- Konu Sahibi foreigntrader
-
Bugün şeffaf görüntüde iç camaşirimi ıslatır şekilde akıntı var .herhangi bir adet belirtimde yok gariplik seziyorum. Bugün test yapsam çıkar mı? İnşallah düşündüğün gibidir:))
Hepimiz için inşallah uğurlu olur bu ay
sende var mı bebek canım :)
yok canım daha :)) ama istiyoruz :))
canım yumurtlama çatlaması da olabilir, yerleşme de :) Ne kadar zamanda adet gördüğüne göre hesaplarız, kaç günde bir görüyosun ? Bende de hemen hemen her ay oluyor yumurtlama dönemlerinde. Evlenmeden önce hiç olmamıştı.
inşlhhh bizde istiyoruz bakalım 28 kasıma kadar blli olur inşlhh:)
bizimde 30 kasım :)) birazcık kasıklarda ağrı oluyor sanki regl olucakmışım gibi :26: :26:
benmde öyle de regl olucağım gün ağrım oluyor benim niye böyle erken başladı anlamadım 2 hafta önceden kasıklarım göğüslerm başladı kahverengi akıntım gaz hissim mide yanmam varda var :))
annemi aradım anlattım ağrıyı oda hamilelik belirtisiymiş bilemedim şimdi
Benim ki canım
evet kasık ağrısı hamilelkte var bakalm inşlhhhmutlu haberler alırız
evet kasık ağrısı hamilelkte var bakalm inşlhhhmutlu haberler alırız
kızlar mrb...bende normalde hiç adet belirtisi olmazdı adet olacağım zaman o anda çok hafif ağrı bazen hiç olmazdı ama bu ay 12 gün önceden başladı kasık ağrım göğüslerde ağrı ve hala devam ediyo he bide ara ara midede sorun oluyo yani bulantı şeklinde bakalım daha 9 gün var cenabı mevlam ne gösterecek bizlere hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
hemen hemen aynıyız benimde çok çok erken başladı ağrılarım mide yanmam gaz hissim flan .. hakkımızda hayırlısı
o gaz hissini hiç sorma:))) karnımda şişkinlikte var.. biraz fazla yemek yesem yandım.. gerim gerim geriliyo sanki :)))
doktora mutlaka gidin canım, artık tıp ilerledi. Mutlaka anne olacağız bir gün ama insan bir an önce olsun istiyo iştee, sorun burda
Ben şimdiye 10 kez yapardım herhalde. :))) Yap benceeee
Sonra da inşallah güzel haberler verirsin bizlere..
Benim kontrollerimde bir sıkıntı çıkmadı. Eşim henüz gitmedi ama bir kaç ay daha deneyelim o da kontrole gidecek. Bu ay soğan kürü yaptım. Adetim başladıktan sonra kendime incir+havuç, eşime de keçiboynuzu kürü başlıycam. İnşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda verir canım yaa. bi de diyolarki aklınıza takmadığınız ay hamile kalırsınız, düşünmeyin vs. ama aklımdan çıkaramıyorum ki bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?