- 15 Ekim 2013
- 1.045
- 64
- 34
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.941
yok be şekerim rimel sürmüom ben...üst kirpiklerim zaten öledirde 1 hafta kala alt kirpiklerim sanki uzamış ve hakkatten birbirine girmişler...elimle düzeltiom olmuo düzelmio...üst kirpiklerimde vardı ama altta yoktu yani...bu ay oldu :))
bakalım görelim..ben bu ay çok çalışıp aralıkta hamile olacam..yarın da gidecem beni 4 aydır aşılama yapacam deyip oyalayan hastaneyi bi güzel karıştırıp kavga edip gelecem..
hadeeee gazam mubarek olsun
bırak kirpik mirpik şimdi.
ateşini sabah ölçücen bu saatte olmaz.kaale almam bu saatte ölçüleni.
sen hamilesin zaten takılma böle şelere.
yumurtlucam.doktor adet bitiminde hemen çalışın didi.
ya ben ellerim buz gibi olunca düşme var mı ölesine baktım...genelde sabah 6 da ölçüorum zaten başucumda meret :)) görcez bakalım...eğer hamileysem kirpik tezini onaylıcam arkadaşlar :))
Hee onu biliyom. Yumurtanın hakkını ver kafasına başına doğru inşallah
bu ayki testin pozitif olcak.şimdiden kutluyom.
aynen canım ya dün seni hiç göremedim özledim yaw biz akşam çalışmalara başladık
ortaLIĞI YIKACAM verin lan diyecem 4 ayımı geri ..hadi hayırlısı bakalım.güzel haberler getirde naparsan yap.
tüm gözler sende hadi bakalım tezi sen onayla bekliyomya ben ellerim buz gibi olunca düşme var mı ölesine baktım...genelde sabah 6 da ölçüorum zaten başucumda meret :)) görcez bakalım...eğer hamileysem kirpik tezini onaylıcam arkadaşlar :))
inş.canım benim seninde inş. pozitif olur bebem
ortaLIĞI YIKACAM verin lan diyecem 4 ayımı geri ..
tüm gözler sende hadi bakalım tezi sen onayla bekliyom
bende özledim batdaşım biri geliyor biri gidiyor tam toplaşamıyoruzhmm siz erkencisiniz galiba...benim adetin bugün6.günü 10.günden itibaren 1 gün aralıklarla 18.güne kadar çalışacağız:=))
Canım benim, epeydir yoktun, hoşgeldin, inşallah hamilesindir hayırlısıyla, şnşallah sağlıkla kucağına alırsın, inşallah, bir ömür olur bebeğinle
haftaya izne ayrılıyorum.çalışmaları sıklaştırcam.günde 3 mü 5 mi artık bakcaz.
Gülşah kadını gibi yaparsın kız işini şansa bırakmamış bizim gibi
yapacam anasını satim.
Öff benim bu ay çok verimsiz geçti ya bak moralim bozuldu şimdi :44: