- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 33
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #1.061
inşallah cnm inşallah:)çocuğumda çok tatlı olcak inşallah teyzesi.
inşallah seninki de bana benzer
çok sağol sende çok tatlısın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah cnm inşallah:)çocuğumda çok tatlı olcak inşallah teyzesi.
inşallah seninki de bana benzer
çok sağol sende çok tatlısın.
canım o kürü yaptım ama maalesef artmadı bizim değerler:SS 2yıldır denemediğimiz kür mür kalmadı...
varikosel ameliyatndan sonramı yaptın.varikosel ameliyatndan önceyse işe yaaramaz ztn ama ameliyat olduuna göre artık varikosel di bişii kalmamış ortada.ben bide havuçla kerevizi sıktım bi kaç kere
kuzum siz ne zaman yaptırcaksınız sperm testi?
gerekirse ilişki esnasında bile dikerim ben.yeterki öbür ayda böle kıvranmayayım
Kızlar patronum yanımdaydı geç aradım, maalesef bebiş haberi yok...
pazaretsi hastaneye gittik doktor gitmiş şans yok bizde o yüzden il e ne zaamn gidersek o zaman yaptıracaz canım...
Çıllgıın senii inşallah güzel haberler verirsin ,
ay ya sizinde bizim gibi olmuş.bizimde ameliyat yapan doktor hastaneden ayrılmıştı bulamadık bidaha. vardır her işte bi hayır sıkma canını.inşallah gerek kalmaz:)
inşallah hepimiz güzel haberler veririz canım.
öyle canım inş gerek kalmadan hamile kalırım ama umudumu yitirmek üzereyim ya bizim değerlerimiz çok düşük bu değerlere ameliyat ne kadar etki etmiştir ki(
kaçtı ki sizin sperm sayınız?
sayı 35-40 milyon arası ama ileri hızlı çok az canım%3.2 hız daha önemli. hareketlilik :%20
sayı 35-40 milyon arası ama ileri hızlı çok az canım%3.2 hız daha önemli. hareketlilik :%20