Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
hey merhaba kızlar tarantulacığım konuşamıyoruz bu ay bana dr duphaston Verdi 17. günümde ona başlıcam birde ya varis duasını bilen bana yazabilir mi kızlar

yok canım çok düzenli dedim bu Rahim yatağı için Verdi sanırım öyle dedi

Canım o zaman sende progesteron yetersizliği görülmüştür, zaten progesteron yetersizliği olursa, rahim içi tabakası gebelik ürününün yerleşmesi için gereken kalınlığa erişemez ve bebek tutunamadığı için kimyasal gebelik denilen olay gerçekleşir ve adet kanamasıyla atılır, inşallah bu sefer olacak bebeğim ya, hadi hakkında hayırlısı, kaç günde bir oluyodun

evet canım tam olarak senin dediğin gibi 30 günde bir oluyorum sürekli dua ediyorum günde 100 ihlas okuyorum tespih çekiyorum namazda ayrı dua rabbim inşallah gönlümde kini versin canım bu su buharına oturma işine sen ne diyorsun dün gece yazdım gördün mü bide yumurtlama günüm sanırım 17 kasım ki dr o zaman iç dedi

Allah kabul etsin canım. Su buharına falan oturma derim ben, yani sonuçta bi tedaviye başlamışsın, böyle kulaktan dolma şeylerle allah korusun zarar falan verme olursa da bebeğine. Boşver sen doktorlara güven. Doktorlar önermez böyle şeyleri, hem benim kayın validem hep der, aman hamile olursanız sıcak suyla bile yıkanmayın, ılıkla yıkanın. Yapma bence tatlım ama tabi karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…