- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.601
misafirim geldiii gelirimm yineeee öptüm nanaklardaaaan:))
ohh ne güzel..hayat sana güzel ya ilk ayda tutturdu bebeği kafa rahat,biz niye tutturamıyoruz şu bebeği ya :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
misafirim geldiii gelirimm yineeee öptüm nanaklardaaaan:))
ohh ne güzel..hayat sana güzel ya ilk ayda tutturdu bebeği kafa rahat,biz niye tutturamıyoruz şu bebeği ya :))
şimdi hamile kadının arkasından konuşmak gibi olmasın daa hakkaten yahu. valla ben de baya 5 6 ay bıraktım akışına ama akmadı :) olmadı mı olmuyo doğru diyosun jonguil... kader napalım. ben inatla bu ay ateş ölçüyorum. bugün adetin 13. günü ama ateşimde yükselme yok daha da düşük gibi. 36.0 -36.1 gidip geliyor. yımırtlayamadım gari... zaten benim yımırtalarım dengesiz bakalım ne olcak bu ay:26:
offfff bilmiyom valla
bu ay da ovu testi deneyecegım bir o eksikti çünkü:)))))))))
yine olmazsa 3 aralıkta kartı yersem kartın arasına kafayıda koyup yicem gari:)))))))))
yumurtlama zamanında ben ovulsayon testi yapmıştım çift çizgiyi gördüğüm gün ateş takibi yaptım 36.4 oldu yükseliyor daha sonra düşüyor...kaç gün de bir adet oluyorsun canım?
daha benim 36.3 ün üstüne çıkmadı o da adetin ilk zamanlarındaydışimdi giderek daha düşük çıkıyor. işte işin ilginç yanı pek bilemiyorum adetlerim düzensiz olduğu için. 25 ile 33 gün arasında değişiyor adet döngüm.. dengesiz iştee
hımmmm cok net bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yımırtlama gununde zaten ates mates olmuyor.2-3 gün sonra ateş cıkıyor gıbı bısey hatırlıyorum.
bir ihtimal daha var oda ben uyduruyom gebe kalamadığım yerlerimden:))))))))))))))
bu arada tembel karılar değiliz aslına bakarsanız.ama benim bey tembel bacılaaaaar.oooof bu çalışmada tek başına olmuyo dimiiiiii
anladım tatlım adeti düzensiz olanlar için iyi bir şey bu ovulasyon testi gözünle görüyorsun ne zaman yumurtladığını...canım sizin 9 ay olmuş hiç doktora gittiniz mi eşin ve sen???
canım siz kaç aydır deniyorsunuz?
evet ben hep yımırtlayamıyom... eşimde de oligaspermi var... konuşmuştuk ya özelden bi de başka topikten de unuttun mu beni
hıı tamam canım ya o kadar kişiyle konuşuyorum ki seni hatırlıyorum ama sorununuzu unutmuştum kusura bakma tatlım...ya işte sorunu olanın işi diğerlerine göre daha zor o yüzden bize daha çok dua edin
valla 1,5 yıldan fazladır tekbasıma deniyorum:)))))))))
yumurtladıktan sokrakü gün sıçrama yapar ve bir dahaki adete kadar hep yüksek devam eder...
evet ben hep yımırtlayamıyom... eşimde de oligaspermi var... konuşmuştuk ya özelden bi de başka topikten de unuttun mu beni
niye canım eşinin haberi yok mu yoksa ya bi kadın doktora gitmiş bizim 1 yıldır çocuğumuz olmuyor demiş doktor,gerekli tetkikleri yapmış bir şey çıkmamış eşinden de spermiyogram testi istemiş onda da sorun yokmuş, daha sonra doktor bebek çalışma programı düzenleyecekken sormuş, çalışma sıklığınız ne düzeyde diye kadın , eşim başka yerde yaşıyor bir kere çalıştık o kadar demiş:)) akılama bu geldi ...
ben kaçıyorum kızlar iyi akşamlar ola...