- 25 Ekim 2013
- 7.961
- 18.939
- 50
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.981
Sevmicem ben de artıkınnnnn.... Artık sevmeyeceğimmmmmmm... Bize gelsin o zaman elifimmm
ne diyon sen nan
Nereye gidicen nan adamı hasta etme otur oturduğun yerde
laf söylüyorsunuz banahep onu seviyorsunuz
Yedirmem seni bu sütü bozuk karılara minik meleğim raat ol
Ver mi elma nanakHepNasip kadını kaçtı sen gelince
laf söylüyorsunuz banahep onu seviyorsunuz
ama yine geleceksin
sayfanız maşallahçok aktif...vallahi yetişemiyorum...
ben beklenen adet tarihimi yumurtlama olduğu günün üstüne 14 gün koyarak belirliyorum...mesela geç yumurtladıysam geç adet oluyorum...birkaç gün sarkacağını anlıyorum...erken yumurtladıysam erkene kayıyor...30günde bir adet görüyorum...dolayısı ile her adet gününden 1-2 gün öne geliyor..geçen ay ekimin 4 ünde ovulasyon günümdü geç yumurtlama oldu ve ben 18 ekimde adet gördüm ekimin 15 inde olmam lazımken...yani ne zaman yumurtlama oluyorsa 14 gün sonrası kesin adet görüyorum...
dolayısı ile bu ayda 13. gün yumurtladım 30 ekim yani ve erken oldu...normalde 14 ve 15. gün olur...14 gün koyunca 13 kasıma denk geliyor...ama ben dün adet görmedim...şimdi bat tarihimi 15 kasım mı diyeyim 13 kasım mı bilemedim :) benim gibi hesaplama yapan var mı aranızda arkadaşlar...
bu arada 28 yaşındayım...2. bebeğim olucak inşallah...10 yaşında kızım var...geçen ay pek bişi olmadı o yüzden sıkı çalışma bu ay oldu :)) başka bilgi gerekli mi
gidiyommmm bakda görrrrrrr
gelir o genetiği bozuk şimdi ama sen bana sütü bozuk demişsin.43:
en fazla 2 saat sonra burdasınnnnnnnnn
yemeğim pişti bekleyin geleceğim
Balım zaten genel geçer kural öyledir. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olursun ama bizim gibi gıdakladığı halde yumurtladığını anlayamayan denge yoksunu hatunlar malesef yapamıyo bunu, sen yumurtladığın günü tesbit edebiliyorsan ne ala
Yumurtladığın günden eminsen ve hep 14 gün sonra regl oluyorsan 13 kasım daha doğru olur
Peki benim anlayamadığım, batın geçti ve sen test yapmadın mı, yapmadım de yapmadım de hadi hadi de de uçiym sana bak böyle
deluuuu de git test yap bekleyooozzzzzz
TARANTULAMIZ yuvamızın reisi, HEPNASiBimm yuvamızın en hamilesi;MUJUMmm seni seviyorum kibarım,narinimm; MEhMETELİFimm dobra kraliçemmm; AVAVREDimmm (en avradim diyesim geldi); 03062008imm sakinimm, ANKONumm vardı bi de ama kayıp; JONGUILimm yardımseverim benimm,PAPATYAMMM en seviyor sevmiyor çiçeğimmm ... Daha tum arkadaslarımmm Ben hepinizi çok seviyorummm sizler benim ilk göz ağrımsınız buraya ilk üye olduğumda gözümü sizinle açtımmm neşelerin benimmm bu kadar yeter ben şimdi gidiyommm ütü,bulaşık,ders ve koca hepsi beni beklerr... Sizi seven biricik,tatlı mı tatlı, güzel mi güzel, iyi mi iyi, sevecen mi sevecen ve daha sayamayacağım kadar özelliği olan çok değerli arkadaşınız CRYSTALDOLL....
Yemek fokurdarken bunlar çalışma yapar şimdibi de dün seksi gecelik falan giy dedik, başını şişirdik ooo bu bacının gelmesi uzun sürer