- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 623
- 173
- Konu Sahibi foreigntrader
ovulasyon testi bende iki gün 2 çizgi çıktı insan ürperiyooo inş. rabbim hepimize şirin şirin bebecikler nasip eder
aminnn inşallahh ben umutluyum sankii olucakk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ovulasyon testi bende iki gün 2 çizgi çıktı insan ürperiyooo inş. rabbim hepimize şirin şirin bebecikler nasip eder
slm kızlar.. nasılsınız ? benim BAT 29 kasım sabırla bekliyorum.. bu ara yumurtlama dönemindeyim ovu. testi kullanıyorum aranızda kullanan var mı?
amiin canım herkesın evladını bağışlasın rabbim. hayır canım soğan kürünü kullanmıyorum. ben ılk hamılelıgımde 2.5 ay kadar glucophage kullandım ınsülin direncimden dolayı. osürede hamıle kaldım ondan önce denemelerımız oldu ay olarak hesaplamadım cok zaten yumurtlama günlerıde takıp etmıodum dedıgım gıbı ılacı kullanırken hıc ummadığım bıanda hamıle kaldım şükürler olsun allah a.ıkıncı gebelıgımdede 3 ay ılacsız deneme 3 ay serophene ıle deneme sonucu toplam 6ayda ılacla 3. yani son ayda hamıle kaldım ona rağmen gec yumurtlamışım ama tam adet günümde yaptığım testte silikte olsa belırgın bır cızgı ıle hamıle olduğumu gördüm ama nasip degılmıs tabı rabbim kimseye yasatmasın cok şiddetli bır tokat yedım bu kayıpla umarım bırdaha yasamam. senın umarım böyle kötü bir deneyımın yoktur canım. nezamandr denıosun?
Merhaba arkadaşlar...aslında ben eski bi kk kullanıcısı ve üyesiydim ama uzun zamandır giriş yapmadan takip ettiğim için şifremi unutmuşum bir türlü nickimi geri alamadım...bu konuyu görünce üye olup aranıza katılmak istedim
Ben 28 yaşındayım ve 10 yaşında bir kızım var...ilk hamileliğim ve daha sonraki dönemler sorunlu geçtiği için asla 2. bebeği eşimde bende düşünmedik...ve şu an 2. bebek için uğraşıyor olduğumuza inanamıyorum
Herneyse çok uzatıp sizi sıkmayayım, kızımın 2 senedir kardeş baskısı ve etraftaki insanların "yap bir çocuk kardeşsiz kalmasın, yalnız kalır ve 2. yi yapmıyor musun" baskılarından sonra 2. yi planlamaya başladık ancak korkuyorumda...ama en önemlisi kızımın isteği benim için bu ay 2. deneme...ilkinde zaten ölesine 1 kez denedi ve olmadı...
10 senedir etkili bir korunma yöntemi kullanmadık hep eşim korundu ve bi damla kaçınca hamile kalıcaz korkusu ne kdr yersizmiş geçen ay onu anladım...kazayla kalanlarada şaşırdım açıkçası...
plan yapmadan önce dr kontrolunden geçtim...smear testimi yaptırdım ve hamilelik için uygun olduğumu öğrendim, folik asit takviyeme başladım...kendimi geçen ay hamile sandım ve tüm belirtileri nerdeyse yaşadım...gerçi mide bulantım hep olur belimde yırtık var bel ağrım kasık ağrımda sık olur ancak göğüslerime takılmıştım ve açılan iştahıma o da beni yanılttı...sık idrara çıkıyordum idrar yollarından sorundan kaynaklı olduğunu anladım hatta sağ taraftaki kasık ağrımda bundan kaynaklanmış...2 gün gecikmelide olsa adet oldum ve hüsran oldu :)
benim sat 18 ekim..normalde 30 günde bir oluyorum ve 2 gün öne atıyordu...ancak geçen ay bir düzensizlik oldu...2 gün gecikti...ben yumurtlamamdan sonra 14. gün kesin oluyorum...yani geçen ay 4 ekimde ovulasyon gerçekleşti ve 14 gün sonra yani 18 ekimde adet gördüm...bu ay ne zaman adet olacağımıda şaşırmış durumdayım...bu konuda bilgisi olanlar yardım eder fikir verirlerse sevinirim...
şöyle ki: yumurtlamam normalde 14. 15. günler olurdu bu ay 13. gün oldu...bu da 30 ekim oluyor..üzerine 14 gün ekleyip adet tarihimi buluyorum muhtemel olmam gereken tarih ise 13 kasım çıkıyor...kafam çok karıştı:26:
normal düzende 2 gün öne atarsa beklenen adet tarihim 16 kasım oluyor...en kötü ihtimal yine gecikirde atarsa 18 kasım olcak bilemiyorum hangisini beklemeliyim test için...bu arada geçen aya göre daha değişik belirtiler var...ama artık belirtilere takılmıyorum çünkü bazen çok dinlemekten belirti üretir oldum :) hakkımızda hayırlısı diyorum...
benide ekleyin ama bat ne onu bile kestiremiyorum
slm, yani sen şu an adet oldun mu ? olduysan ovulasyon testiyle yumurtlama takibini yapabilirsin.. benimde adet döngüm 31 32 günde bir oluyor.. bu ara ovu. test yapyorum yaptıgım her test ikinci çizgi silik çıkıyor.. delircem zaten bu konuda :) sen de benim gibi baya dinlemişsin kendini hep stres yapmışsın stresten 2 gün bile geciktirmişsin adetinii... ama işte insanın elinde olmuyor bende 4 5aydır beklyiorum hamılelık. benimde senin gibi bi kızım var 3 yaşında .. ALLAH onları bize bağışlasınn .. bir oğlum olsun istiyorum umarım rabbim gönlümüze göre verir .. dediğim gibi canm adet olduysan adetinin 10. gününden itibaren testi yapmaya başla. iki çzgi çıktığında 24 saat içinde yumurtlayacağın anlamına geliyor hakkında hayırlısıı
canım amin...Allah cümlemizin evlatlarını bize bağışlasın...benim derdim ovulasyonla değil...ben yumurtlama zamanımı zaten anlıyabiliyorum sancım oluo lekelenme ve akıntı türünden...dr bile şanslı kadınlardansın demişti bana..o yüzden diyorum 13. gün yumurtladım...normalde 15. gün olurdu..geçen ay adet 2 gün gecikince düzen mi bozuldu ne oldu anlamadım...benim sorunum ne zmn adet olabileceğimi bu ay kestirememem ve ben yumurtladığım günden tam 14 gün sonra adet görmeye başlıyorum...2 gün erken yumurtladığım için adetim öne gelmesi gerekir diye düşünüyorum...(30 ekim ov.gnü.+14 gün=13 kasım.. "ekim 31 gün sürdüğü için")son günümde 18 ekim ya 13 kasım olması için 5 gün öne atar mı acaba bende şaşırdım hiç böle olmazdı..ayrıca bu hesaba göre dün adet olmam lazımdı ancak gelen giden yok...acaba hesabı mı yanlış yapıyorum...siz yumurtladıktan kaç gün sonra adet görüyorsunuz.. hangi günü beklicem...bu ay çok saçma ama 3 ayrı tarih çıkıyor karşıma...galiba en iyisi 18 kasımı beklemek...daha da geçerse test yaptırmak...
ben yumurtlama takibi hiç yapmadım bilmiyorum ama adetim ya 1 gün ya da 2 gün ileri atıyor sadece bunu biliyorum ... adet döngümde 32 günde bir olmuş oluyor buna göre de 15. 16. günde yumurtluyorum. bu ay ovu. testini deniyim dedim adetin 14. günü başladım (elime geç ulaştı ) yaptığım günden beri hep silik çıkıyor bunun anlamını kestiremiyorum bi türlüü :44: ayrıca bileniniz varsa beni aydınlatınn lütfeenn
canım amin...Allah cümlemizin evlatlarını bize bağışlasın...benim derdim ovulasyonla değil...ben yumurtlama zamanımı zaten anlıyabiliyorum sancım oluo lekelenme ve akıntı türünden...dr bile şanslı kadınlardansın demişti bana..o yüzden diyorum 13. gün yumurtladım...normalde 15. gün olurdu..geçen ay adet 2 gün gecikince düzen mi bozuldu ne oldu anlamadım...benim sorunum ne zmn adet olabileceğimi bu ay kestirememem ve ben yumurtladığım günden tam 14 gün sonra adet görmeye başlıyorum...2 gün erken yumurtladığım için adetim öne gelmesi gerekir diye düşünüyorum...(30 ekim ov.gnü.+14 gün=13 kasım.. "ekim 31 gün sürdüğü için")son günümde 18 ekim ya 13 kasım olması için 5 gün öne atar mı acaba bende şaşırdım hiç böle olmazdı..ayrıca bu hesaba göre dün adet olmam lazımdı ancak gelen giden yok...acaba hesabı mı yanlış yapıyorum...siz yumurtladıktan kaç gün sonra adet görüyorsunuz.. hangi günü beklicem...bu ay çok saçma ama 3 ayrı tarih çıkıyor karşıma...galiba en iyisi 18 kasımı beklemek...daha da geçerse test yaptırmak...
Canım ya daha erken yumurtluyorsun ya da bu ay yumurtlamamış olabilirsin. senede bir ya da iki ay yumurtlama olmayabiliyormuş. Önümüzdeki ay daha erken yapmaya başla bence.
pekii o ikinci silik ne anlama geliyor canm ne pozitf ne negatif :44: forumlarda okudugum kadarıyla önce iki çizgi koyu çıkıp ertesi gün silik çıkıyomuşş öyle tutturan çok okudum.. dediğin gibii bu ay hamile kalmadıysam önümüzdeki ay erkenden yapmaya başlıcam tşk ler ..
Yumurtlama gerçekleştikten sonra tekrar silik çizgiye dönüşüyor. Kaç kere test yaptın sen canım ? Ayrıca LH hormonu sürekli salgıladığımız için her gün silik çizgi görmen muhtemel. Yumurtlama döneminde artış yapıyor ve çizgi koyulaşıyor.
slm kızlarrr
ben geçen sene kasım ayında üye olmuştum kk ne ordada ilk kasım topiğine yazmıştım baktım kii şimdi yine kasım topiği hemen giriş yaptım aradan koskoca 1 sene geçmiş ama bende hala bebiş yokk inş. bu topik uğurlu gelirr hepimize benimde batım 29 kasım geçen sene 29 kasımda laporoskopi ameliyatı olmuştum tüplerim tıkalıydı ameliyatla açılmıştı
inş... olmam bu sefer tutarr göbişlerimiz doldururuzz inş.. sayfada bat listesi varmı varsa benide ekleyin 29 kasım bat
adetimin 14. günü başladım canm ..sabah akşam 5 kere yaptım sürekli silik çıktıı demekki yumurtlama gerçekleşmiş o zaman neysee hakkımda hayrlısıı o zamann ya hamileyim yada değilim ay sonu belli olacak Allah hepimizin gönlüne göre versinn.. sen de durumlar nasıl anlatırmıısn :)
inşallah hepimize uğurlu gelir benim de bat 29 kasm bakalmm hayırlsıı inşallah konu sahibimz foreingtrader.. aslında bir liste yapablir
Listeyi de ben yapim dedim ekletmek isteyenler alıntı yapsınlar lütfenn
İSİM BAT DURUM
foreigntrade 26 KASIM :18:
Heveslebekleyen ARALIĞIN İLK HAFTASI ? :18:
aysem60 25 KASIM :18:
bernaakdmr 25 KASIM :18:
monaroza01 29 KASIM :18:
Ahubanu 21 KASIM :18:
Elfmam 26 KASIM :18:
didem1311 29 KASIM :18:
Eslem4112 29 KASIM :18: