- Konu Sahibi foreigntrader
-
Teşekkürler bakacağım hemen avrupa yakası olsa daha iyi olur ama sürekli dr um olsun istiyorum. Ama teşekkür ederim araştırıcamGeçmiş olsun cnm.. Ben erdem hastanesinde Ayşe hanıma gidiyorum çok memnunum.. Çok yoğun bi kadın çok bekliyorsun ama beklediğine değiyor.. Tavsiye ederim..
plan yapmadan önce dr kontrolunden geçtim...smear testimi yaptırdım ve hamilelik için uygun olduğumu öğrendim, folik asit takviyeme başladım...
benim sat 18 ekim..normalde 30 günde bir oluyorum ve 2 gün öne atıyordu...ancak geçen ay bir düzensizlik oldu...kafam çok karıştı:26:
normal düzende 2 gün öne atarsa beklenen adet tarihim 16 kasım oluyor...en kötü ihtimal yine gecikirde atarsa 18 kasım olcak bilemiyorum hangisini beklemeliyim test için...bu arada geçen aya göre daha değişik belirtiler var...ama artık belirtilere takılmıyorum çünkü bazen çok dinlemekten belirti üretir oldum :) hakkımızda hayırlısı diyorum...
benide ekleyin ama bat ne onu bile kestiremiyorum
galiba en iyisi 18 kasımı beklemek...daha da geçerse test yaptırmak...
merhaba arkadaşlar...o kadar çok yerde katılımcıyım ki buraya yazmayı geciktirdim...adetimin ne zaman başlayacağını kestiremiyordum biliyorsunuz...ancak beklenen adetime 2 gün kala yani 14 kasımda idrar testi yaptım evde silik çizgi çıktı..ertesi gün tekrarladım yine aynı hemen hastaneye gidip 15 kasımda kan testi yaptırdım...sonuç HAMİLEYİM
daha gecikme vermeden sonucu aldım...bu ayki belirtilerim sağlammış demek...darısı tüm isteyenlerin başına...[/QUO
gözünüz aydın olsun canım..:) nasıl belirtiler vardı sizde merak ettim bide son sat ne zamandı öğrebilirmiyim
Kızlar merhaba.. Benide eklermisiniz.. Bat 29 yada 30 kasım...
gözünüz aydın olsun canım..:) nasıl belirtiler vardı sizde merak ettim bide son sat ne zamandı öğrebilirmiyim
tşk ederim canım...18 ekimdi sat...yumurtlamamdan tam bir hafta sonrasına denk gelen ağrıyı yaşadım...ilk şüphem buydu...yerleşme ağrısı diyorlar...daha sonra koku hassasiyetim azda olsa başlamıştı...koltukaltı deodorant kullanmama rağmen ter kokum sanki burnuma geliyordu...hiç üşümeyen, kar yağarken sıfır kolla cama çıkan ben zangır zangır titriyorum her yerim buz kesmiş gibiydi...akşam yemeğinden sonra uyku hali yığılıp kalıyordum...üşümeyle birlikte oluyordu bu..ateşim 37-37,8 arası seyrediyordu...göğüs ağrılarım daha değişikti...hassaslıktan ziyade içleri acıyordu ezilmiş gibi...şu an uçlarıda hassaslaştı ama önceleri o yoktu...tüm belirtiler 8-9gün önce başladı...bacak ağrım vardı yürürken zorlanıyor bazen topallıyordum...halsizlik vardı titriyordu resmen...erken uymaya başlamıştım...kirpik olayına inanmıyordum ama oldu bende...iştah artışı vardı...gece midem kazınıodu uykumdan uyanıodum...yemek kokularını hemen alıyordum ve canım sunu çekti falan modundaydım...göz seyirmem vardı 2 si birden seyiriyordu ama ben hamilelik belirtisi olarak yormamıştım bunu...diğer topikteki arkadaşlardan duydum meğer buda bir belirtiymiş...hamile kalanlar bunu yaşamışlar...kasık ağrılarım değişikti adetle karıştırıyorlar ya bnm ki bana değişik geldi...bnm kasık ağrım tek taraflı olur normalde bu ağrı bir sol bir sağ bazen orta kısımda ağrı gibi değil bıcak saplanması seklinde kısa süreli gelip giden ağrılardı..sadece yerleşme ağrısından şüphelendiğim ağrıda çok rahatsızdım resmen kasıklarım yanıyordu ve tek taraflıydı...yani kasık ağrıları sürekli değil ara sıra yoklayıp giden ağrılardı..bazen ani hareketle gelip giden tarzda...normalde adet olacağıma yakın 3 gün boyunca sabahları kasık ağrısı ile uyanırdım ama bunlar olmadı...duygusal dağişimlerim oldu...ani çıkışlarım ani siirlilik durumlarım vardı...çok duygusal herseye ağlayan bi kadın olarak bu aralar katı bi haldeyim...bende baya belirti oldu ya say say bitmio maşallahAllah isteyen herkese versin en kısa zamanda inşallah
öncelikle AMİNNNN diyorum :) evet bu belirtilerin hepsi şuan bende mevcut.. kasık ağrısı bendede var aynı senin belirttiğin gibi..bi sağa vuruyo bi sola vuruyo ve ÜŞÜMEE ahhh donuyorum sanki inan küçük battaniye sırtımda dolaşıyorum.. yemek yiyiyorum ama karnımda hala açlık hissi var şişkinlik ona keza..benimde gözlerimde bir değişiklik var kirpiklerim yapışıyo resmen bide uzun kirpiklerim tarasam olacak yanineyse bakalım az bi zaman kaldı.. eğer bişey yoksa çok ilginç bu belirtilerin olması..
bence var gibi mutlaka haber ver...çünkü bnmde alt kirpiklerim baya uzadı çok şaşırdım bende..şişkinliği sorma zaten 5 aylık gebe gibi oldum şimdiden...gaz da var ayrıca...inş vardır yaa...hyrlısı bakalım
Hayırlı olsun canım bol bol duanı bekleyen o kadar çok anne olmayı isteyen varki.. İnşallah Allah tamamına erdirsin sağlıklı,hayırlı bir meleğin olsun.. Darısı ben ve benim gibi çocuk isteyen herkese.. İnşallah senin gibi mutluluğumuzu burada dile getiririz.merhaba arkadaşlar...o kadar çok yerde katılımcıyım ki buraya yazmayı geciktirdim...adetimin ne zaman başlayacağını kestiremiyordum biliyorsunuz...ancak beklenen adetime 2 gün kala yani 14 kasımda idrar testi yaptım evde silik çizgi çıktı..ertesi gün tekrarladım yine aynı hemen hastaneye gidip 15 kasımda kan testi yaptırdım...sonuç HAMİLEYİM
daha gecikme vermeden sonucu aldım...bu ayki belirtilerim sağlammış demek...darısı tüm isteyenlerin başına...
Hayra yor..iliskini kes mi desek...bi forumda ole yazmislar...tutunuo olabilir die...kızlar pazar günkü ilişkimden sonra birkaç gün süren kahverengi akıntın var neye yoralım:2:
Hayırlı olsun canım bol bol duanı bekleyen o kadar çok anne olmayı isteyen varki.. İnşallah Allah tamamına erdirsin sağlıklı,hayırlı bir meleğin olsun.. Darısı ben ve benim gibi çocuk isteyen herkese.. İnşallah senin gibi mutluluğumuzu burada dile getiririz.
tabiki haber vericem ilk işim buraya yazmak olacak :)
Kizlar Günaydın. .nasılsınız? Benim bat 18 di daha birsey yok. Göğüslerim de şişmedi sadece akşam sızı girdi aniden.birde akşam belim ve bacağim fena agridi ama şöyle ki dün cok ayakta kaldim bayağ iş yaptım. Bilemedim ki şimdi. ..
Bugün 2. Günü geçişinin birkaç gün daha bekle gelmezse 1 test yap...her hamilelik ayni değildir. ..belirti vercek diye bir kural yok...bnm ilk hamileligimde 6. Haftaya kdr belirti vermedi yani adetim 2 haftadan fazla gecmisti ve o zmn baslamisti...bu hamileligimse adet gecikmesi olmadan belirti verdi butun belirtileri fazlasiyla yasadim...ammavelakin adete 2 gun kalada pozitif verdi...eger hamilelik istiyorsan sabırlı ol biraz bekle...hyrlisi olsun insallah...bizede haber vermeyi unutma...sağlıcakla. ..
benim bat 18 kasımdı fakat o tarihi bekleyemedi bile hasta sonu sürprizi yaptı bana meshur kırmızılaroysa bu ay herşey çok iyiydi sanki Rabbim sen herşeyin en iyisi bilirsin
arkadaşlar selam nasılsınız,
adetimin 22.günündeyim öğlen 12 dee ovulasyon testi yaptımm (öylesine ne çıkıcak merak etmiştim) ve daha önce görmedğim iki çizgi yani pozitif sonucu gördümm bu ne demk arkadaşlarr ??? 22.günde yumurtluyor olabilirmyiimm ?? anlamadım kiiibilgisi olan varsa ya da aynı deneyimi yaşayanlarrr lutfen cvp veriinn
bat 25 kasım canlar....
benide ekliyin:18:
Beni de ekleyin kizlarrrr. Bat 30 Kasımla 2 aralik arasıbirsuru belirtu var ama psikolojiktur diye cok korkuyorum...
Ben hasta oldum kızlar cumayı ctsiye bağlayan gece felaket bir sancıyla uyandım hemde
bu arada kızlar istanbulda eşimle güzel bi kontrolden geçmek için önerebileceğiniz bir dr. Var mı? Biz 6.ayımızdayız eşim 40 yaşında bi kontrol yapmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?