- Konu Sahibi foreigntrader
benimde kasım 18 :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de Temmuz ayında 32'den gün aldın canım.
benimde kasım 18 :18:
yaşlar ilerledikçe ınsan dahada strese gırıyor sankı çocuk konusunda oyüzden en güzelı hiç beklememek
Maalesef öyle. Annem derdi de hiç umursmazdım, bir an önce evlen yaş geçtikçe çok uğraşırsın anne olacam diye... Kısmet bu işler işte, zamanı ne zamansa o zaman oluyor, kafaya takmamak en iyisi ama gel de takma
Seni de ekledim canım ama bugün haber ver bize :)
Akşam üstü bi gelir gibi oldu çok hafif bir lekelenme şuan çıt yok. Kasık ağrım var hafif şişkinlik ve midem bulanıyor umarım psikolojik değildir cok dua bekliyorum kızlar :-/ hafta sonu eşim süpriz bi yere tatile götürcekmiş kafam dağılsın diye bende ona süpriz yapsam. bugün görüştüğüm bi arkadaş direk görür görmez ben bişey demeden hamilesin sen dedi.. beklemek çok zor ya..
Akşam üstü bi gelir gibi oldu çok hafif bir lekelenme şuan çıt yok. Kasık ağrım var hafif şişkinlik ve midem bulanıyor umarım psikolojik değildir cok dua bekliyorum kızlar :-/ hafta sonu eşim süpriz bi yere tatile götürcekmiş kafam dağılsın diye bende ona süpriz yapsam. bugün görüştüğüm bi arkadaş direk görür görmez ben bişey demeden hamilesin sen dedi.. beklemek çok zor ya..
Ben hasta oldum kızlar cumayı ctsiye bağlayan gece felaket bir sancıyla uyandım hemde
bu arada kızlar istanbulda eşimle güzel bi kontrolden geçmek için önerebileceğiniz bir dr. Var mı? Biz 6.ayımızdayız eşim 40 yaşında bi kontrol yapmak istiyor.
Ben hasta oldum kızlar cumayı ctsiye bağlayan gece felaket bir sancıyla uyandım hemde
bu arada kızlar istanbulda eşimle güzel bi kontrolden geçmek için önerebileceğiniz bir dr. Var mı? Biz 6.ayımızdayız eşim 40 yaşında bi kontrol yapmak istiyor.