Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
aslında süper matrak bır cıftız de bakma sen lıbıdolarımız az düşük:))))))bide eşimin ankilozan spondiliti var cok agrıları oluyor akşamları.bide bizi o sekteye uğratıyor.

:))) arık ben randevu vermiyorum eşim soruyor ne zaman çalışmaya başlıyoruz diye bende söylüyorum...bazen diyorum bugün çalışma günümüz ona göre diye alıştık artık ya önceden utanıyordum

bende direkt çalışma günümüz demiyorumda işte su su gunler benımle ılgılensen fena olmaz diyorum:)))))))bazen bende tarıh soylemeyı unuttuysam benımkı de soruyor:) eeeeee randevu vermedın bana hala dıyor:))))

işe güce dalıp unutmak lazım.ev taşımış kadının biri unutmuş telaştan o ay hamile kalmış bizde mi ev taşısak diyeceğim ama biz her dakika düşünüyoruz ki iş ne kadar çok olursa olsun.her ay başka bir umutla başlıyoruz.artık yeter vazgeçtim dediğimiz an bir heves geliyor içimize rabbim nasıl verdiyse artık

bazen normale dönsek korunduğumuz zaman ne güzeldi hesap kitap işi yoktu ... her ay hesap yapıyorum ya bıktım gariii

geçen bende tencerenin kolunu yaktım şu topik açıldı açılalı bişeyler yanmaya başladı...olur canım bi tek ben değilim topikteki herkes yakıyor kocacım de

zaten bilgisayar onun gıcığı.namaza gitmişti koydum yemeği.geldim 2 dk oturayım diye.4-5 dakika anca geçti geldi.yemeğe bakar mısın dedim.ne arada tuttuysa dibi tutmuş başladı söylenmeye.robotmuyum ya.zaten işten geldim hiç oturmadım yemek olana kadar oturmayayım mı? onunda dibi ne zaman tuttuysa bilmem pöfffffffff

sende korunma işte akışına bırak canınız istediğinde salın gitsin o zamaaaaaaaaaaaaaan

doğru diyorsun canım ben şöyle bi çözüm buldum işten geldiğim gibi yemeğe oturuyoruz dahas onra topiği açıyorum yoksa ayrılamıyorum buradan ya da yanıyor bişeyler

evet tutacaksin/ben yapmıyorum artik test mest.çocukta yapmayacağım.bu adama çocuk yapacağımda ne olacak?kumda oynasın o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…