Bat'ı kasım'ın son haftası olanlar... Birlikte bekleyelim :)

Bugün şeffaf görüntüde iç camaşirimi ıslatır şekilde akıntı var .herhangi bir adet belirtimde yok gariplik seziyorum. Bugün test yapsam çıkar mı? İnşallah düşündüğün gibidir:))

Ben şimdiye 10 kez yapardım herhalde. :))) Yap benceeee
Sonra da inşallah güzel haberler verirsin bizlere..

evlenmeden önce böyle bişey olmuyordu.. AMA BUGÜN REGL OLMUŞUM...HAYIRLISI..idrar testi almıştım içimde kaldı..

bizimde 30 kasım :)) birazcık kasıklarda ağrı oluyor sanki regl olucakmışım gibi :26: :26:

benmde öyle de regl olucağım gün ağrım oluyor benim niye böyle erken başladı anlamadım 2 hafta önceden kasıklarım göğüslerm başladı kahverengi akıntım gaz hissim mide yanmam varda var :))

benmde öyle de regl olucağım gün ağrım oluyor benim niye böyle erken başladı anlamadım 2 hafta önceden kasıklarım göğüslerm başladı kahverengi akıntım gaz hissim mide yanmam varda var :))

annemi aradım anlattım ağrıyı oda hamilelik belirtisiymiş bilemedim şimdi

evet kasık ağrısı hamilelkte var bakalm inşlhhhmutlu haberler alırız

kızlar mrb...bende normalde hiç adet belirtisi olmazdı adet olacağım zaman o anda çok hafif ağrı bazen hiç olmazdı ama bu ay 12 gün önceden başladı kasık ağrım göğüslerde ağrı ve hala devam ediyo he bide ara ara midede sorun oluyo yani bulantı şeklinde bakalım daha 9 gün var cenabı mevlam ne gösterecek bizlere hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

Son düzenleme:

hemen hemen aynıyız benimde çok çok erken başladı ağrılarım mide yanmam gaz hissim flan .. hakkımızda hayırlısı

Ben şimdiye 10 kez yapardım herhalde. :))) Yap benceeee
Sonra da inşallah güzel haberler verirsin bizlere..

Yaptim daha üzerinden 2 gün geçti diye mi çikmadi anlamadim. Zaten yarın dr.a gidicem smear sonucum için çağirdi kan testi yaptirayim bakalım. Buarada smear da tam anlamadim da hücre bişeyi görmüş daha detaylı bakacakmış biyopsi falan bakalım anlamadığım şeyler hayırlısı

inşALLAH EŞİNDE BİR SORUN ÇIKMAZ...HAYIRLISI İLE EN KISA ZMANDA NASİP OLUR UMARIM...KAFAYA TAKMAMAK İÇİN İLK İSTEDĞİ AY OLALIYDI.. İLK İSTEDİĞİM GÜNEN BERİ KAFAMA TAKIYORUM VE HER GÜN GEÇTİKÇE DAHA FAZLA TAKILIYORUMM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…