- 18 Mart 2013
- 766
- 427
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.461
neresinde kaldın canım. memuriyetten dolayı mı
kızlar selammmm hepnasip e ne oldu yine yav niye ban yedi bu deli kızz....
hoşgeldin canım. valla bende meraktayım.
hoşbulduk tatlım...sanırım başka topikte bir şey oldu ben geçmişi okudum bu topikte bi sorun olmamış...
evet dün gayet normaldi burası. ne zaman biterki banı
cezasına bağlı canım en kısa ban 24 saat sanırım bazen 2 günlük cezalar olabiliyor...
arkadaşlar ben bugün test yaptırsam beta hcg çıkarmı daha önce burda yazmıştım ben haziranda bir gebelik yaşamıştım boş gebelik old.ortaya çıktı ve kürtaj oldum..ozaman gecikmeden 7 8 gün sonra kan tahlili yaptırmıştım 67 çıkmıştı zaten ozaman bu değerin düşüklüğünden belliydi bir sorun olduğu gec döllenme falan dediler bilemedik...yada normal bir değerse bir hafta gecikmede 67 çıkıyorsa 3 gün var bat a çıkmazsa diyede korkuyorum ama bekleyemiyorum eşim çok kızıyor bana ne yapcamı bilemiyorum bir türlü erken baktıran varmı acaba bildiğiniz...
kısa sürsünde, hamile mi değil mi öğrenelim
Tatlım hepnasip regl oldu hamile değil malesef
benimde aynısından kızım vardı oda beni terk etti(
Üzülme kız bebeğin olunca mecbur gönderecektin, daha zor olacaktı öyle, sen gönderdiğin için
Nasılmış bakalım millet???
kızlar iki gündür jonguil de yok göreniniz var mı o benim bat daşım yaw
canım sen neredesin kaç gündür??ne var ne yok nasıl gidiyor
Offff hiç sorma canımm ya mahvoldum kaç gündür sınav sınav yaşama hevesim kalmadısaat gece 1:13 ve ben hala ders çalışıyorum en sonunda attım kitapları bi bakıyım dedim kızlar napıyo... Kociş zaten yok kaç gündür ben okuldan geliyom o işe gidiyo... Neyse ki yarın son sınavım sonra rahatım biraz daha... Sende ne var ne yok? Var mı bi gelişme?
hmm üni mi okuyordun sen allah kolaylık versin canım biz o evreleri atlattık şükür...bende gelişme yok adet oldum çalışma günlerini bekliyorumsen oldun mu canım 12 kasımmış batın??
Ben de atlattım da tekrar başa sardım işte oku oku nereye kadar canım ama de mi yaaaaakociş saolsun ben oldum canım hem de normalden 8gün önce... Heves bile yapamıyom yaaa löönnkk diye geliveriyo
boşver tatlım batın geçince bu sefer umutlanıyorsun sonra üstüne adet olursun daha kötü oluyor...erken gelmesi daha iyi.. ilk defa bu ay 2 gün geçikti adetim ümitlendim resmen bat günümde olsam bu kadar üzülmezdim...