- Konu Sahibi tarantula9812739
- #1.041
24 saat canlı kalıyor , çabuk olun o zaman.))
dur arıyım çabuk olsun.dur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 saat canlı kalıyor , çabuk olun o zaman.))
:)tabii yaa en iyisini yapmışsın ayakları dikmeyi unutmaaa:)
dur arıyım çabuk olsun.dur.
canım siz krugere göre yaptırdınız sanırım bizim testlerimiz WHO kriterine göre o yüzden böyle şeyler yazmıyor maalesef:SS:2:
krugerde yazıo bnmkinde whoda yazıo bi yerde.sen regli olursan eğer eşin gtsn knuşsn drla bnce.
ayakları mı dikicez bide.allahııım allahım ne zor işmiş.
spermler canlı kalıyor diye 4 günde bir oldu benim :)) nede olsa canlı kalıyor ya hemen yakalar yumurtişi diye, ciddi çok karışık, amann dedim sonra olursa olur neyin üzerinde ince hesap yaptıysam bugüne kadar olmadı hiç, yine sizler bilirsiniz tabii ama çok kafaya takmayın bence, akışına bırakın ince hesap kafa karıştırmaktan bir şeye yaramıyor :))
işyerinde kahkaha ata ata güldüm valla düştüğümüz hallere bak :)))))))))))
tabi bi 15 dk dikmen lazım ilişki sona erdikten sonra:)
biz varikosel ameliyatı olduk 3 ay önce elimde şuan 4 tane test var,ameliyat sonrası yeni bi test yaptırmamız lazım zaten yeni test yaptırdığımız zaman sorduracam bu konuyu canım...teşekkürler..
gerekirse ilişki esnasında bile dikerim ben.yeterki öbür ayda böle kıvranmayayım
çok tatlısın yaa:)
emeğinin karşılığını alırsın inşallah :)
ama bak sen beni dnle gt yrn keçi boynuzu al kır onları soğuk suda yıkadıktan sonra kaynat sabah akşam içir adama.kaynadktan sora 20 dak yrm saat demle içir çok farkedio ben yaptm
çok iyi niyetlisin inşallah, aramaya korkuyorum biri arasın benim yerime
sorma ben brazdan istatiksel hesaplar yapıcam matematik bilimine yeni formüller kazandırıcam:)))
Haydi majumm seni bekliyoruz
evet ben de bekliyorum
Haydi majumm seni bekliyoruz
ayyy bendeee bekliyorum
canım o kürü yaptım ama maalesef artmadı bizim değerler:SS 2yıldır denemediğimiz kür mür kalmadı...