Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
öyle deme.belli olmaz bu işler.en verimli aydan ne hayır gördük ki lan. :KK52:

Hayatım ikiye bölündü anasını satim. Yumurtlamadan önceki günler yumurtlamadan sonraki günler. Şundan 3 ay öncesinde ne zaman adet olduğumu bilmiyodum, adet geldiğinde ne çabuk geldin be sen diyodum, öyy bu ne lan uzayan akıntı çok iğrenç mantar mı oluyorum diyodum yumurtlama akıntısına. Vöf.

Hayatım ikiye bölündü anasını satim. Yumurtlamadan önceki günler yumurtlamadan sonraki günler. Şundan 3 ay öncesinde ne zaman adet olduğumu bilmiyodum, adet geldiğinde ne çabuk geldin be sen diyodum, öyy bu ne lan uzayan akıntı çok iğrenç mantar mı oluyorum diyodum yumurtlama akıntısına. Vöf.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kızım aynen.
oluyodum.aaaa adet oldum ya ben diodum.
sorsan ne zaman olcan die.bi hafta var olurdu ama ben derdim ki daha yeni bitti.
şimdi gün sayıyom.salak sulak işler yahu.

hahahah :KK1::KK1::KK1::KK1: bende aynı yumurtlama akıntısını bi bende oluyo sanıyodum ya la:KK52::KK52:

anası baaaa lazımm laaa

alll dinleee

[video=youtube;o1ve9kZZ414]http://www.youtube.com/watch?v=o1ve9kZZ414[/video]

Anam bu kız büyümüştür ha şimdiye.

hahahah :KK1::KK1::KK1::KK1: bende aynı yumurtlama akıntısını bi bende oluyo sanıyodum ya la:KK52::KK52:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kızım aynen.
oluyodum.aaaa adet oldum ya ben diodum.
sorsan ne zaman olcan die.bi hafta var olurdu ama ben derdim ki daha yeni bitti.
şimdi gün sayıyom.salak sulak işler yahu.

Bebek yapma fikri oluşurken ablam bu ay olur mu bakim ne zaman adet oldun demişti ben geçen ay demiştim. O günlerimi özlüyom ya valla çok tırı vırı bu işler ya.

X