Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
şeker şeyler napaysınız yumurtlamanın en has yerindeyim her tarafım ağrıyor dua edin bana yarın doktora gideceğim gerim gerim geriliyorum bütün gün okulda karnım ağrıdı stresten sanırım :18: :18: :18: nasıl çıkacağım o alete beyaaa

yumurtlama takibi mi yaptıracan canım?? korkma tatlım o çatala oturunca bütün stersin kalkıyor alıştım artık doktora gitmek istemiyorum her gittiğimde bi yerimi açtırıyorlar yeter yavvvv

yumurtlama takibi mi yaptıracan canım?? korkma tatlım o çatala oturunca bütün stersin kalkıyor alıştım artık doktora gitmek istemiyorum her gittiğimde bi yerimi açtırıyorlar yeter yavvvv
genel bir muayene olacak ne yapacak bilmiyorum :26: daha önce hiç gitmedim ondan biraz gerildim.

yarın bende doktora gideceğim kedicik kan vereceğim önce bebek yoksa muayene olacağım adet günümü bekliyemiycemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…