Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Neyse canlar ben çıkar iki kelamınızı göreyim de mutlu olayım dedim ama takan olmadı neyse yazdım bunu bi yerlere... Jonguılcim saolsun..... Kendinize ii bakın...

yollarsın yollarsın.benim teyze kızıda öyle diyordu ama hamileyken kendisi gönderdi:KK53:

ay bebişlere tüy kaçmaz mı :2::2::2: ben evde besleyemiyorum. eşimin alerjisi var :KK43:

Senin teyze kızına benzemem ben. Babam akciğer kanseri kedilerini göndermedik ben hamile kalınca mı göndercem kedilerimi. Hem göndermek ne demek ya onlar benim yavrularım. Aşılı hayvanın tüyünden hiçbir şey olmaz.

Son düzenleme:
Senin teyze kızına benzemem ben. Babam akciğer kanseri kedilerini göndermedik ben hamile kalınca mı göndercem kedilerimi. Hem göndermek ne demek ya onlar benim yavrularım. Aşılı hayvanın tüyünden hiçbir şey olmaz.

akciğere yapıştıktan sonra aşılı olunca değişiyor mu :KK53:

akciğere yapıştıktan sonra aşılı olunca değişiyor mu :KK53:

Evet canım değişiyor. Bu hayvanda iç ve dış parazit olup olmadığıyla alakalı bişey. Onkologlara doktorlara veterinerlere sorduk yıllardır ayrıca heralde babamın kötülüğünü isteyecek değiliz ya. Neyse bu konuda insanlara açıklama yapmaktan sıkıldım valla. Üzüldüğüm tek şey insanların evimize geldiklerinde bilinçsizce konuşmaları ve akıl vermeleri bir, heves edip eve can alıp sonra yok hamileyim yok hastayım diye sonra oraya buraya göndermeleri. Bitti. Daha da konuşmam bu konuda.

Evet canım değişiyor. Bu hayvanda iç ve dış parazit olup olmadığıyla alakalı bişey. Onkologlara doktorlara veterinerlere sorduk yıllardır ayrıca heralde babamın kötülüğünü isteyecek değiliz ya. Neyse bu konuda insanlara açıklama yapmaktan sıkıldım valla. Üzüldüğüm tek şey insanların evimize geldiklerinde bilinçsizce konuşmaları ve akıl vermeleri bir, heves edip eve can alıp sonra yok hamileyim yok hastayım diye sonra oraya buraya göndermeleri. Bitti. Daha da konuşmam bu konuda.

bebeğim kızma bir şey demedik :KK54::KK54:

bu kadar celallenme tatlım. karşında hayvan düşmanı yok. o yüzden konuşmaman isabetli olur :KK34:

Canım benim bir de senin gerçek yavruların olunca alırız görüşlerini, şimdi konuşmanın pek bi anlamı yok bunu

bu kadar celallenme tatlım. karşında hayvan düşmanı yok. o yüzden konuşmaman isabetli olur :KK34:

Öyle bişey demedim ben. Cellalenmedim de. Senin de söylediklerine dikkat etmen isabetli olur. Babam hasta diyorum akciğerine yapışırsa diyosun. Bir düşün bende nasıl bir etki yaratır bu? Biraz hassasiyet. İnsan önce geçmiş olsun der.

Onlar da gerçek yavrularım emin ol. Bir şey değişmez.

Tamam tatlım, sadece bişey söyliym sana, yarın öbür gün bebeğin olduğunda hayırlısıyla, yavaş yavaş, acaba zararı oluyo mudur, doktorlar olmaz dedi ama ya oluyosa, ya acaba bebeğime zarar mı veriyorum, acaba barınağa falan mı versek diye düşünmeye başlayıp da, kendine bile itiraf edemediğinde, sakın suçluluk duyma olur mu canım (ben 7 ay yaşadım bu suçluluk duygusuyla), çünkü canlıların en büyük egosudur yavrusunu koruma içgüdüsü, daha da bişey demem tabiki sana tatlım, sen en iyisini bilirsin, senin kedilerin sonuçta:KK54:

Son düzenleme:
X