- 1 Mayıs 2010
- 1.407
- 48
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.121
oda olabilir belki ama bu nadir rastlanan bir durum, kaç günde bir regl oluyosun canım
anoooğğmmm o zaman çalışmalara hemen mi başlıcam yahuuugeçen ay 33.günde oldum geç yumurtlamışım.bu ay böle olursa iyice şaftı kaymış demektir benim hormonların
yok kız hiç gerek yok, ne alakası var kasım bittiğinde halen aktif olduğunu görmeyecek mi millet sanki
Ayrıca daha önce koyduklarını gördüm, ben büyümüş halini görmek istedim hain bacım
anoooğğmmm o zaman çalışmalara hemen mi başlıcam yahuuugeçen ay 33.günde oldum geç yumurtlamışım.bu ay böle olursa iyice şaftı kaymış demektir benim hormonların
balım yumurtlama akıntın varsa olabilir yoksa yumurtlamıyosundur, reglin son demlerini oynuyodur
aramalarda çikmaz yani mesele orda.koyarım yine sonra bacım.hadi benimki bağırıyor
yok yok akıntım yok zaten..sölemesi ayıp böle kahverengi küçük küçük parçalar dökülüo idrarımı yaparken..son demleri dediğin gibi..ama ordaki kasık ağrısı ne onu anlamadım :26:
Kahverengi küçük küçük parçalar derken kum gibi mi yoksa büyük parçalar mı
hey merhaba kızlar tarantulacığım konuşamıyoruz bu ay bana dr duphaston Verdi 17. günümde ona başlıcam birde ya varis duasını bilen bana yazabilir mi kızlar
hey merhaba kızlar tarantulacığım konuşamıyoruz bu ay bana dr duphaston Verdi 17. günümde ona başlıcam birde ya varis duasını bilen bana yazabilir mi kızlar
Adetlerin düzensiz miydi canım o yüzden mi verdi duphaston'u
yok büyük deil..küçük küçük böle kısa kısa lif gibi :26:
Canım varis duası yok bildiğim, 707 kere a'yı uzatarak 'ya vaaaris' diyosun
Canım işte adetin tam bitmemiştir muhtemelen, kalanlar temizleniyo
yok canım çok düzenli dedim bu Rahim yatağı için Verdi sanırım öyle dedi
anladım canım teşekkür ederimben yatayım yavaştan..yarın işe gidicem malum..öpüorum sizleri iyi geceler
canım sürekli tespih çekiyorum onu duymuştum da o yüzden internette baktım baktım yok çok saol canım
Canım o zaman sende progesteron yetersizliği görülmüştür, zaten progesteron yetersizliği olursa, rahim içi tabakası gebelik ürününün yerleşmesi için gereken kalınlığa erişemez ve bebek tutunamadığı için kimyasal gebelik denilen olay gerçekleşir ve adet kanamasıyla atılır, inşallah bu sefer olacak bebeğim ya, hadi hakkında hayırlısı, kaç günde bir oluyodun
evet canım tam olarak senin dediğin gibi 30 günde bir oluyorum sürekli dua ediyorum günde 100 ihlas okuyorum tespih çekiyorum namazda ayrı dua rabbim inşallah gönlümde kini versin canım bu su buharına oturma işine sen ne diyorsun dün gece yazdım gördün mü bide yumurtlama günüm sanırım 17 kasım ki dr o zaman iç dedi