Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
shoeu izliyorum halaa ya arkadaş şu kadınlar açsın başını daha iyi haaa tiplere bak yaa

yumurtlama zamanı iki kere çalışabildik
Yeter anam anasına da yeter danasına da
haklısın ben de hatırlatmak için zorla konulara dahil olmayacam daha isterlerse mesajlarımdan birini alıntılayıp nasılsın diye sorsunlar
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn
Gınalı guzum sen hamilesin yat dinlen diye çağırmıyo seni niye anlamıyon
Bacım canım benim beni bi sen anladın heleki doğru anladın lan, örümceğez diye hepten kalpsiz yaptı bunlar beni laaaannnn
avavred,hepnasip,mehmetelif,mujum diey bas bas bağıran tarantulaya ithafenn diyorum ki ben de küstüm daha da gelmem topiğe
Laaaaaaaaaaaaaaaannnnn sana diyorum, sen gebe kadınsın, kalk lan o bilgisayarın başından, dünya radyasyon yükleniyon lan, günde 1 saatten fazla yasak lan sana internet, kızdırma beni, bak bacaklarım kopup duruyo zati, senin bacaklarını kırar kendime takarım haaaaa, arkadan deeell ama elüf hanım
ay ay ay benim kuşum unutmuş mu o böcek.gel kuşum sen gel benim yanma döverim ben onu.pis kara çirkin böcek o
Laaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn diyorum başkada bişey demiyorum
ayy evet yaa sanki ben hiç sizinle muhabbet etmiyomuşum gibii sürekli unutluyorum ama

Lan bak daha konuşuyo ya, dettt laaaannnnnnnnn, radyasyoooonnnn, radyasyooonnnnnn

ben çıkıyorum hakkaten bu pc başından kalkmam gerek benim ciddi ciddi zaten starda aramızda kalsın diye bir dizi var onu izliyorum çok güzel tavsiye ederimm:) çay koyayım hadi gelin hepiniz aburum cuburum da varr :))) sohebet ederik canlı canlıı öptüm hepinizi görüşürzzzzz

:))) bakalım hayırlısı olsun...negatif çıkacağını biliyordum...1 gün geçti çıkmaz idrarda...kizimda 1 hafta sonra çıkmıştı.

Bacııııımmmm çıkmadı mı kızzz, üzülme bacımım senin canın ruhun sağolsun yavv, 4-5 gün sonra bi daha yaparsın, o zaman çıkar boncik inşallah, hem bak beni anlat ona böceklerden korkmasın

demek bana cevap yok ha, peki öyle olsun bakalım glshkskn hamilem bacım canım mikrobum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…