- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.101
bebek olma ihtimali var yani. ne güzelgünün geçti mi peki canım
benim yumurtlama dönemim canım uygun bir dönem mi bilmiyorum ama gideceğim yarın. İnşallah sende de bebek vardır da gebelik muayenesi olursun
hıh ben küsüm herkes bir birine küsüyor benim de sana küsesim geldi
bende örecem kız valla zaten dünden beri canım örgü örmek istiyo, yeni doğacak bebeme bi hırka örem
Canım inşallah bisorun yoktur ve hamilesindirayın 18-19u adet günüm kızlar varsa zaten çıkar yoksa muayene olacağım..ben çok zor günler geçirdim bu yüzdende bebek olma ihtimali gecikti.. bundan önceki hamileliğim yani rahmetli oğlum ertesi ay hamile kamıştım
yaşadığım olaylardan dolayı ya bende ya eşimde sorunlar olabilir..hayırlısı inşaallah tedaviye gerek kalmadan hamiş kalabilirim-z hep beraber
Bende geldim ama sen gitmişsin kuzu yakızlar ben geldim naparsınız kuzucuklar
Kız gerilme ya, bi kere çıktın mı alışıyosun artık zaten. Doktorun bayansa hele sal gitsin :) Ama hiç alttan muayene olmamışsın illaki 6 ayda bir muayene olman gerekli, çünkü sadece ultrasonla, oradaki dokularda renk, kıvam değişikliği olup olmadığı yada ele gelen herhangi bir kitle var mı anlaşılmıyo, rutin kontrol zaten önce alttan muayenedir sonra ultrason yada, alttan elle muayene sonra yine alttan(transvajinal) ultrasondur ve en garantisi de budur. Hiç korkma, rahat ol bebemşeker şeyler napaysınızyumurtlamanın en has yerindeyim her tarafım ağrıyor dua edin bana yarın doktora gideceğim gerim gerim geriliyorum bütün gün okulda karnım ağrıdı stresten sanırım :18: :18: :18: nasıl çıkacağım o alete beyaaa
KıııızzzzzzzzzzKizlaaaaar
yarın bende doktora gideceğim kedicik kan vereceğim önce bebek yoksa muayene olacağımadet günümü bekliyemiycemm
benim battaniye de büyüdü valla
kızlar benim reglim bitti bugün itibariyle..ama nedense sol kasığımda ara ara hafif batmalar oluo..neden olabilir acaba? sanki orda böle bi doluluk hissi var..:26:
kızlar benim reglim bitti bugün itibariyle..ama nedense sol kasığımda ara ara hafif batmalar oluo..neden olabilir acaba? sanki orda böle bi doluluk hissi var..:26:
ne yapalım bacım adınıtopiğin adını değiştirsek yönetime bir mesaj atsan tarantula
neyse kocamın uykusu gelmiş biz yatıyoruuuuuuuuuuuuz iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yumurtluyor olabilirsin.erken yumurtluyorsundur belki
ne yapalım bacım adını
lan hani battaniyenin resmini koyacaktın
son 9 gün mememde de bir şey yok.demek ki kutumda çocukta yokkkkkkkkkkkiyi gecelerrrrr
yumurtluyor olabilirsin.erken yumurtluyorsundur belki
koydum önceki mesajlarda. batı kasım olmayan gelmez. bulalım bir şey
Kız bacım açtırma kutunu şimdi, dur hele ya ağzını bi hayra aç ya