bızım gıbı ıınsanlara hıcbr seklde yok sokaga cıktıgımdakı alaycı bakıslar laflar acık bı bayanın yanıma yaklasarak allah senın belanı versın bu ülkede sızın gıbı ınsaları ıstemıyoruz lafları aslında ben ve benım gıbı ınsanlar bu tur hakaretlere sozlere alıskınız beyenmeye sevmeye bılırsınız ama hıcbırınızın bıze öcü korkunç gıbı laflar soylemeye hakkınız yok sıze bu hakkı vermıyoruz eger özlürlük varsada sızler için var bizler için yok siz eşitlikten söz eden insalar bize gelince eşitlik özlürluk söz konusu bıle degıl sızler ıcıın. burası türkiye boyle gıyınmek ısteyenler afganıstana irana farklı ülkelere gıtsın dersınız sizin özgürlük anlayışınız ve isteginiz sadece kendınızı kapsıyor adeletli olun bız bu halımızle oldukca ıyıyız bızım bedenımız bızım tercıhımız bızım ıstegımız unutmayınkı peçe ve carsaf zorla gıydırılcek bır gıyım degıldır bızler ıcımızden geldıgı ıcın boyle gayet mutlu ve huzrlu hıssettıgımız ıcın gıynıyoruz baskıyla veya zorla degıl oyuzden secımlerımızı beyenmesenız bıle saygı duymak zorundasınız hakeret etmeye kımsenın hakkı yok
Pepe,
onu ayetle açıklamıştım, bu tip kapanmanın çıkış noktası Kuran'da geçen "Peygamber eşleri ve müslüman kadınlar dış giysilerinizi üstünüze atın, dışarda tanınıp incinmeyeseniz diye" ayetine dayanıyor, başka bir ayette de örtünüzü göğüs yırtmacınıza vurun der, o yüzden İslam'da dış giysi 2'ye ayrılıyor.
Evet, bilmeden yorum yapılıyor malesef.
Ve hanımlar,
sert yazmak, hakaretvari yazmak benim bileceğim iş diyorsunuz da burası bir site ve hatırlatırım kuralları var.
bu şahsın neden ceza almadığını merak ediyorumBu konuyu dalga amaçlı açıp buraya dalga amaçlı yorum yapan insan müsveddeleri...ananız bacınız aileniz yokmu sizlerin.ateist olabilirsiniz ama vicdandamı kalmadı sizde.bu forumdan silin beni ne yaparsanız yapın.sizin gibi iğrenç yaratıklarla aynı platformda olmak midemi bulandırıyor.kimin inancıyla ne hakla dalga geçersiniz siz ya ?? Biz size saldırıyormuyuz inançsız allahsız vicdansız kitapsız soysuz diyormuyuz.siz kimsiniz ya ? Bu günler elbet son bulacak ve o gün bu sözleri yüzünüze tükürerek haykıracağım.sadece sabrediyoruz size..şimdi halaya geçin hadi.zaten yaptığınız başka bişeyde yok....acıyorum yazık..yazık...
..........bız bu halımızle oldukca ıyıyız bızım bedenımız bızım tercıhımız..............
bu şahsın neden ceza almadığını merak ediyorum
gözden kaçtıysa da açık açık yazmış bulunayım.
yok hayır bilmiyordum gerçekten de..
ortaokuldan sonra mı gidiliyor,yani mesela imamhatipten farkı nedir?
ben yorumumda yazdım zaten cezaymış atmakmış herşeyi göze alarak yazdım.bununlamı korkutuyorsun beni.göbüşümle gülerim buna
Sanmam , çünkü aynı korku bende de vardı . Yani buradan bir tümevarım yapamayız gibi , ama seni etkilemiştir o ayrı .
Hakaret değil zaten , dalga geçmek suçu ile yargılanıyorsun şuan
iyide biz ordaki kızların kendi istekleriyle gidip gitmedikleri orda mutlularmı değillermi onları bilmiyoruz.bilmediğimiz bir şeyi için zorla giydirildiler mutlu değiller kanısına nerden varıyoruz
oku canım,
diş perisine benzettim evet, hakaret etmediğimi de belirttim.
küçükken de korkardım çarşaflılardan, bana öcü gibi gelirdi, onun etkisi de olabilir tabi. bilinçaltının dışavurumu diyelim
ben bu konuyu açtım diye bana insan müsvettesi soysuz dendimi yüzüne tüküreceğim dendimi evet.
gerisi okuyanlara kalmış
yaş ve bilgi durumlarına göre sınıflar var. genelde ortaokuldan sonra gidiliyor. ben liseyi yarım bırakmak suretiyle katıldım. ama açıköğretimden devam ettim. etmek istemeyen de zorlanmıyordu. ama inanın bu kadar korkulacak, ayrıştırılacak bir şey yok. dini eğitimlerini almaya çalışan lise çağındaki çocuklar işte...
liseden farkı daha kapsamlı bir din eğitimi vermeleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?