• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Yavruuuuu, bak ben çok büyük, tüylü, çirkin ve uçan bir örümceğim, çabuk kıııızzzzz, git test alllll, iki tane al, birini şimdi yap, birini sabaha yaparsın, yoksam ben meraktan çatlayıp, kötü, çirkin, tüylü, uçan ve çatlak bir örümcek olucam, ona göre leeeeyyyynnnnn:52::52::52::52::52::52::52::52::52:, seveyom seni:54::54::54::54:

hain planlar devam ediyorrrrrrrrrrrrrrrr :52:

Kııııızzzz, o kadar şey yazdım sana, bu ne sakinlik yavvv, bağır bana yahuuu, kötü bişeyler söyle, ne biliym çıldır, kendinden geç, kafama saksı fırlat, ben alışık değilim bana böyle iyi davranılmasınaaaaa, kendimi insan gibi hissediyom böyle oluncaaaa, yapma böyle gözün seveeeemmmm, testi yapppppp, haber bekliyom, anaaamm, nasıl insanımsıyımmm yavvvvv:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

bizden alıştın tabiii ondan o garip geliyor :52::52:

avavred,hepnasip,mehmetelif,mujum diey bas bas bağıran tarantulaya ithafenn diyorum ki ben de küstüm daha da gelmem topiğe:19::19::50:

ya ben ellerim buz gibi olunca düşme var mı ölesine baktım...genelde sabah 6 da ölçüorum zaten başucumda meret :)) görcez bakalım...eğer hamileysem kirpik tezini onaylıcam arkadaşlar :))
:52:

geçen ay banada hamilemisin kirpiklerin top top olmuş dediler .2 gün sonra adet oldum :43::43:doğru değil o

bende özledim batdaşım biri geliyor biri gidiyor tam toplaşamıyoruz:1::1:hmm siz erkencisiniz galiba...benim adetin bugün6.günü 10.günden itibaren 1 gün aralıklarla 18.güne kadar çalışacağız:=))

bebem beni dinle 2 gün ara verin.şimdiden başlayın 20 ye kadar filan devam edin

Back