• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı kasım'ın son haftası olanlar... Birlikte bekleyelim :)

tşk ederim canım...amin inşallah..tez zamanda..

Bizde sorun yoktu canım...benim 10 yaşında kızım var hiç 2. çocuk düşünmüyorduk kızım çok istiyor ve 2 senedir başımızın etini yiyo diye korunmayı bıraktık bi tane daha olsun dedim hemen doktor kontrolünden geçtim sorun var mı yok mu die smear testimi yaptırdım dr onay verdi folik aside başladım ve bu ay hamile kaldım..darısı isteyen herkesin başına...

canım soğan kürü okey ama maydonoz kürünü yapma bence. çünkü maydonoz kürü aynı zamanda ödem attırdığı için erken gebelik kayıplarına da yol açıyormuş bilgin olsun.

selinays :amin canm RABBİM ELLERİMİZİ BOŞ BIRAKMAZ İNŞALLAH..İSTEYEN BÜTÜN KULALRINA NASİP EDER İNŞALLAH..

foreigntrade: anladım canm çok sağol...

Son düzenleme:
benimde 29 yada 30 kasım.. seninle aynıyız canım.. hadi hayırlısı bakalım..belirtin varmı hiç.. bende bayağı var ama sonuç nasıl olur bilemiyorum.. sabırla bekliyorum.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun rabbim her isteyenin duasını kabul etsin inş.

Canım benim hiç belirtim yok =( Çatlatma iğnesi yapılmıştı bu ay bana dün kontrole gittim. dr. çatlamamış olabilir yumurta dedi.. Benim bu ayda yok sanırım bebiş :50:İnşallah senin belirtilerin doğru çıkar...

merhabalar benim adet tarihim 26 kasım. 19 kasımda idrar testi yaptım ve hamile çıktım hemen kan testi yaptırdım düşük pozitif gözüktü sanırım daha çok yeni adet tarihi gelmeden teste çıkmaz derlerdi ama doktorumla görüştüm döllenmeden 8 gün sonra test sonuç verebiliyormuş şimdi adet tarihimi bekliyorum. gecikme olur olmaz doktoruma gideceğim. inşallah allah herkese hayırlısını veriri:49:

Kızlaarr :( Benim kırmızılar gelmeye başlıyo sanırım, lekelenmeler başladı :( göğüs sızlamalarım bi anda bıçak gibi kesildi zaten anlamıştım bu sabah :( yine yok yaniii :84:

merhabalar benim adet tarihim 26 kasım. 19 kasımda idrar testi yaptım ve hamile çıktım hemen kan testi yaptırdım düşük pozitif gözüktü sanırım daha çok yeni adet tarihi gelmeden teste çıkmaz derlerdi ama doktorumla görüştüm döllenmeden 8 gün sonra test sonuç verebiliyormuş şimdi adet tarihimi bekliyorum. gecikme olur olmaz doktoruma gideceğim. inşallah allah herkese hayırlısını veriri:49:

CANIM ne gbi değişikler hissetinde test yaptın benimde adetim 28 kasında bende yapmak istiyorum ama sonra adet günümü bekliyim diyorum ne gbi değişlikler var sende?

Kızlaarr :( Benim kırmızılar gelmeye başlıyo sanırım, lekelenmeler başladı :( göğüs sızlamalarım bi anda bıçak gibi kesildi zaten anlamıştım bu sabah :( yine yok yaniii :84:

canım olsun bir daha ki ay olur söylemek kolay biliyorum belki bende o kırmızıları görücem ama :(( kaaderimiz neyse onu görücez sabır bakalım neler olucak bebeğimiz ne zaman gelicek :)

Kızlar birşey sormak istiyorum.. Hamile kalmak için meryem suresi okunuyormuş şifa oluyormuş.. Duyan bilen bilgisi olan varmı acaba ??

Kızlar birşey sormak istiyorum.. Hamile kalmak için meryem suresi okunuyormuş şifa oluyormuş.. Duyan bilen bilgisi olan varmı acaba ??

Duydum ben canım. 41 gün suya okuyup içiyormuşsun. adet dönemlerinde de bi başkası okuyormuş senin içeceğin suya, eşin olabilir mesela.

Töbe yarabbim aklıma bişey geldi. benim rahmetli anneannem 4 sene evlat sahibi olamamış, o dönemlerde de doktora gidilmiyor tabi, hacı hoca vs. çaputlara çanaklara falan okunmuş bişeyler yapılmış. Anneannem teyzemi doğurmuş, teyzem de rahmetli oldu, hastalıklı doğmuş ve hayatı boyunca öyleydi. rahmetli dedem derdi, çaputla çanakla olan çocuk anca bu kadar olur, buna da şükür diye :52: töbe yarabbim, nerden geldiyse aklıma... rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...

ne bileyim kızlar üzüldüm işte yaa, hıçkırıklara boğuldum resmen. eşimde üzüldü ben ağlayınca, kendi kendine söz verdi bu ay ben de sperm tahlili yaptırcam ondan sonra için rahatlar kafana takmazsan daha kolay hamile kalırsın diyo... yüze rabbim duy sesimiziiii lütfeeennnnn :43:

CANIM ne gbi değişikler hissetinde test yaptın benimde adetim 28 kasında bende yapmak istiyorum ama sonra adet günümü bekliyim diyorum ne gbi değişlikler var sende?

gögüslerde şişkinlik yalnız ben bunu heray hissediyorum adet belirtisi gibi, bunu adetten ayıran fark çok acıyor olması üstüne bile yatmakta sıkıntı çekiyor insan onun haricinde baş dönmesi bulantı vs hiçbir belirti yaşamadım halende yaşamıyorum. doktor kontrolünde yumurtlama günlerine baktır bence ben o şeklide hamile kaldım doktor ultrason ile bakıyor yumurtaların çatlama zamanına ilişki günlerini söylüyor.

gögüslerde şişkinlik yalnız ben bunu heray hissediyorum adet belirtisi gibi, bunu adetten ayıran fark çok acıyor olması üstüne bile yatmakta sıkıntı çekiyor insan onun haricinde baş dönmesi bulantı vs hiçbir belirti yaşamadım halende yaşamıyorum. doktor kontrolünde yumurtlama günlerine baktır bence ben o şeklide hamile kaldım doktor ultrason ile bakıyor yumurtaların çatlama zamanına ilişki günlerini söylüyor.

bende adetime 2 hafta kala göğüs şikayeti yaşadım ve halla yaşıyorum kolum dahi değse acıyor normalde göğsüm adetime 4-5 gün kala şişiyor ağğıyor bu ay böyle oldum kasıklarım desen yine öyle sol tarafıma ağrı giriyor ara ara adetim 28 kasım ve ilişkimi 28 ekimde adet olduktan sonra düzenli olarak yaşadım yumurtlama zamanımı hissettim akıntım ve ağrımla inşlh tutmuştur benimde dua et bana da :)

bende adetime 2 hafta kala göğüs şikayeti yaşadım ve halla yaşıyorum kolum dahi değse acıyor normalde göğsüm adetime 4-5 gün kala şişiyor ağğıyor bu ay böyle oldum kasıklarım desen yine öyle sol tarafıma ağrı giriyor ara ara adetim 28 kasım ve ilişkimi 28 ekimde adet olduktan sonra düzenli olarak yaşadım yumurtlama zamanımı hissettim akıntım ve ağrımla inşlh tutmuştur benimde dua et bana da :)

inşallah iyi haberler alırsın, benimde günüm geçsede doktora gitsem bakalım kaç haftalık :3:

kızlaarr :( benim kırmızılar gelmeye başlıyo sanırım, lekelenmeler başladı :( göğüs sızlamalarım bi anda bıçak gibi kesildi zaten anlamıştım bu sabah :( yine yok yaniii :84:

üzüdüm canm bu günn bana da uğradılar o piss kırmızılarr...her ay görmekten ıskıldım o gelmekten sıkılmaddıı yaa :((( hiç belirtim yoktu ..umutlanmıştımm.... :(( ama olmadı iştee bu ay da olmaddıı :((((

Merhaba kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif bugün de olmadim bu dördüncü günüm düşündüğüm gibi stresten gecikti. Smear sonucunda da şüpheli durum varmış. Adetim bittikten 2 gün sonra gidicem detaylı kamerayla bakacakmış ona göre biyopsi gerekebilirmiş ne için gittim ne çıktı herşeyin hayırlısı :(

Back