- 30 Ekim 2012
- 1.154
- 947
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.081
şeker şeyler napaysınızyumurtlamanın en has yerindeyim her tarafım ağrıyor dua edin bana yarın doktora gideceğim gerim gerim geriliyorum bütün gün okulda karnım ağrıdı stresten sanırım :18: :18: :18: nasıl çıkacağım o alete beyaaa
yumurtlama takibi mi yaptıracan canım?? korkma tatlım o çatala oturunca bütün stersin kalkıyoralıştım artık doktora gitmek istemiyorum her gittiğimde bi yerimi açtırıyorlar yeter yavvvv
benim yumurta takibimi ultrasondan yapmıştı doktorum.
alttan yapmıyor demi canım karından yapıyor galiba
doktorun biri alttan diğeri de karından takip yapmıştı beni canım. deli bi durum
yaa aman valla alttan muayene olmak hiç hoşuma gitmiyor ...bende bir dahaki ay takip yaptırmak istiyorum inş buradaki doktor karından takip yapmak ister..
genel bir muayene olacak ne yapacak bilmiyorum :26: daha önce hiç gitmedim ondan biraz gerildim.yumurtlama takibi mi yaptıracan canım?? korkma tatlım o çatala oturunca bütün stersin kalkıyoralıştım artık doktora gitmek istemiyorum her gittiğimde bi yerimi açtırıyorlar yeter yavvvv
karınada çok bastırıyorlar canım. benim sırtımdan çıkacaktı alet
genel bir muayene olacak ne yapacak bilmiyorum :26: daha önce hiç gitmedim ondan biraz gerildim.
Evet mantıklı olan o kaçış yok yanigenel de alttan muayene etmek istiyorlar canım ... ilk defa muayene olacaksan alttan ol tatlım baksın ne var ne yok oradan daha iyi anlaşılıyor her şey...
yarın bende doktora gideceğim kedicik kan vereceğim önce bebek yoksa muayene olacağımadet günümü bekliyemiycemm
benim yumurtlama dönemim canım uygun bir dönem mi bilmiyorum ama gideceğim yarın. İnşallah sende de bebek vardır da gebelik muayenesi olursunyarın bende doktora gideceğim kedicik kan vereceğim önce bebek yoksa muayene olacağımadet günümü bekliyemiycemm
alttan yapmıyor demi canım karından yapıyor galiba