Sanmam , çünkü aynı korku bende de vardı . Yani buradan bir tümevarım yapamayız gibi , ama seni etkilemiştir o ayrı .
Hakaret değil zaten , dalga geçmek suçu ile yargılanıyorsun şuan
ben bu konuyu açtım diye bana insan müsvettesi soysuz dendimi yüzüne tüküreceğim dendimi evet.
gerisi lokuyanlara kalmış
siz özgürlük diyorsunuz ama şu yazdığınızla da aba altından sopa gösteriyosunuz;ben yorumumda yazdım zaten cezaymış atmakmış herşeyi göze alarak yazdım.bununlamı korkutuyorsun beni.göbüşümle gülerim buna
yaş ve bilgi durumlarına göre sınıflar var. genelde ortaokuldan sonra gidiliyor. ben liseyi yarım bırakmak suretiyle katıldım. ama açıköğretimden devam ettim. etmek istemeyen de zorlanmıyordu. ama inanın bu kadar korkulacak, ayrıştırılacak bir şey yok. dini eğitimlerini almaya çalışan lise çağındaki çocuklar işte...
liseden farkı daha kapsamlı bir din eğitimi vermeleri..
bu nasıl konuşma ya,deminden beri hakaret edilmesin alay edilmesin diye
dil dökülüyor,sen kalkmışsın öcü gibi geliyor bana
öcü çarşafta değil,insanın beyninde ,kalbinde
bazıları merak etmiş neden böyle giyiniyorlar
evet islamda el yüz haram değil,takva sahibi olmak isteyenler böyle giyiniyor
seçim meselesi...
haydaaa sırf bu yorumum için olumsuz rep almışım.....
gayet güzel bi şekilde yorumlaştığımızı düşünüyordum.:))Çok zoruna gitmiş olmalı
ya bende mesela palyaçodan çocukken çok korkuyordum. halada korkarım. avmlerde gördüğüm an tornistan kaçarım.Allah Allah bak ne yazmışım, "küçükken bana öcü gibi gelirdi" .
ya bende mesela palyaçodan çocukken çok korkuyordum. halada korkarım. avmlerde gördüğüm an tornistan kaçarım.
siz özgürlük diyorsunuz ama şu yazdığınızla da aba altından sopa gösteriyosunuz;
"Bu günler elbet son bulacak ve o gün bu sözleri yüzünüze tükürerek haykıracağım.sadece sabrediyoruz size."
benim itirazım neye biliyor musunuz,mesela 15 yaşında giliyor değil mi,ortaokuldan sonra yani,bu yaştaki bir çocuğun kendi isteğiyle,inanışıyla dini eğitim için yeterli olmasına.yani bana göre 20 li yaşların başında bile insan kendi hayatının kontolünü ancak eline alırken ,15 yaşında bir genç nasıl oluyor da geleceği ile ilgili bu önemli kararı verebiliyor?hayatı mesleği çevresi herşeyini etkileceyk bir konu çünkü.o yüzden ilahiyat fakültelerini ,ilim öğrettiği için ve üniversite old.için daha doğru buluyorum.
ayrıştırmıyorum ben asla öyle bir düşüncem olmadı,bilmediğim için sordum size zaten.
sanırım yüzünü göremiyorum ya gerçek yüzü ortada değil. ondan . restaurantta yemeğimi terketmişliğim var. yanımıza geliyor diye.palyaço resimleriyle ilgili sakın joker filmi benzetmesi falan yapma, valla fena taşlıyolar.
çok manidarsanırım yüzünü göremiyorum ya gerçek yüzü ortada değil. ondan . restaurantta yemeğimi terketmişliğim var. yanımıza geliyor diye.
bilinçaltı işte.................çocukluğuma gitmek lazım.çok manidar
kızlar ben Batmanda yaşıyorum cidden burda tuhaf oluşumlar var sadece bu olay değil Hizbullah da yeniden hortlamak üzere
ben hayvanseverim deyip köpeklere hoşt yapmak mı daha iyi yoksa ben hayvanseverim demeden hoşt yapmak mı daha iyiyüz her türlü görülür de kötü niyetli kalpleri ne yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?