- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.641
Amin canim Allah cumlemize nasip etsin....
Saol canim kiz sende birseyler yokmu ben vardir diye dusundum....
kipriklerin karisti bas parmagin kasindi herseyin hayirlisi....
Cok tesekkur ederim.... Saglikli bir hamilelik gecirip kucagima alayimda....
sizlerinde mujdeli haberlerini bekliyoruz insss....
yemeğin dibi tutmuş söylemediğini bırakmadı 1 saattir ağlıyorum bir şey de yemedim yemeyeceğimde.ölürüm belki açlıktan
işe güce dalıp unutmak lazım.ev taşımış kadının biri unutmuş telaştan o ay hamile kalmış bizde mi ev taşısak diyeceğim ama biz her dakika düşünüyoruz ki iş ne kadar çok olursa olsun.her ay başka bir umutla başlıyoruz.artık yeter vazgeçtim dediğimiz an bir heves geliyor içimize rabbim nasıl verdiyse artık
gece yatmadan önce yapıyorum yemeğim hazır oluyor canımohh mis gibi eve gelince bi tek altını açıyorum ısınıyor ya da topiğe otursam yapılmış yemeği daha çok tuttururum
Evet bende laboquick aldım.20 tane
4 tanede gebelik testi var yanında
Ben bu ay ilk defa kullanacağım bakalım.laboquick aldım.kaset tipi diye gecıyor senin dediğin
Bende ondan aldım bakalım nolcek
))
canım bizim olmuyor öyle.kalmış yemeği yemez beyefendi.akşamdan kalan yemeği öğle arasında yedirmeye zor alıştım.akşam yapıyorum taze yiyoruz kalanını ertesi gün öğle arasında yiyoruz bitiyor.yemez beyefendi öyle
hamilesin kızım seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Kocan kaşınmasın kıız üzmesin benim elüfümü döğerim onuTakma kafana ya kıyamam sana.
Valla bu öyle bi istek ki evi değil dünyayı taşısam unutamam. Bugün bi arkadaşımla konuştum o da kafandan at diyor. Lan nasıl atim ya. İşten güçten bıkmış durumdayım beni mutlu eden tek şey bu umut. İçim kıpır kıpır oluyo düşününce
Allahtan benimki yiyor alıştı düzen öyle gidiyor bazen gelince de yapıyorum ama çoğu akşam yapıyorum iyi oluyor hem dinlenmiş oluyorum ...öğlen yemeğimizi dışarda yiyoruz o yüzden iki kere yemek faslı olmuyor bizde...
canım öylede çok zor oluyor ya. ben adete 12 gün kala bırakıyorum çalışmaları.sıkıldım artık
biride birgün bana bunu diyecek mi acaba :125::125::125:
sizde para çooooooooooook tabi ohhh yiyin
Iyidir bacim cok sukur......iyiyiz bacım sen nasılsın
Kan testi daha yapmadim yurt disinda oldugum icin bugun onlarin tatiliydi....eee anlat bakalım
nasıl çalıştın?
ne belirtiler yaşadın?
hcg kaç çıktı?
Ciddimisin giiiiiii
kızlaaaaaaaaaaaaaaaağr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.