- Konu Sahibi foreigntrader
Ekledim canım, hayırlısı inşallah
amin canım çok saol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim canım, hayırlısı inşallah
Bu arada kızlar kndimden bahsedeyim biraz...eşimde varikosel vardı 2 ay önce ameliyat oldu...1 ay sonra ilk testimizi yaacaz ..sayımız 1 milyon sizlerde ki sorun nedir ?
ben bir bilsem sorun ne diye jinekoloğum 1 yıl doldurduktan sonra gelin dedi, 6 aydır deniyoruz yok tutturamadık bir türlü. her ay bi sürü belirti, bi ay göğüslerim şişti patlayacak gibi günlerce ağladım ağrısından, bir ay adetten bir hafta önce yerleşme kanaması gibi bi leke, bi ay başka bişey. Psikolijik bu kadar belirti olmur mu ki şaştım kaldım Peki siz ne kadar zaman sonra başladınız gerekli testlere ? kim yönlendirdi sizi ?
ben bir bilsem sorun ne diye jinekoloğum 1 yıl doldurduktan sonra gelin dedi, 6 aydır deniyoruz yok tutturamadık bir türlü. her ay bi sürü belirti, bi ay göğüslerim şişti patlayacak gibi günlerce ağladım ağrısından, bir ay adetten bir hafta önce yerleşme kanaması gibi bi leke, bi ay başka bişey. Psikolijik bu kadar belirti olmur mu ki şaştım kaldım Peki siz ne kadar zaman sonra başladınız gerekli testlere ? kim yönlendirdi sizi ?
Hayırlısı olsun canım yaa, kısmet bir sonraki ay inşallah :18:
merbaha canm ..öncelikle gözün aydın..darısı hepimizn başına inş...sizde sorun neydi ?? Ne zamndan beri çocuk bkliyorsunuz...
eşin doktora hiç gitti mi ??...
ben ilk evlendiğimde iltihapım vardı..ilk ben gittim doktora iltihap bitti ..yumurtalıklara baktırdım hormon testi yaptım hiç bir sorun yoktu..sonra eşim gitti doktora ..sperm düşük dediler.ilaç falan kıullandı..düzelemdi..bir kaç doktor değiştirdik ..varikose oldugunu öğrendik..ama ameliyata ikna edemedik..olamak istemiyordu yaklaşık 2 yıl uğrqştım ikna etmek için...ikna oluncada doktorlara güvnenmeik sürekli farklı şeyler söylüyorlardı..en sonunda bir akraba yardımıyla gititmiz doktora ameliyat olduk..2 ay oldu ameliyt olalaı...1 ay sonraa test yapacaz kontrolumuz var..bakalım hani sonuç değ,işmiş mi ??
canım bunlar bendede var psikolojikmi diyorsunn ((
ama şimdi de sürekli akıntım oluyorr...kesiyorum önünnü soğan kürü..maydanoz kürü..ilaç gidip tekrar geliyor iltihap ..1 ay sonra eşimin kontrolune bnde gidecem bir görünecem...
Tabi ki herşeyin hayrlsı ama insan her ay her ay olumsuz sonuç alınca umutsuzluğa kapiliyor
kimisi psikolojik diyor, kimisi vücut hamileliğe adapte olmaya çalışıyor diyor... bilemedim ki canım yaa... Bi ay göğüslerim deli gibi zonklamıştı, dokunmayı bırak yürürken bile ağlayasım geliyordu o derece, doktora gittim, büyük bir ihtimal hamilesin hemen test yapalım dedi, test yaptık gebelik çıkmadı, bir hafta daha bekleyelim daha sonra testi tekrarlayalım dedi doktor ancak bir hafta içerisinde adet gördüm
tşk ederim canım...AMİN İNŞALLAH..TEZ ZAMANDA..
Bizde sorun yoktu canım...benim 10 yaşında kızım var hiç 2. çocuk düşünmüyorduk kızım çok istiyor ve 2 senedir başımızın etini yiyo diye korunmayı bıraktık bi tane daha olsun dedim hemen doktor kontrolünden geçtim sorun var mı yok mu die smear testimi yaptırdım dr onay verdi folik aside başladım ve bu ay hamile kaldım..darısı isteyen herkesin başına...
Merhabalar herkese, benimde bat'ım 29 kasım. bu ay 5. denememdi. umarım regl olmam, ve mutlu haberi alırım.
9 yaşında bir kızım var, kardeşi olmasını çok istiyor, Rabbim inş. dualarını kabul ederde olur.
Tüm isteyenlere (bende dahil) en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin Rabbim..
seni de ekledim canım, hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Kapılmaz mı Benim görümcem benden 1 yıl önce evlendi ve evlendiği geceden hamile kaldı... Şimdi ben kalamıyorum diye olay oldu ailede. her fırsatta laf sokuyo kendi doğurganlığı ile ilgili... Ben de en son dedim, valla ben kontrolümü yaptırdım doktor bir sorunum olmadığını söylüyor, yakında kardeşin de kontrole gidecek şimdiden büyük laflar etme bence diye söyledim
Bu dısaridan sylenen laflar zaten daha cok can skıyor duydugum hamilelik haberlerine de cok uzuluorum yanls anlaslmasin hamile olnlar icn sewiniyorum fakat bn hic anne olamayacakmisim gbi hissedip uzuluyorum nerde bebek gorsem dayanamiyorum sewiyorum bizimdr 8 ay bitti hic kornmadk ama sonuc yok birde doktora gtmeye de korkuyorum bilemiyorum ne yapacagmi
Allah Allah topiğimizin ikinci hamilesi de mi geliyor acaba :) Kan testi yaptırsana hemen.
Bugün şeffaf görüntüde iç camaşirimi ıslatır şekilde akıntı var .herhangi bir adet belirtimde yok gariplik seziyorum. Bugün test yapsam çıkar mı? İnşallah düşündüğün gibidir:))