- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.061
izlemicem ben.............
ikizleri gösterdi kız doğmuşlar ama sarılıyorlar çok tatlılardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izlemicem ben.............
Lan ben ne zaman hamile kalacam bana bişe söle
Israr Israr üzerine testi yaptim...koca bi negatif :)
:))) bakalım hayırlısı olsun...negatif çıkacağını biliyordum...1 gün geçti çıkmaz idrarda...kizimda 1 hafta sonra çıkmıştı.yarın bida yaparsın.çıkmayabilir.kendini şeyetme sen.
Yeter anam anasına da yeter danasına dayumurtlama zamanı iki kere çalışabildik
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnhaklısın ben de hatırlatmak için zorla konulara dahil olmayacam daha isterlerse mesajlarımdan birini alıntılayıp nasılsın diye sorsunlar
Bacım canım benim beni bi sen anladın heleki doğru anladın lan, örümceğez diye hepten kalpsiz yaptı bunlar beni laaaannnnGınalı guzum sen hamilesin yat dinlen diye çağırmıyo seni niye anlamıyon
Laaaaaaaaaaaaaaaannnnn sana diyorum, sen gebe kadınsın, kalk lan o bilgisayarın başından, dünya radyasyon yükleniyon lan, günde 1 saatten fazla yasak lan sana internet, kızdırma beni, bak bacaklarım kopup duruyo zati, senin bacaklarını kırar kendime takarım haaaaa, arkadan deeell ama elüf hanımavavred,hepnasip,mehmetelif,mujum diey bas bas bağıran tarantulaya ithafenn diyorum ki ben de küstüm daha da gelmem topiğe
Laaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn diyorum başkada bişey demiyorumay ay ay benim kuşum unutmuş mu o böcek.gel kuşum sen gel benim yanma döverim ben onu.pis kara çirkin böcek o
ayy evet yaa sanki ben hiç sizinle muhabbet etmiyomuşum gibii sürekli unutluyorum ama
shoeu izliyorum halaa ya arkadaş şu kadınlar açsın başını daha iyi haaa tiplere bak yaa
amma lan demişim lan hepten böt oldum valla
:))) bakalım hayırlısı olsun...negatif çıkacağını biliyordum...1 gün geçti çıkmaz idrarda...kizimda 1 hafta sonra çıkmıştı.
ben çıkıyorum hakkaten bu pc başından kalkmam gerek benim ciddi ciddi zaten starda aramızda kalsın diye bir dizi var onu izliyorum çok güzel tavsiye ederimm:) çay koyayım hadi gelin hepiniz aburum cuburum da varr :))) sohebet ederik canlı canlıı öptüm hepinizi görüşürzzzzz
kızdırdı glshkskn seni
Sen hamilesin lan, sen çık aradan, hamileleri dışlıyoruz biz
Ben mi hahahahahah hiç gülceğim yoktu
örgü örmeye gidiyorum