Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
valla biz 2 günü geçirmiyoruz ama olmuyor.hayırlısı kısmet işte.arkadaşımdan adet bittikten sonra demişti.o yumurtlama ile alakalı.kimi erken yumurtlar kimi geç

O yuzden en iyisi iki gune bir yapmak nolur nolmaz belki bi kac kez yumurtlariz ayni ay

sorma çekeceğim kulağını bu sperminde yumurtanında buluşun artık kardeşim.tüm ortamı hazırlıyoruz daha ne istiyorsunuz alla sen?

Cek ablasi yaramaz bunlar soz dinlemiyor essek sipalari

sağolasın... inşallah.
ama anlamadım ben.
yani düşük iğneden mi kaynaklandı.
zaten mi düşüyodu yani bu çocuk.
ya valla yazık bana kendime çok üzüldüm.

Canim benim gercekten cok uzuldum ya buyuk gecmis olsun insallah Allah bu gunleri aratmasin gonlunu ferah tut yakinda yuzun gulecek emin ol.Iyi dusun ki iyi olsun hersey

QUOTE=Serwel;32668208]Bir bebek kismetinde yoksa ne yapsanda gider....
ben tam 4 sene once tam bu zaman larda 22 haftalik hamileyken kizimi kaybettim.....
olumunu gun gun saat saat bekledim herkes bebegin hareketiyle mutlu olurken ben oldum....hayatimin en aci anlariydi.....
dogum yaptigim anda kaybettim....
aradan yillar gecti sorularim bitmedi benimmi hatamdi dikkat mi etmedim
arkasindan sukur bir oglum oldu ama kizim unutulmadi.....
Herzaman Allah beterînden korusun sonradan olacagina bastan olsun[/QUOTE]

Basin saolsun canim uzulme Allah onu cok sevmiski yaninda istemis demekki vardir rabbimin bir bildigi elbet.Bak bugun doktora kan tahlili sonucumu almaya gittim nurtopu gibi bir tiroitim ve demir eksikligim var neyse bir yasli kadin kucaginda bbek ve bebek babasi anladigim kadariyla annesi yok gibi sanki.Bebek down sendromu ve okadar hungur hungur aglayasim geldi ki o bebek icin icimden anlatamam.Zaten hep Allaha dua ederken diyorum Allahim uzuleceksem saglikli olmucaksa verme diye belki kotu yapiyorum ama ne bilim...Oyuzden Serwel ve Hepnasip uzulmeyin hayirlisini dileyin demekki boylesi daha iyiymis sizin icin oyle dusunun tabiki insan ister istemez uzulur ama elimizden birsey gelmez sadece Allah hepimize sabir ve kolaylik versin

canım benim ben demiştim ama hamilesin diye.takma kafana hayırlısı olsun inşallah.bu ay kesin hamilesin artık. ben hamile bile kalamıyorum bak.hiç olmadı

:))) bakalım hayırlısı olsun...negatif çıkacağını biliyordum...1 gün geçti çıkmaz idrarda...kizimda 1 hafta sonra çıkmıştı.

Kizlar sabah test yaptım silik 2.cizgi cikti...sanırım hamileyim...kesin sonuç icin kanda yaptiricam bugün. ..ins hayırlı haberlerle gelirim...kasiklarim agrio ne dersiniz hamile miyim?

Kizlar sabah test yaptım silik 2.cizgi cikti...sanırım hamileyim...kesin sonuç icin kanda yaptiricam bugün. ..ins hayırlı haberlerle gelirim...kasiklarim agrio ne dersiniz hamile miyim?

inşallah hayırlı haberler alırsın bende bu sabah yaptım 2 çizgide çıktı net gayet ama işteyim şuan kan testine gidemiyorum akşam iş çıkışı eşimle gtcez bakalım hayırlısı hakkımızda

Arkadaşlar merhaba.. benim adet olma tarihim 13 kasım dı ve hala adet olmadım .. 30 gun suruyor adet olmam ben suan 34. Gundeyim .. felaket bel ve karın agrım var 3 gun once bayıldım mide bulantım cok ..3 aydır deniyoruz ama benim tsh sorunum var doktor onun yuksek olmasi hamile kalmana engel degil dedi.. ve dun gece test yaptim .ilk bes dakika tek cizgiydi sonraki 1 saatte tekti.. atmaayi unutmusum sabah ikinci cizgi silikti.. tabi ben itibar etmedim ilk 5 dk kada cikmayinca ..kan testide yaptrmak isymtemiyrum .oyle kkararsizm ki

olmuş.nohut kdr bi parça kalmış dedi doktor.
oda en geç bi iki güne kalmaz dedi.
neyse.sağol ilgin için.

Ahhh canım benim yaaa...çok üzüldüm....ne diyeceğimi bilemiyorum...büyük geçmiş olsun...sana birşey olmasın yeterki...herşey düzelir yeterki sen iyi ol...

evet gayet net diğer topikte resmi var resmi sildm buraya atamadm ondan yaa bekle geçsn gnn ben bekledm geçti darısı sana olsun inşallah annem benmde kan testnde inş pozitif çıkar :26:

Belirtilerin tam olarak neler canım inşlhhh canım benim dua et bana ve tüm isteyenlrede amin canım çıkar inşlhhhhh...

Canim haklisin 5 dk dan sonra itibar etmeyin diyorlar ..ama tekrarlamani tavsiye ederim...bnmde 13 kasimdi bat...bende 30 gunde bir adet goruorum...dun aksam yaptim cikar cikmaz attim hatta arkadaslara negatif dedim...1 hafta bekliim dedim ama atesim cok yuksek şeytan durttu sabahta ilk idrarimla yapiyim dedim...bi baktim silik cizgi hemen copten digerini cikardim aksam negatifti o da silik cikmis...bugun kan yaptircam hyrlisi olur insallah...insallah sende hamilesindir yarin ilk idrarinla tekrarla...

Belirtilerin tam olarak neler canım inşlhhh canım benim dua et bana ve tüm isteyenlrede amin canım çıkar inşlhhhhh...

dün söylemştm canım karın altında ksık yani ağrılarm vardı dün akşam bile öyle ağrım oldu ki.. mide yanması oluo dn akşam yne acayip midem yandı o şeklde bide regl gnm geçti.. blantı kusma yok bende henüz ama karnın ağrıo gibi ağrın oluo sürekli böylee ne çok ne az ve gaz dolu gibi karnm şişti sandm regl olcam ama test yaptm sabah net 2 çizgi Rabbim isteyen herkese nasp etsn inş Allahım cümlemize anne olmayı nasip eylesn kızlar

Ayy gozlerim doldu okurken umutlanmak istemiyorum canım ...beklemeyi düşünüyorum adetimi .inan omrumden omur gitti ..

gazmı benimde dünderdir öyle ya dün bende yazdım yorumlara hatta sanada dedim gaz çıkarıcak gbi oluyorum oda dün sabah başladı ama kasık ağrım hafifledi göğüslerim acıyor şimdide bide hafif gözlerimde kararma oluyor oturarak çalıştığım için başdönmesini hisetmiyorum gçzlerimden anlıyorum bakalım bende ne var adetime var daha 28 kasım :))

Hyrlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim...tsk ederim bu arada inşallah

Amin kızlar amin inşallah. Rabbim bu mübarek cuma hürmetine isteyen herkese anne olmayı sağlıklı evlatlar doğurmayı nasip etsin hepimize inşallah.. Rabbimde çok yeter ki isteyelim Allahıma şükürler olsun inş sizde en tez zamanda çift çizgi görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…