- 31 Ekim 2013
- 126
- 12
- 48
- Konu Sahibi foreigntrader
BAT 28-29 kasım
Seni de ekledim canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BAT 28-29 kasım
merhaba arkadaşlar...o kadar çok yerde katılımcıyım ki buraya yazmayı geciktirdim...adetimin ne zaman başlayacağını kestiremiyordum biliyorsunuz...ancak beklenen adetime 2 gün kala yani 14 kasımda idrar testi yaptım evde silik çizgi çıktı..ertesi gün tekrarladım yine aynı hemen hastaneye gidip 15 kasımda kan testi yaptırdım...sonuç HAMİLEYİM
daha gecikme vermeden sonucu aldım...bu ayki belirtilerim sağlammış demek...darısı tüm isteyenlerin başına...
kızlar pazar günkü ilişkimden sonra birkaç gün süren kahverengi akıntın var neye yoralım:2:
Seni de ekledim canım :)
Kizlar Günaydın. .nasılsınız? Benim bat 18 di daha birsey yok. Göğüslerim de şişmedi sadece akşam sızı girdi aniden.birde akşam belim ve bacağim fena agridi ama şöyle ki dün cok ayakta kaldim bayağ iş yaptım. Bilemedim ki şimdi. ..
Merbaha kızlar..beeni de eklerimisiniz... Bat :24 kasım...
merhaba arkadaşlar...o kadar çok yerde katılımcıyım ki buraya yazmayı geciktirdim...adetimin ne zaman başlayacağını kestiremiyordum biliyorsunuz...ancak beklenen adetime 2 gün kala yani 14 kasımda idrar testi yaptım evde silik çizgi çıktı..ertesi gün tekrarladım yine aynı hemen hastaneye gidip 15 kasımda kan testi yaptırdım...sonuç hamileyim
Daha gecikme vermeden sonucu aldım...bu ayki belirtilerim sağlammış demek...darısı tüm isteyenlerin başına...
benide eklermisin son bat 29 yada 30..aslında 30 ama bir iki gün öne atabiliyo :)
ewet canm az kaldı...her ay oldugu gibi bu ayda kndimi halime hissetmek bile güzel umarım sonu hüsran olmaz.....ama bazen 2 gün gecikme olabiliyor...rabbim emeklerimiz boşa çıkarasın dualarımıza cvp olour inşallah...ayyy 4 günün kalmış hadi hayırlısı :))
Merbaha kızlar..beeni de eklerimisiniz... Bat :24 kasım...
ewet canm az kaldı...her ay oldugu gibi bu ayda kndimi halime hissetmek bile güzel umarım sonu hüsran olmaz.....ama bazen 2 gün gecikme olabiliyor...rabbim emeklerimiz boşa çıkarasın dualarımıza cvp olour inşallah...[/QU
aminnn canım aminn.. Allah'ım tüm isteyenlerin sesini duyar inş.benim hiç gecikmem olmuyo normalde ya 1 gün yada 2 önce gelir hep bakalım bu ay nasıl olacak:)
ewet canm az kaldı...her ay oldugu gibi bu ayda kndimi halime hissetmek bile güzel umarım sonu hüsran olmaz.....ama bazen 2 gün gecikme olabiliyor...rabbim emeklerimiz boşa çıkarasın dualarımıza cvp olour inşallah...[/QU
aminnn canım aminn.. Allah'ım tüm isteyenlerin sesini duyar inş.benim hiç gecikmem olmuyo normalde ya 1 gün yada 2 önce gelir hep bakalım bu ay nasıl olacak:)
HAMİİLE DEĞİLSEM BNM Kİ DE ÖNCE GLSİNN İSTERİM ...2 GÜN GECİKE BİLE İÇİME UMUT DÜŞÜYOR..SONRA BKLENMEYEN MİSAFİR GELİYORR ...MORAL SIFIR OLUYORR
Ekledim canım ilk sayfada varsın. 30 kasım olarak yazdım, olmazsa tekrar düzenleriz.
seni de ekledim canım :) hadi hayırlısı :)
Merhaba hanımlar. benim BAT'ım 26 Kasım... Ya sizin ki ? birlikte bekleyelim mi... ben beklerken soğan kürünü de uygulamayı ihmal etmiyorum.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]RUMUZ[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selinays[/TD]
[TD]18 Kasım (1-2 gün kayabilir )[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem4112[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]:18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]halemin[/TD]
[TD]28 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]foreigntrader[/TD]
[TD]26 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heveslebekleyen[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysem60[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bernaakdmr[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monaroza01[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahubanu[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elfmam[/TD]
[TD]26 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]didem1311[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]met01[/TD]
[TD]14 kasım ( Merakla cevap bekliyorum )[/TD]
[TD]:18::18::18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bademtrak[/TD]
[TD]15 Kasım ( Merakla cevap bekliyorum )[/TD]
[TD]:18::18::18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Biriciksin_[/TD]
[TD]30 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sulltan[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamze21[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]resense[/TD]
[TD]30 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bsra2445[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MERAKLI42[/TD]
[TD]30 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]prenses_0610[/TD]
[TD]30 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]devrim7779[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyasevilir[/TD]
[TD]26 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delinefsim[/TD]
[TD]24 Kasım[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
benide yazar mıısn bat 28 kasım olmam inşllllahhhhh :))))
Benimde 23 kasmdı malesef bu ay da olmadı sinyaller basladı(