- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.001
Yavruuuuu, bak ben çok büyük, tüylü, çirkin ve uçan bir örümceğim, çabuk kıııızzzzz, git test alllll, iki tane al, birini şimdi yap, birini sabaha yaparsın, yoksam ben meraktan çatlayıp, kötü, çirkin, tüylü, uçan ve çatlak bir örümcek olucam, ona göre leeeeyyyynnnnn, seveyom seni
Kııııızzzz, o kadar şey yazdım sana, bu ne sakinlik yavvv, bağır bana yahuuu, kötü bişeyler söyle, ne biliym çıldır, kendinden geç, kafama saksı fırlat, ben alışık değilim bana böyle iyi davranılmasınaaaaa, kendimi insan gibi hissediyom böyle oluncaaaa, yapma böyle gözün seveeeemmmm, testi yapppppp, haber bekliyom, anaaamm, nasıl insanımsıyımmm yavvvvv
Avavred, HepNasip, MehmetElif, Mujum gelin çabuk buralara, buralar sizi çok seveeeerrrr, buralar sizsiz ne edeeeerrrrr, la gelin dellendirmeyin beniiiii, ne kaçtınız laaaaannnnnnn, ne güzel şarkı oldu la, tarkana mı versem acep
ya koptum gülmekten ayy iyiki gelmişim ya...ne kdr güzel yorumluyorsun öyle...aranızdaki enerjiye bayıldım maşallah yaa
ya ben ellerim buz gibi olunca düşme var mı ölesine baktım...genelde sabah 6 da ölçüorum zaten başucumda meret :)) görcez bakalım...eğer hamileysem kirpik tezini onaylıcam arkadaşlar :))
bende özledim batdaşım biri geliyor biri gidiyor tam toplaşamıyoruzhmm siz erkencisiniz galiba...benim adetin bugün6.günü 10.günden itibaren 1 gün aralıklarla 18.güne kadar çalışacağız:=))
avavred,hepnasip,mehmetelif,mujum diey bas bas bağıran tarantulaya ithafenn diyorum ki ben de küstüm daha da gelmem topiğe
avavred,hepnasip,mehmetelif,mujum diey bas bas bağıran tarantulaya ithafenn diyorum ki ben de küstüm daha da gelmem topiğe
ne zaqman olmuş o çığrıişma benimde haberim olmadı
geçmişi okumazsan olmaz tabi. benimle dalga geçin birde
ay ay ay benim kuşum unutmuş mu o böcek.gel kuşum sen gel benim yanma döverim ben onu.pis kara çirkin böcek o
Öff benim bu ay çok verimsiz geçti ya bak moralim bozuldu şimdi :44:
vaktim yok bebe
geldim, gitcem şimdiii
ayy evet yaa sanki ben hiç sizinle muhabbet etmiyomuşum gibii sürekli unutluyorum ama
ayy evet yaa sanki ben hiç sizinle muhabbet etmiyomuşum gibii sürekli unutluyorum ama
bebe dedi allah söyletti
ben sana demedim mi en fazla 2 saate burdasın diye birde gidiyorum diye yırtınıyordun
onlar pis kaka sen bırak onları
guzuuummm bunlar böle işteee
benide dışlamak için ellerinden geleni yapıyolarda
zorla hatırlatıyommm