• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı kasım'ın son haftası olanlar... Birlikte bekleyelim :)

merhaba arkadaşlar...o kadar çok yerde katılımcıyım ki buraya yazmayı geciktirdim...adetimin ne zaman başlayacağını kestiremiyordum biliyorsunuz...ancak beklenen adetime 2 gün kala yani 14 kasımda idrar testi yaptım evde silik çizgi çıktı..ertesi gün tekrarladım yine aynı hemen hastaneye gidip 15 kasımda kan testi yaptırdım...sonuç HAMİLEYİM:21:

daha gecikme vermeden sonucu aldım...bu ayki belirtilerim sağlammış demek...darısı tüm isteyenlerin başına...:34:

Veeeeee topiğimizin ilkk hamilesi :))) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Darısı başımıza :)

kızlar pazar günkü ilişkimden sonra birkaç gün süren kahverengi akıntın var neye yoralım:2:

canım yumurtlama çatlaması da olabilir, yerleşme de :) Ne kadar zamanda adet gördüğüne göre hesaplarız, kaç günde bir görüyosun ? Bende de hemen hemen her ay oluyor yumurtlama dönemlerinde. Evlenmeden önce hiç olmamıştı.

Kizlar Günaydın. .nasılsınız? Benim bat 18 di daha birsey yok. Göğüslerim de şişmedi sadece akşam sızı girdi aniden.birde akşam belim ve bacağim fena agridi ama şöyle ki dün cok ayakta kaldim bayağ iş yaptım. Bilemedim ki şimdi. ..

Allah Allah topiğimizin ikinci hamilesi de mi geliyor acaba :) Kan testi yaptırsana hemen.

merhaba arkadaşlar...o kadar çok yerde katılımcıyım ki buraya yazmayı geciktirdim...adetimin ne zaman başlayacağını kestiremiyordum biliyorsunuz...ancak beklenen adetime 2 gün kala yani 14 kasımda idrar testi yaptım evde silik çizgi çıktı..ertesi gün tekrarladım yine aynı hemen hastaneye gidip 15 kasımda kan testi yaptırdım...sonuç hamileyim:21:

Daha gecikme vermeden sonucu aldım...bu ayki belirtilerim sağlammış demek...darısı tüm isteyenlerin başına...:34:

merbaha canm ..öncelikle gözün aydın..darısı hepimizn başına inş...sizde sorun neydi ?? Ne zamndan beri çocuk bkliyorsunuz...

ayyy 4 günün kalmış hadi hayırlısı :))
ewet canm az kaldı...her ay oldugu gibi bu ayda kndimi halime hissetmek bile güzel umarım sonu hüsran olmaz.....ama bazen 2 gün gecikme olabiliyor...rabbim emeklerimiz boşa çıkarasın dualarımıza cvp olour inşallah...

ewet canm az kaldı...her ay oldugu gibi bu ayda kndimi halime hissetmek bile güzel umarım sonu hüsran olmaz.....ama bazen 2 gün gecikme olabiliyor...rabbim emeklerimiz boşa çıkarasın dualarımıza cvp olour inşallah...[/QU

aminnn canım aminn.. Allah'ım tüm isteyenlerin sesini duyar inş.benim hiç gecikmem olmuyo normalde ya 1 gün yada 2 önce gelir hep bakalım bu ay nasıl olacak:)

ewet canm az kaldı...her ay oldugu gibi bu ayda kndimi halime hissetmek bile güzel umarım sonu hüsran olmaz.....ama bazen 2 gün gecikme olabiliyor...rabbim emeklerimiz boşa çıkarasın dualarımıza cvp olour inşallah...[/QU

aminnn canım aminn.. Allah'ım tüm isteyenlerin sesini duyar inş.benim hiç gecikmem olmuyo normalde ya 1 gün yada 2 önce gelir hep bakalım bu ay nasıl olacak:)

HAMİİLE DEĞİLSEM BNM Kİ DE ÖNCE GLSİNN İSTERİM ...2 GÜN GECİKE BİLE İÇİME UMUT DÜŞÜYOR..SONRA BKLENMEYEN MİSAFİR GELİYORR ...MORAL SIFIR OLUYORR :(

Bu arada kızlar kndimden bahsedeyim biraz...eşimde varikosel vardı 2 ay önce ameliyat oldu...1 ay sonra ilk testimizi yaacaz ..sayımız 1 milyon :( sizlerde ki sorun nedir ?

Merhaba hanımlar. benim BAT'ım 26 Kasım... Ya sizin ki ? birlikte bekleyelim mi... ben beklerken soğan kürünü de uygulamayı ihmal etmiyorum. :16:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]RUMUZ[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selinays[/TD]
[TD]18 Kasım (1-2 gün kayabilir )[/TD]
[TD]:49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem4112[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]:18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]halemin[/TD]
[TD]28 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]foreigntrader[/TD]
[TD]26 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heveslebekleyen[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysem60[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bernaakdmr[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monaroza01[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahubanu[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elfmam[/TD]
[TD]26 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]didem1311[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]met01[/TD]
[TD]14 kasım ( Merakla cevap bekliyorum )[/TD]
[TD]:18::18::18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bademtrak[/TD]
[TD]15 Kasım ( Merakla cevap bekliyorum )[/TD]
[TD]:18::18::18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Biriciksin_[/TD]
[TD]30 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sulltan[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamze21[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]resense[/TD]
[TD]30 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bsra2445[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MERAKLI42[/TD]
[TD]30 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]prenses_0610[/TD]
[TD]30 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]devrim7779[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyasevilir[/TD]
[TD]26 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delinefsim[/TD]
[TD]24 Kasım[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

benide yazar mıısn bat 28 kasım olmam inşllllahhhhh :))))

Back